Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • faitheater

Já blbec jsem si to předobjednal na PC protože "20 years in the making" a nevímcoještě a doufal jsem, že to tedy bude stát za to.

No nestálo. Prázdná, technologicky totálně zastaralá hra, navíc s klasickými Bethesda bugy, kvůli kterým nešly dokončit některé questy. Však komunita si to už doladí, že Todde?

Od Bethesdy už nikdy nic nebudu hrát, natož kupovat. Nemám nejmenší důvěru v TES6 a jsem si tak nějak jistý, že ta hra bude špatná, ale kvůli HC fans a "protože je to značka" to bude zase sbírat nesmyslně vysoká hodnocení.

• SlavicBes

Starfield je v zaklade zly. Neda sa opravit, len korigovat.

Hra ma potencial, len ten potenci zabil ako engine, tak Todd Howard.

• Hlavní průšvih je engine. Kdyby bylo možné bez loadingu vzletět z povrchu do volného prostoru a poletovat si kolem planety, která by byla komplet procedurálně vygenerovaná až na příběhové lokace (podobně jako v No Man's Sky), tak by lidi nadávali o poznání méně. Takhle je z toho hra s hromadou instancí podobně jako KotOR, ale bez toho, v čem byl dobrý (příběh a postavy). Moddeři přiznali, že se s tím moc dělat nedá.

Druhá možnost samozřejmě byla zaměřit se na příběh a postavy (a vesmír nechat divně rozkouskovaný), ale to Bethesda neuměla nikdy a nikdo to od ní nečekal.

• Jevo83

Len otazka znie, PRECO by si lietal okolo 1000 proceduralne generovanych opakujucich sa planet?

Ja nemam nic proti grindu, ak ma zmysel. Ale Starfield je na urovni “idem na luku triedit travu” alebo “idem do lesa zbierat listie” a aj to ma vyhodu, ze aspon som na cerstvom vzduchu a mozem stretnut rovnako prepnutu turistku😀

• honcka

To lítání vůbec hlavně není potřeba, ten flight model je ubohý a hra by se bez toho klidně obešla

• To je pravda, ale pak by museli jít směrem KotOR. Bethesda však vždycky byla lepší v tom, že předhodí hráči svět k prozkoumávání než ve psaní skvělých příběhů, které hru potáhnou. Proto jsem na první místo zařadil to létání spojené s objevováním. Problém Starfieldu je v tom, že nedělá obstojně ani jedno.

• SlavicBes

Tak to bol text ako vino Sarka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit