GTA VI se znovu odkládá. Rockstar slibuje dokonalost a vydání až v listopadu
-
až vyjde squadron, tak už tady bude gta 6 remaster:)
-
Když nemáš žádný rozumný proti argument, tak nedokážeš prostě jenom odejít od diskuze nebo přiznat chybu, ty se vždycky musíš pustit do osobních útoků. Typický příklad trollování... a nebo to myslíš vážně a v tom případě by nám tě mělo být líto.
-
To by jsi nebyl ty, Veskoslave, aby sis nerýpnul. Vůbec neakceptuješ metafory či drobné příklady a všechno bereš doslovně.
Je vidět, že u tebe za ty roky vůbec nic nezměnilo. Trololol
-
Až to vyjde tak to vyjde, na PC to imho stejně vyjde release + cca rok, tak do tý doby holt budu hrát něco jinýho.
BTW celkem by mě zajímalo, jestli vyjde dřív GTA 6 nebo Squadron 42 :) -
Ano. A taky můžeme být na sebe hodní, milí a pomáhat si:) Ale nejsme v pohádce:)
-
Více méně s tebou souhlasím, také nemám moc rád politiku na herním webu. Ale, ruku na srdce (haha), tu reakci jsi celkem přehnal. Dalo se to napsat méně "sociopaticky" 😉
-
Chalani, akoze dostat sa od GTA do Gazy, to chce fantaziu…. Ste jak missky, co snivaju o svetovom mieri…
Predstavujem si tu debatu na futbale…
A: Do pr…le, Sparta prehrala kvoli rozhodcom!
B: Co sa tu rozculujes nad futbalom, v Severnej Korei uz desatrocia zuri komunisticka diktatura!
A: Ja mam Koreu a jej obyvatelov u prd..le!
…. Fakt neviem kto z vas je viac mimo temu😀
-
A jak jsi na to přišel? Po "oslavách" 7. října jakékoliv sympatie či náznak skončily. Chápu, že při svém IQ nedokážeš pochopit, že lidé skutečně rozlišují, kde a co je jim líto.
Už jenom chybí hladoví Afričané s nafouknutým bříškem. Že ty seš ten, co mi neustále posílá obálku s prupiskou, abych přispěl. Přiznej se....
-
Mě vadí to falešné hraní na nějaké emoce a mermomocí řešit tyhle kraviny u článků ohledně her.
-
Nemyslím si, že ten věk je odpovídající. Řekl bych, že to řeší lidé pod 20.
1) lidé 30+ (více méně i těch 20+) už spoustu herních odkladů zažili. Jen menšina nehrála v životě nic jiného než GTA5, aby je ten odklad "zničil".
2)to co hraješ se také věkem mění/vyvíjí. Já hrál naposledy 3 díl s real modem. Další díly mě nebavili a 5 díl mě neláká. Je to dost subjektivní a může to platit i opačným směrem (začne tě to bavit až v pozdějším věku). Tak nějak to spíše začneš hrát v dřívějším věku (dle vlastní zkušenosti - hráč i otec), jako to "zakázané ovoce" co hrají všichni kámoši ze třídy.
Ještě k té tvoji reakci na Whippety-tlamicky: Nedokáži rozpoznat, jestli tě ten odklad rozezlil, "jen bráníš" ty rozezlené nebo tě štve ten obsah toho komentáře. To nemyslím jako trolling, ale pouze k lepšímu pochopení.
-
Ano, spíše 20+. Protože i děcka, co měla 10 v době vydání GTA V, tak jim je 20+.
Kdyby měl průměrný hráč vždycky v rok vydání 10, tak většina hráčů her GTA má hodně přes 20 téměř, vlastně všichni od SA mají 30+. A průměrný věk hráčů těchto her nebyl 10:) Navíc třeba děckám okolo 12-13 GTA prakticky nic neříká nebo se o to téměř nezajímají. Podívej se do diskuzí na netu na věk, co to řeší. Byť ano, diskuze jsou okrajové a nereprezentují skutečný stav. Toho jsem si vědom.
-
Jasně....Derp nikde nepsal o mentálním bohatství nebo chudobě. Tak si dej hadr na hlavičku a klid ano....
-
Fascinující, jak někdo dokáže během pár vět střídat pohrdání, výsměch i sebeuspokojení.
Ano, realita je složitější než pohádka – o to víc o ní vypovídá, když někdo ztrácí schopnost ji vnímat jinak než skrze cynismus.
Mimochodem, dělení podle příjmů nebylo o matematice, ale o mentalitě. Ale chápu, že metafora může být pro někoho moc abstraktní. -
Souhlasím, eskapismus je přirozený. Jen bych rozlišoval mezi únikem a odpojením od reality.
Hry jako relax ano. Ale když se z odkladu stane důvod k hysteriím a svět mimo monitor přestane existovat, už to není útěk, ale ztráta kontaktu s realitou. -
30+? Kde jsi ten věk vzal? Odhad?
-
Tvoje reakce vlastně skvěle potvrzuje, o čem jsem psal – že část lidí úplně ztratila schopnost vidět svět za hranicí svého lcd/OLED panelu (mobilních telefonu, monitorů).
A je zajímavé, že člověk, který prohlašuje, že je mu „Sudán a Gaza u pr*ele“, zároveň cítí potřebu se rozčilovat kvůli mému „blábolu“.
Takže lidské tragédie tě nechávají chladným, ale jeden komentář na internetu tě rozhodí. A možná to i vysvětluje, proč vývoj her trvá tak dlouho – někteří hráči by prostě psychicky nevydrželi delší odklad.A upřímně, tvoje reakce má silně sociopatické rysy (ne nutně klinicky diagnostikovatelné, ale hodnotově i emočně určitě).
„Je mi úplně u pr*ele celý Súdán nebo Gaza. I kdyby se to tam vymlátilo mezi sebou, nechá mě to chladným."
To již není pouhý cynismus, nebo vyjádření postoje „nechci se o tom bavit“. To je projev naprosté absence empatie, kdy sociopat (resp. člověk s výraznými antisociálními rysy) má tendenci:- bagatelizovat utrpení druhých,
- převracet morální kontext (z tvého pohledu jsem zejvně „já ten problém“, protože jsem zmínil téma, které ti narušuje komfort),
- vnímat emoce druhých jako slabost a reagovat pohrdavě,
- a být chladně racionální tam, kde by měla být lidskost.Je docela typické, že takoví lidé jako ty se rozčilují kvůli naprostým banalitám (např. odklad hry), zatímco vůči reálnému utrpení jsou otupělí - ne proto, že by tomu nerozuměli, ale protože je to emocionálně nezajímá.
Tedy jsi minimálně emočně otupělý cynik. A pokud je ten postoj upřímný (ne jen provokace), pak to hraničí se sociopatickým myšlením – neschopností základní empatie vůči lidem mimo vlastní bublinu.
-
Minimálně ještě jednou to odloží. A pak to vydají spolu s PS6 v roce 2027. Samozřejmě za plnou cenu i na staré konzole, protože to "dělají pro hráče":)
Je to Rockstar. V. díl už ždímá dekádu, tady to bude ještě horší. -
A na Ježíška věříš taky? Michodem týdenní pobyt vyjde nevněji na kanárech než týden u nás na horách. To jenom na okraj.
Tak dětský naivní rozdělení útěku od reality jsem naposledy viděl v nějaké pohádce. Nižší třída neuniká z reality pomocí her. Ale pomocí chlastu a mnohdy ještě jiných legrací. Hry to fakt nejsou.
-
Mě je úplně u pr*ele celý Súdan nebo Gaza. I kdyby se to tam vymlátilo mezi sebou, nechá mě to chladným.Absolutně mě to nezajímá.
Mimoto většina hráčů, co čeká na GTA VI bude krapet tak 30+...To jenom na okraj.A co si jinak chtěl tím blábolem říct?
-
Říká se tomu eskapismus. Lidská mysl hledá nějaký únik od depresivní reality.
Ti bohatší odletí na pár týdnů k pláži třeba na Kanárské ostrovy.
Ti středně bohatí tráví čas na chatách či horách či různých welnessech.
No a ta nižší třída má doma video hry. Není nutné některým lidem vyčítat, že pro ně hry jsou jediný únik od reality a těší se na ně.