Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta Dead Space navigace společně s navigačním bodíkem ve hře která je jedna dlouhá chodba je fakt úlet :D 18+ videohra ale chovají se k divákům jak k dětem...

• cms.jakub-malcharek

Jo, tohle všechno si musíš manuálně ve hře zapnout v nastaveni přístupnosti, stejně jako nemožnost selhat v qte.

• Takže SkillUp lže? Nebo lžete vy? Viděl jsem více recenzí, měl jsem dojem, že takhle je hra designovaná a takhle by se měla recenzovat. Většina hráčů to prostě nechá, jak jim to přijde na disk. Jestli se nepletu, recenzuje se na střední obítžnost vždy, protože takhle hraje mainstream a takhle je recenze nejvíce validní. 

Zaklínač 3 měl taky tenhle nesmysl, že jsi pořád někde chodil po smradu. Taky se to nevypínalo. Šílená herní mechanika, která by měla skončit v pekle. Zaklínač toho samozřejmě nabízel mnohem více, takže to nevadilo, otázka je, kolik toho nabízí takhle hra.

• cms.jakub-malcharek

Nevim, kdyby mi to pri hrani nejak vadilo, zohlednil a vypichnul bych to v recenzi. Jak je to implementovane ve Wolverinovi mi davalo smysl v ramci hry, sedelo do tonu a vyzneni, proto jsem nemel potrebu na to prilis poukazovat. Jsou hry, ktere za rucicku vedou vyrazne vic. Nemyslim, ze nekdo nutne lze, kazdemu to v ramci titulu vadi/nevadi jinak. Neni to zadna konspirace. 

• Já tomu nerozumím. Skoro 20 let starý MGS4 je extrémně filmová hra, která většinu času nabízí cutscény. Ale když už hráč dostane možnost hrát, hratelnost nabízí x různých cest, jak levelem projít, x možností, jak situace řešit, a spoustu serepetiček, které může využít. A nepotřeboval k tomu žádné pruhy namalované na zemi, aby hráči ukázal, kam mají jít.

Osobně si myslím, že by se na tohle mělo upozorňovat. Už první God of War(2018) měl podle mě příšerný level a game design. Pořád někde prolézáš úzkými škvírami, na cestě leží ty největší truhly ever, aby si jich náhodou každý mohl všimnout a kamera je tak blízko, že kolikrát ani nevidíš nepřátele po stranách. Tohle evidentně je také problém Wolverina, jen to graduje.  Mám rád filmové hry, ale opravdu to chce jiný přástup, než který prosazuje Sony .

Tahle debilizace her ze strany Sony by se podle mě měla otevřeně kritizovat, ne se tvářit, že je to nějaký standard moderního designu.

• JohnyTheZik

Tohle není pravda, ne? Ta možnost s QTE jen přeskakuje QTE jako takový, ale failnout to pořád nejde nehledě na on/off. Žádnej fail state ta hra nemá, nebo je všechno na webu jen scam?

• cms.jakub-malcharek

Tak, správně. Přeskakuje to mačkání tlačítek. Fail state tam nejspis neni. Osobne jsem nezkoušel, ty qte sekvence tam jsou asi 3. Ale qte jsou i v bossfightech, kde teda selhani vede k poskozeni a tedy i fail statu-smrti.

• JohnyTheZik

To je škoda. Ty fail state death animace bejvaj zábavný :D 

• cms.jakub-malcharek

No takove, jake mel Spider-man (3?) se uz nedelaji :D

• Podle všeho zrovna ta lajna nejde vypnout :) Bodíky a ukazatele jo, ta lajna vypadá že je natvrdo...

• cms.jakub-malcharek

Ta lajna se zapina, kdyz jsi par metru od lahve whisky jako navigace k nepovinnemu obsahu anebo v par pripadech, kdy Wolverine jde podle cichu. Funguje to podobne jako v Zaklinaci, lokalne. 

• Lukass

Podle gameplaye a tech generickych prostredi bych rekl ze je to nejaky dlc k Marvel Avengers.

9/10 je uplnej ulet, tvl

• JamesFaith

Vypadá to, že teď zase bude nějakou dobu v módě za každou cenu hejtit všechno od Playstationu...

• Thanquol

Slušná dávka chorých mozků se tu prišlo léčit do diskuze. Měli by jím udělat samostatnej výběh. Je tu hrozně nablito. To že to jejich mozečky v osobních životech nezvladají by se nemělo dotýkat ostatních lidí jen proto,že je nenapadne vyhledat profesionální pomoc. Vážně games. Zamyslete se nad nějakou formou ignore listu. 

• Thanquol

Krom toho:

1) tu reklamu zkuste nejak jinak. 2) videa na youtube

Nechte si poradit, nebo ne. Je to vas byznys.

• Vždy respektuju názor recenzenta a Kubu mám rád ale tomuhle slopu který uráží doslova hráčovu inteligenci dát 9/10 je teda síla...

• yeniczek

Kolik hodin ti to trvalo dohrát?

• Corvus

Dopadlo to PŘESNĚ, jak jsem očekával. Nechci hru hanit, chápu, že nakrknutej Rosomák 🙂 je všeobecně oblíbená postava. Bohužel jsem zjistil, že komiksoví hrdinové pro mě osobně fungují skutečně jen na papíru, v komiksech. U filmů se před manželkou stydím, co za pyžamáky "žeru" a hry? Stačily mi z recenze tyto věty, abych věděl, že to není NIC pro mě, stejně jako repetitivní Spider-Man, který má aspoň to hezky fluidní pohupování se New Yorkem.

"...pazoury létají vzduchem a počty obětí stoupají do tisíců."

"Logan si vystačí s málem: standardním útokem, útokem se skokem na dálku, pár komby..."

"V souboji tak úplně nemusíte zdraví řešit..."

"Oproti Spider-Manovi je Wolverine zkrátka příjemně přímočarý."

"...bránění se čím dál těžším vlnám protivníků."

Všechny citace z recenze na mě řvou: TISÍCE tupých NPC na hrdinu nabíhají ze všech stran jen proto, aby se v okamžiku proměnili v úhledně nasekané maso. Nic víc. A ještě k tomu je to snadnější než v naprosto jednoduchém Spider-Manovi. Asi kdyby mi bylo 18, držel jsem v ruce draze ukořistěný magazín Crew (ach ty časy v polovině '90 let), hltal Rosomáka na papíru, tak bych si stříkl do šasí, ale ocitl jsem se na nesprávné straně čtyřicítky 🙂 a fakt už mi připadá narativ typu "počty obětí stoupají do tisíců" poměrně... no, směšný. Plus v kombinaci s výše uvedenými citacemi mi z toho na hony čiší totální nuda, hra, kde se jen drtí tlačítko na sekání proti houfně nabíhajícím, zcela anonymním panáčkům. To už mi skutečně nestačí. Zatímco naprosto promakané The Outer Worlds 2 zde sklízelo pomalu nenávist, tak slaboduchá řezanka slaví triumf! 🙂

A poslední poznámka: Potom, co jsem odehrál Mortal Shell II s jeho výtečně variabilním soubojákem a nyní jsem zanořen do The Blood of Dawnwalker s jeho dokonale vypilovaným soubojákem (na vysokou obtížnost je to SLAST a chci tento systém do každého RPG), tak mi přijde bezduché drtit jedno tlačítko a adamantiovým malíkem působit v TISÍCIhlavých houfech sekanou. Na mě je to prostě málo. Ani v těch komiksech Wolverine nepočítá oběti stoupající do tisíců. Přeji všem, aby si to užili, ale po zkušenostech se Spidym fakt nemám zájem, kor když je Logan stran soubojáku ještě repetitivnější. Jak tu někdo níže poznamenal: 100 lidí, 100 chutí. Není to pro mne.

• Derp_1337

TL;DR = tenhle herní žánr není pro mě (Corvus).

Děkujeme ti za tvůj užitečný příspěvěk a posíláme klíčenku. 😉

• jindra.veliky

Ale u těch AA her vždycky napíše každýmu, kdo je kritizuje, něco jako "když se ti nelíbí, tak si nevěděl, co od ní čekat, je to 10/10" 😂

• Nemeli byste si delat srandu z nemocnych lidi..🙂

• na recenze dávám málokdy ale rád si přečtu názory jiných lidí. Osobně se na hru těším a vím že to co od ní čekám dostanu a bavit se u toho budu. Osobně ale více souhlasím s recenzemi tady než třeba na IGN kde dají některým hrám 9 z 10 i když je to za mě tak 3 a u jiných dají 6 z 10 ale hraje se mi to skvěle :D Každý to vidí jinak což je v pořádku, vždy je dobrý si říct co od hry očekáváte a dle toho zvažovat koupi 

• https://www.youtube.com/watch?v=YhUiptupV7A

Masakr ten game-design. To je designované pro brain dead people. 

• Náhodou v 16:32 musel dokonce přeskočit spadlý strom! A jak se tady někteří rozčilují, když se poukáže na primitivnost a stupiditu této "hry" :-)

• twicer

Tak to se ti to musí líbit, ne?

• Školka stěr ještě frčí?

• twicer

Když jsem viděl ten výpotek, nechtěl jsem tě přetěžovat.

• Užij si hru.😉

• Devítku to dostalo stejně jen proto, abychom se měli proč hádat v diskuzi. 😀

• Ať už je úterý. Chci sekat ruce, nohy, pr*ele!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit