-
aktualizace: hru jsem dohrál a bavila mě, akorát ty životy bossů mi přišly přehnané hlavně u jednoho s regenerací, viď Victore. Dále bych trochu vyčetl ty boje s nepřáteli, souboje byly super ale přijde mi že těch nepřátel je prostě strašně moc a boje hned za sebou, už mě začali bolet prsty jak každých 5 minut další boj. Příběhově parádní nemám co vyčíst, vizuálně pecka, bugů je tam ale docela dost což mě popravdě překvapilo, ty quick time by si už ve hrách mohli odpustit, na zatáhnutí páky qte je za mě totální blbost. To stopování podle pachů zbytečnost za mě. Dávám tomu za sebe 7 z 10 a očekával jsem od hry víc. Špatná není ale moc nezapomenutelných momentů tam nebylo, čest té jedné z očima to se mi udělalo blbě a scéna jako z hororu, bleah.
-
Corvusi, čéče, tys mě překvapil, jó kluk nám vyrostl, jestli se už koukáš po holkách, co ??
Nie, ako vážne, to je prvý krát, čo TY, kritizuješ hru, a oprávnene, a ja som BOL PRI TOM !!
Samozrejme SÚHLASÍM...😉
-
a nebo se to recenzentovi líbilo? napadla tě třeba taková možnost? 🤔
-
Rofl :D on-rail button smasher a 9/10 lmao
-
dost velke skore nato co som videl po streamoch a videach...za mna urcite 5 a hru som nehral nemam ps5...dovod? mam za zivot odohratych mozno aj 700 heir a kopec multakov...ale chapem ze redakcia games.cz musis udrziavat urcite status quo v ramci sony...ale ked vidime kam ta firma smeruje osobne by som sa nan ich uz vykaslal a recenzoval hry bez ruzovych okuliarov...
-
jo v té Laře to bylo brutální, třeba napíchnutí na kůly a podobně :D
-
tak to není pravda.
Tady to vše Skillup debuguje.
-
Ha, to jsem mel uplne naopak. Fenyx mi prisel jako reskin AC a BotW byl po strasne dlouhe dobe open workd, co me bavil a hodne mi vlil chut do zil hrat hry.
Treba Animal Crossing jsem zkousel a vubec me to i pres desitkove recenze nebavilo, ale chapu, proc by se to lidem mohlo libit.
-
Jo, to je pravda. Já se spálil u hry, která snad jiný hodnocení než 10/10 neměla - Zelda BotW. To mě tak ukrutně nebavilo... Přitom kopírka od ubisoftu Immortals Fenyx Rising mi přišla hrozně zábavná.
-
Hele, třeba tady jsem těmi smíšenými recenzemi jsem byl docela překvapený. Chapu, ze kolegove, co dali 6, si zas tukaji na hlavu nad temi vyssimi znamkami. Na druhou stranu být uživatel, který se rozhoduje, jestli hru koupit, jsem nadšený - přečtu si dvě sestkove, dve devitkove a jednu sedmickovou recenzi a podle toho, co se kritizuje, vyzdvihne, se rozhodnu.
Asi každý zažil moment, kdy koupil něco jednostranne kriticky uspesneho a pak byl zklamany.
-
Když tak čtu ty reakce na recenzi, tak by mě docela zajímalo, jak se vlastně cítí recenzent těsně před a těsně po vydání takové recenze, kdy skončí embargo a v podstatě ve stejnou chvíli vyjde těch recenzí desítky. V tu chvíli asi možná kouká, hele já tomu dal deset krabičáků z devíti a všichni ostatní odpad, no jo, ale když já to tak vidim, to zas bude tóčo v diskuzích....
-
Prijde mi, ze tam, kde padaji 8 a vic, tak se vic hodnoti to, co hra je. A ty recenze, kde vidim sestky, vic hodnoti to, co ta hra neni. A stejne subjektivni otazka, jako je subjektivni kazda recenze - co chceme?
Ja po tech recenzich cekam komiksovou rezbu, ktera necim uspokoji, a necim uplne nenaplni. Dohraju a nejspis odlozim. A uprimne, presne to cekam uz od ty ukazky nekdy.. v cervnu to bylo? Proste ne masterpiece, jen zabava. Cekam popcornovou jizdu podobnejsi originu, nez lahudku, jakou by logan.
-
V zahraničí téměř propadák a u nás takové známky. A tak každý má nějaký názor. Tohle bude hodně subjektivní, prostě to někomu sedne a někomu ne...
-
Děkuji za analýzu hry z YouTube videí.
-
souhlasím, ono je potřeba rozlišovat kritiku těch anti-woke bláznu, co kritizují každý woke prd viz Odyssea či opravdu validní kritiku. Je pravda, že docílit k pravdě bez vlastního vyzkoušení je občas horor, ale pokud máš roky nahráno, tak víš, že pokud chceš kvalitní akci jako DMC či Bayonetta 2, tak to tady nedostaneš, pokud koukneš na více video-recenzí.
-
" kde jsem vypichl, co jsem chtel a prislo mi zahodno vypichnout. "
To souhlasím, pokud jasné chyby game a level-designu nestojí za vypíchnutí, tak pak nemůžeme takové recenze považovat za validní.
I lineární přímočará akce může mít určitou kvalitu v game desingu. Dobrá akční lineární hra má sice přimoračý design, ale dává ti do ruky nástroje, abys je mohl různě řešit. Přiklad je Bayonetta 2, Devil May Cry 5, Metal Gear Rising. Wolverine rozhodně není příklad těchto her, spíše je to arena-cutscéna a spamovaní stejného útoku.
Chce to větší nároky a větší rozhled.
-
Tak na sockách to poslední roky vypadá přesně tak, že se každá nová věc (film, hra) začne brutálně hejtit a nitpickovat a čeká se, co se chytne a přinese sledovanost. Smutný je, jak se pak ty tisíckrát opsaný názory šířej jak epidemie. Teď se začne zpětně hejtit všechno od Sony, než to opadne. Už jsem viděl GoW, pak si někdo vzpomen na TLOU2. Pořád dokola.
-
Yes :D a jestli si vzpomínám, tak i Lara měla pár zakousnutí dinousarem.
-
Hele, asi nepomuzu. Napsal jsem k Wolverinovi dost obsahlou tecenzi, kde jsem vypichl, co jsem chtel a prislo mi zahodno vypichnout. Na jedne strane se nadava na vatu a prazdne open worldy, na druhe nekdo udela primocarou linearni akci a la stare GoW a je to pry spatne. Recenzi je na netu spousta, nejlepsi je jako vzdy udelat si nazor z vice clanku a podle toho se rozhodnout. Za me je to skvela hra, u ktere jsem se nenudil ani minutu.
-
Já tomu nerozumím. Skoro 20 let starý MGS4 je extrémně filmová hra, která většinu času nabízí cutscény. Ale když už hráč dostane možnost hrát, hratelnost nabízí x různých cest, jak levelem projít, x možností, jak situace řešit, a spoustu serepetiček, které může využít. A nepotřeboval k tomu žádné pruhy namalované na zemi, aby hráči ukázal, kam mají jít.
Osobně si myslím, že by se na tohle mělo upozorňovat. Už první God of War(2018) měl podle mě příšerný level a game design. Pořád někde prolézáš úzkými škvírami, na cestě leží ty největší truhly ever, aby si jich náhodou každý mohl všimnout a kamera je tak blízko, že kolikrát ani nevidíš nepřátele po stranách. Tohle evidentně je také problém Wolverina, jen to graduje. Mám rád filmové hry, ale opravdu to chce jiný přástup, než který prosazuje Sony .
Tahle debilizace her ze strany Sony by se podle mě měla otevřeně kritizovat, ne se tvářit, že je to nějaký standard moderního designu.