Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi mi chýba niečo ako mercenaries 5 v novom engine,  s realistickými možnosťami poškodenia (nie len spálené textúry), animácie, efekty atď. Viem, modovaná 5ka má toho veľa ale aj tak. Technológia pokročila od 2018 či kedy to vyšlo.

• Corvus

Kde je The Terminator: Future Shock a Skynet? Určitě jedny z nejlepších her s roboty. Rozhodně by si ve výběru zasloužili místo 1000x víc než naprosto průměrný BattleTech. I u vás dostal mrzkých 6/10...

• Derp_1337

Řekl bych, že takhle to dopadá, když necháš AI (třeba ChatGTP), ať ti vyhodí nějaký rychlý výběr "top" her a z toho ukuchtíš článek.

• spis vyber z toho, co tu recenzovali, az na talos principle

• TheSuffering

A máme tu i novější Terminator: Resistance.

• Mechy jsou super. Jeste dneska s hrůzou vzpomínám na situace typu heat level critical následované nemémě krutým automatic shutdown sequence initiated.

Jen mě mrzí že mě už nezbyl čas a chuť na mechwarrior online.

• TheSuffering

Teda styďte se 😛, kompletně ignorovat oba díly The Surge.

• Derp_1337

V článku nebyla zmíněna skvělá hra Xenoblade Chronicles X. Klidně to už mohlo být 15 nej her. 

V té hře nejenže často bojujete uvnitř obřího mecha, tzv. Skell, ale taky ještě (SPOILER ALLERT) všechny lidské postavy jsou ve skutečnosti roboti s nahraným lidským vědomím.

Jinak asi nebude překvapením, že ze zmíněných her považuji za nejlepší dílo Nier: Automata.  😀

• Corvus

Skoda, že to nikdy nevyšlo na PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit