Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vaše starosti, bych chtěl mít :D

• Jo roce 2028 to uz budou leda vetsina rukovat k odvodum a do zbrane :) 

• Kverulant

No to se mladí Rusové vzbouří, protože vláda po nich místo hraní GTA6 bude chtít účast ve válce a v Evropě bude konečně pokoj (jestli teda nějací mladí Rusové ještě zbydou).

• CitizeM

Super. Ideálně ještě jeden odklad a je z toho PS6 launch game a já můžu komplet přeskočit PS5 generaci. Těch pár her z PS5 co mě zajímá, ale ne natolik abych si kvůli nim pořizoval PS5, si zahraju za pár šupů a v kompletní edici na PS6 a je to. PS5 generace tragická.

• LiarForHire

Jako produkt je PS5 skvělá, snappy konzole. Tam kde člověk na ps4 pro cítil bolest z nekonečných loadingů a neintuitivity mizí. Ale herně je tam toho opravdu málo.

• CitizeM

Jasně, ta konzole se mi "líbí" co se HW týče. Kdyby na ní bylo co zajímavého hrát, tak už ji dávno mám. Ale prostě superheroes mě nezajímá a Baldur's Gate 3 nebo Kingdom Come 2 nejsou pro mě hry, kvůli kterým si pořídím konzoli za 10+ tisíc, kromě trošičku lepší grafice. Většina ostatních zajímavých her byla i na PS4 a na zbytek si počkám a zahraju si zpětně na PS6. Aspoň tam bude vidět ten generační skok, který mi u PS5 chybí (necháme-li loadingy stranou). A holt budu muset vydržet a GTA6 si zahraju případně až o půl roku, nebo rok po vydání. 

• honcka

Až to vyjde tak to vyjde, na PC to imho stejně vyjde release + cca rok, tak do tý doby holt budu hrát něco jinýho.
    BTW celkem by mě zajímalo, jestli vyjde dřív GTA 6 nebo Squadron 42 :)

• Inquisitor

až vyjde squadron, tak už tady bude gta 6 remaster:)

• Derp_1337

Hele, tak sorry, ale dávám větší šance tomu, že GTA6 Remaster vyjde dřív než Squadron 42. Tím samozřejmě myslím kompletní Squadron, jak bylo slíbené. Žádné trapné "Episode 1". 

Navíc po vydání EP1 je slíbené do roka vydání EP2 a následně finální EP3. O co se vsadíme, že to tak nebude?! Až jednou možná vyjde EP1, tak budeme dlouhé roky čekat a poslouchat další Robertovi plané sliby o následujích epizodách. 😂

• Jevo83

Ja od ep1 ocakavam 5 hodinovy interaktivny film/tech demo😀 len nie je jasne na technologiu ktoreho desatrocia….

• Inquisitor

to se rovná jistotě

• Veskoslav

Minimálně ještě jednou to odloží. A pak to vydají spolu s PS6 v roce 2027. Samozřejmě za plnou cenu i na staré konzole, protože to "dělají pro hráče":)

Je to Rockstar. V. díl už ždímá dekádu, tady to bude ještě horší.

• no, asi by pro ně bylo lepší stihnout to na PS5, ať to těm samým hráčům můžou prodat 2x nebo 3x (PS5, PS6 a PC)

• Whippeti-tlamicky

"fanoušci série jsou sice zvyklí čekat, ale tentokrát už začíná být trpělivost některých z nich na hraně."

Ve Světě, kde nejen děcka, doslova chcípaji hlady, nebo pod troskami domů, kdy jsou terčem regulérní genocidy, viz horor ze Sudánu, z Gazy, a ne jen tam, se nějaký dětinsky nedozrálý "smrad", rozčiluje a je pohoršen, že opět je odloženo vydání očekávané hry.

Jdu blít.

A když již tedy řešíme TAK ZÁVAŽNÉ TÉMA, jen bych připomněl, že právě tlačení na dobu vydání, má zásadní NEGATIVNÍ vliv na kvalitu hry. Raději budu čekat klidně další dva roky, než abych byl nedobrovolnou součástí beta testu za plné prachy.

• WampyR

Problem je, ze ty budes nedobrovolna sucast betatestu AJ za tie dva roky cakania za plne prachy. 😀 Ak teda kupis hru pri vydani, ci kratko po nom.

• Veskoslav

Mě je úplně u pr*ele celý Súdan nebo Gaza. I kdyby se to tam vymlátilo mezi sebou, nechá mě to chladným.Absolutně mě to nezajímá.

Mimoto většina hráčů, co čeká na GTA VI bude krapet tak 30+...To jenom na okraj.

A co si jinak chtěl tím blábolem říct? 

• Zajmat te to bude az bude v roce 2028 s nama rukovat taky ke zbrani :) Cviceni te ceka :) Fronte zdar!

• uaxpk

30+? Kde jsi ten věk vzal? Odhad?

• Veskoslav

Ano, spíše 20+. Protože i děcka, co měla 10 v době vydání GTA V, tak jim je 20+.

Kdyby měl průměrný hráč vždycky v rok vydání 10, tak většina hráčů her GTA má hodně přes 20 téměř, vlastně všichni od SA mají 30+. A průměrný věk hráčů těchto her nebyl 10:) Navíc třeba děckám okolo 12-13 GTA prakticky nic neříká nebo se o to téměř nezajímají. Podívej se do diskuzí na netu na věk, co to řeší. Byť ano, diskuze jsou okrajové a nereprezentují skutečný stav. Toho jsem si vědom.

• uaxpk

Nemyslím si, že ten věk je odpovídající. Řekl bych, že to řeší lidé pod 20. 

1) lidé 30+ (více méně i těch 20+) už spoustu herních odkladů zažili. Jen menšina nehrála v životě nic jiného než GTA5, aby je ten odklad "zničil".

2)to co hraješ se také věkem mění/vyvíjí. Já hrál naposledy 3 díl s real modem. Další díly mě nebavili a 5 díl mě neláká. Je to dost subjektivní a může to platit i opačným směrem (začne tě to bavit až v pozdějším věku). Tak nějak to spíše začneš hrát v dřívějším věku (dle vlastní zkušenosti - hráč i otec), jako to "zakázané ovoce" co hrají všichni kámoši ze třídy.

Ještě k té tvoji reakci na Whippety-tlamicky: Nedokáži rozpoznat, jestli tě ten odklad rozezlil, "jen bráníš" ty rozezlené nebo tě štve ten obsah toho komentáře. To nemyslím jako trolling, ale pouze k lepšímu pochopení.

• Veskoslav

Mě vadí to falešné hraní na nějaké emoce a mermomocí řešit tyhle kraviny u článků ohledně her.

• uaxpk

Reakce na příspěvek:

Více méně s tebou souhlasím, také nemám moc rád politiku na herním webu. Ale, ruku na srdce (haha), tu reakci jsi celkem přehnal. Dalo se to napsat méně "sociopaticky" 😉

• Veskoslav

Reakce na příspěvek:

Ano. A taky můžeme být na sebe hodní, milí a pomáhat si:) Ale nejsme v pohádce:)

• Reakce na příspěvek:

Myslím si, že v reálném životě jsi uťápnutý patolízal. A tady si to jen kompenzuješ. Zamysli se nad sebou a uklidni se. 

• Whippeti-tlamicky

Tvoje reakce vlastně skvěle potvrzuje, o čem jsem psal – že část lidí úplně ztratila schopnost vidět svět za hranicí svého lcd/OLED panelu (mobilních telefonu, monitorů).

A je zajímavé, že člověk, který prohlašuje, že je mu „Sudán a Gaza u pr*ele“, zároveň cítí potřebu se rozčilovat kvůli mému „blábolu“.

Takže lidské tragédie tě nechávají chladným, ale jeden komentář na internetu tě rozhodí. A možná to i vysvětluje, proč vývoj her trvá tak dlouho – někteří hráči by prostě psychicky nevydrželi delší odklad.

A upřímně, tvoje reakce má silně sociopatické rysy (ne nutně klinicky diagnostikovatelné, ale hodnotově i emočně určitě).

„Je mi úplně u pr*ele celý Súdán nebo Gaza. I kdyby se to tam vymlátilo mezi sebou, nechá mě to chladným."

To již není pouhý cynismus, nebo vyjádření postoje „nechci se o tom bavit“. To je projev naprosté absence empatie, kdy sociopat (resp. člověk s výraznými antisociálními rysy) má tendenci:

- bagatelizovat utrpení druhých,
        převracet morální kontext (z tvého pohledu jsem zejvně „já ten problém“, protože jsem zmínil téma, které ti narušuje komfort),
        - vnímat emoce druhých jako slabost a reagovat pohrdavě,
        - a být chladně racionální tam, kde by měla být lidskost.

Je docela typické, že takoví lidé jako ty se rozčilují kvůli naprostým banalitám (např. odklad hry), zatímco vůči reálnému utrpení jsou otupělí - ne proto, že by tomu nerozuměli, ale protože je to emocionálně nezajímá.

Tedy jsi minimálně emočně otupělý cynik. A pokud je ten postoj upřímný (ne jen provokace), pak to hraničí se sociopatickým myšlením – neschopností základní empatie vůči lidem mimo vlastní bublinu.

• Přestaň tady blejt tyhle slinty a povyšovat se. Každý má svoje bitevní pole, které ho zajímá a trápí a na zbytek už mu nezbyde energie.  Já posílám Putinovi drony/dárky (na hlavu), někdo podporuje teroristy z Gazy, co pečou batolata v troubě.. Tak to prostě je, ale nehraj si na arbitera elegantiarum. Jsi k smíchu, morální kontexte.

• Derp_1337

Říká se tomu eskapismus. Lidská mysl hledá nějaký únik od depresivní reality. 

Ti bohatší odletí na pár týdnů k pláži třeba na Kanárské ostrovy. 

Ti středně bohatí tráví čas na chatách či horách či různých welnessech.

No a ta nižší třída má doma video hry. Není nutné některým lidem vyčítat, že pro ně hry jsou jediný únik od reality a těší se na ně.

• Whippeti-tlamicky

Souhlasím, eskapismus je přirozený. Jen bych rozlišoval mezi únikem a odpojením od reality.

Hry jako relax ano. Ale když se z odkladu stane důvod k hysteriím a svět mimo monitor přestane existovat, už to není útěk, ale ztráta kontaktu s realitou.

• Veskoslav

A na Ježíška věříš taky? Michodem týdenní pobyt vyjde nevněji na kanárech než týden u nás na horách. To jenom na okraj.

Tak dětský naivní rozdělení útěku od reality jsem naposledy viděl v nějaké pohádce. Nižší třída neuniká z reality pomocí her. Ale pomocí chlastu a mnohdy ještě jiných legrací. Hry to fakt nejsou.

• Derp_1337

To by jsi nebyl ty, Veskoslave, aby sis nerýpnul. Vůbec neakceptuješ metafory či drobné příklady a všechno bereš doslovně. 

Je vidět, že u tebe za ty roky vůbec nic nezměnilo. Trololol

• Whippeti-tlamicky

Fascinující, jak někdo dokáže během pár vět střídat pohrdání, výsměch i sebeuspokojení.

Ano, realita je složitější než pohádka – o to víc o ní vypovídá, když někdo ztrácí schopnost ji vnímat jinak než skrze cynismus.

Mimochodem, dělení podle příjmů nebylo o matematice, ale o mentalitě. Ale chápu, že metafora může být pro někoho moc abstraktní.

• Veskoslav

Jasně....Derp nikde nepsal o mentálním bohatství nebo chudobě. Tak si dej hadr na hlavičku a klid ano....

• Derp_1337

Když nemáš žádný rozumný proti argument, tak nedokážeš prostě jenom odejít od diskuze nebo přiznat chybu, ty se vždycky musíš pustit do osobních útoků. Typický příklad trollování... a nebo to myslíš vážně a v tom případě by nám tě mělo být líto.

• iSpirit

Reakce na příspěvek:

ty děláš to samé. 😂

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

Já jsem na nikoho osobně neútočil. Když někdo dokáže, že jsem se spletl, tak to uznám a nebo odejdu z diskuze. Narozdíl od Veskoslava, který klidně začne psát urážky (a dostane za ně banán).

Ale to s těmi útoky spíš bude to tvůj osobní předsudek. Když ti napíšu, že nemáš pravdu a že to pokládáš za útok. Někdo má holt křehké ego a nesnese kritiku. Co říkáš? 😉

Můžeš klidně tvrdit, že moje názory jsou někdy pomílené. Ale musíš uznat, že jsem tady nikoho neurážel. 

• eDwin

trefné

• Je to čistě jejich věc, klidně ať to nevydají třeba nikdy. Když to někdy vyjde, tak si to samozřejmě rád zahraji (na své původní PS5 ve 30 fps). Pokud se z toho tedy ještě nestane exkluzivní launch titul pro PS6.

• Sad, očekávané, ale sad...

Tak snad nezklamou :-) 

Teď je pro mě best upcoming game Lego Batman :-D

• Spoock

U takové hry jeden chce, aby vyšla v co nejlepším stavu. Když si vzpomenu v jakém stavu jsou schopny studia vypustit své produkty, tak tohle chválím. Jsem smutný, ale pokud to opravdu bude poslední odklad, tak pořád je to příští rok, ne až rok 27.

• Tak za mě žádná novinka... Už když to oznamovali bylo celkem jasný, že to v tak "krátkym" termínu nemůže vyjít a že to odložej...

Spíš mě zajímá jaká bude ta výsledná kvalita... GTA jsem si vždycky užil, i když to bylo vždycky na jedno brdo, tak snad to překvapí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit