Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Devítku to dostalo stejně jen proto, abychom se měli proč hádat v diskuzi. 😀

• Ať už je úterý. Chci sekat ruce, nohy, pr*ele!!!

• Zajímalo by mě hodnocení pana Slavíka.

• JohnyTheZik

Trochu se obávám, že když mě ta fighting formule u SM2 přestávala  bavit, tak že by mě tohle omrzelo ještě dřív. Čekal jsem to asi malinko zajímavejší.

• SlavicBes

no zahranicie sa drzi omnoho viac pri zemi...6 az 7 ....ked uz IGN da 6/10 tak na tej hre asi fakt nieco nebude v poriadku .....na games to vyskocilo na takmer dokonalu hru 9.... zvlastne

• MATYNIKY

prej IGN😂

• yeniczek

No zrovna IGN recenzenta si rozklikni, co a jak recenzoval předtím. 😅 Výpovědní hodnota toho 6/10 je razem nula.

• Sony hry jsou dost často dobře hodnocená pozlátka bez duše. Pokud na to neskoči ani IGN, Gamespot, Eurogamer, tak to bude hnůj.

• yeniczek

To u určitých recenzentů rozhodně neplatí. Ani na IGN. (Mixtape za 10/10 např.)

• Jevo83

Dolezite bude, co na to povie MortismalGaming, ak sa k tomu dostane… mne sa podla trailerov zdalo ze to bude solidna 5-6/10

• Padaji pětky, šestky. Tady je posledni dobou vše nej. Naposledy jsem se spálil s Mortal Shell 2, což je hra, která pořádně nebyla ani dokončena. Sry ale chce to větší naroky.

• Zrovna Mortal Shell 2, dostalo na RPS "Bestest Bests".. Prostě sto lidí, sto chutí.. 

Já taky někdy nesouhlasím. Není tak těžké se smířit s tím, že součástí recenze, je subjektivní pohled autora.

Proto máme mnoho herních webů a můžeš si snadno udělat názor, z mnoha zdrojů.

(jen upozorním, že Wolverine není hra pro mě, ale recenzi jsem si přečetl, už jen pro to, abych viděl, co Sony tak hypuje..  - jen píšu svůj názor, na Tvou kritiku hodnocení v recenzích.. )

• A The Edge 7/10. Což více odpovida i Steamu. Ta hra tak od 70% nahoru neprošla pořadným testem. Tak si říkam, jestli to recenzenti vůbec dohráli. Ale máš pravdu, 100 lidi 100 chuti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit