Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proboha tak to nehrajte. Z pročtení diskuze to vypadá, že téměř každý zde nesnáší konzole (hlavně že díky nim vyšly desítky lepších titulů, než v případě PC) a je automaticky největším expertem na marketingový model současných her. Každé odvětví zábavního průmyslu se vyvíjí, tak se s tím už smiřte a přestaňte tady brečet. To je jako stěžovat si, že nejlepší westerny točil Leone a Coenovic "True Grit" je pouze nehorázná sračka, protože tam už na sebe deset minut necíví, dokud nevytasí kolty.
  • Na to, že demo by mělo být taky určitým faktorem, zda koupit či ne se Bioware zrovna nepředvedli. Nebudu hodnotit tu úvodní akční část - to už bylo avizováno dlouho dopředu, že zpočátku ten trpajzlík bude šíleně přehánět, což se později (snad) má uklidnit. Spíš mi vadily ty časté loadingy mezi rozhovory a bojem (ano, jsou krátké, ale i tak ruší) a (alespoň u mě) časté pády do Windows, díky niž jsem se nebyl schopný dostat do části za tvorbou postavy.
    Nevím jestli je to v další části lepší, ale schopnosti, respektivě jejich obnova mi přišla tedy nehorázně rychlá, což by ukazovalo na větší akčnost.
    Ale nejvíc mě štve systém rozhovorů. Pokud se nepletu, tak DA2 má rating 18+, tak proč pak dělají z lidi pitomce? To že pořádně nevím co postava řekne, no dobře syndrom Mass Effectu, ale to, že mi to bude ukazovat, že touhle odpovědí jsem za dobráka a touhle za největšího zlouna, myslíte si, že jsme fakt tak blbí? Kde jsou časy Falloutů nebo Arcana, kde si člověk musel (pokud teda na to měl skill) tu odpověď vydedukovat jako nejlepší možnou, nikdo mu žádnou pomocnou berličku nepodával.
    Co se HUDu týče, tak jak tu někdo už psal, je odvážný, hodí se spíš do sci-fi, ale jestli bude DA2 modovatelný jako první díl,tak to bude jedna z prvních věcí, kterou modeři změní.
    A to, že to bude opět krvavé se vědělo, ale tady si neodpustím klasické: "méně je někdy více". Ono to místy působí až směšně.
    Omlouvám se za tuhle slohovku (pokud to vůbec někdo dočetl až sem).
    • Nemáš se proč omlouvat, shrnuls to celkem hezky..ta konstrukce rozhovorů mě vytočila mnohem víc, než (jaks rovněž uvedl) hodně slabý obsah dema..hlavně, že je tam hodně bojů, krve a všechny baby mají kozy jak vozy - prostě primitivův ráj..:/
      Předobjednávku jsem nezrušil, ale něco mi říká, že touhle hrou pro mě Bioware definitivně zemře..:/
    • No tak ten indikator dobra/zla/neutral odpoved tam je prave proto, ze (jak sam pises) z nastrelu nevim co presne postava rekne.
      O co teda jde? Jestli na to prijdes sam, tak super - aplauduju. Pokud to jasny neni, je tu ikonka.
      A jo - treba ja jsem az tak strasne blbej, ze mi treba nabidky typu "Ransom", nebo "Make sure you do", vazne nedelaj jasnej obrazek jestli z toho vyleze dobracka, nebo zmrdacka veta. Jedna z veci co me uz na ME mrzela, ale prave timhle se celkem neutralizuje.
    • miker17
      ohledně dema mě hra nikdy nespadla
      Arkanum a Fallout 1,2 byly skvělé, FNV ušel F3nebyl fallout
      boužel core PRG pomalu zabíjí Conzole (největší bylo békání konzolistů kvůli širokým možnostem dialogu v Da:O, protože americké prasata se musela zvednout z gauče a přečíst si text *12* tak to museli upravit do systému ME,ale v tom co jsem zatím viděl je systém dialogů docela dobrý takže já nemám žádné námitky)
      • Promin, ale co tu prosimte mluvis o konzolich? Konzolovi hraci, ze si stezovali na dialogy, protoze byli lini cist text? Ty ses narodil kde?
        Ver mi, ze i hraci na konzolich umi cist a maji dost her, kde je textu vic nez dost:) Tohle je hodne, hodne hloupa predstava:) Kdybys hral treba Lost Odyssey, asi bys poznal, co je "hodne textu":)

        Prosimte, nech si tyhle odsudky od cesty, je jedno, na cem se hraje, to, co zpusobuje upadek RPG jsou hraci. Alpha Protocol mel vynikajici system dialogu...a jak dopadl? Jak na PC, tak na konzolich. Hraci jsou lini a neumi cist na vsech platformach, tak si lidi strcte tuhle detinskou valku za klobouk.
        • Spades
          Narazel na to, ze pokud se nedivas na HD televizi, nebo jakykoliv monitor, tak nemuzes precist text z velke dalky
          • Fakt? Tak to nevim, jak to na svoji plasme delam...a porad mi to jde cist. Nebo narazel na hypotetickeho americana, ktery hraje na konzoli u dvacetipalcoveho monitoru?
            • Spades
              dle tveho nicku usuzuju, ze jsi jenom troll, ale i tak odpovim
              je mi uplne u prdele, jestli mas nejakou plazmu nebo ne. Ne kazdy ji totiz ma ty chytraku.....
  • Člověk se všem bohužel nezavděčí.. Na jedničku nadávali že jsou stereotypní souboje.. ejhle ve dvojce jsou dynamičtější, ale hráči musí zase nadávat že je to ala mass effekt nějaká akční rubárna a vymizelo kouzlo fantasy... hold fakt se všem nezavděčí.
    Je to jen na vás může vás zklamat, může vás překvapit, ale pro mě je pořád v TOP 3 nejlepších her ať bude jakákoli, prostě mít možnost prožít další příběh z této fantasy hry, která je mírně (opravdu mírně) vázaná s jedničkou a mít možnost podívat se co se v průběhu jedničky dělo v jiné zemi.
    (PC) Demo jsem dohrál a dle mého názoru je systém zajímavý a rozhodně ho ihned jen tak nezavrhnu. Ano každý pak bude na něco nadávat atd. , ale prostě zažít opět ten zážitek, kdy se ponoříte do to příběhu a mít možnost tahat za jeho nitky je prostě nepřekonatelný.
    Každopádně můžete si vyvozovat jakékoli závěry, ale nezapomeňte, že jste/jsme hráli pouze demo (jakýsi hratelný trailer), kdoví jaké překvapení na nás ještě plná verze vybalí
    • @Eddie110 - budu reagovat jen na první část. Sice nejsem z nejstarší RPG školy, páč jsem začínal až na Baldur's Gate 2, ale nové pojetí DA mě zaujalo. Ač jsem poměrne konzervativní co se RPG hratelnosti týče (DA 2 nic takového neukázala - jen neskutečné iritující GUI), tak se tomuhle akčnějšímu stylu nebráním, právě naopak. Je fajn, že se Bioware snaží tohle posunout o kousek dál, ale.... pokud voni tu hru ořežou tak moc, že už si ti chybí jen gamepad a můžeš jít rubat subzera z mortal kombat...
      Grafika, velice špatná. Příjde mi, jako kdyby to bylo vše děláné pro konzolisty; postavy jsou ok, ale jakmile se podíváš okolo sebe, není na co koukat. A nepřátelé taky všichni úplně stejní - o to je to horší, když jich na tebe vysypou trilión (asi aby sis toho lépe všimnul). Příběhově těžko něco soudit, páč to fakt bylo pouze demo, ale to co jsem viděl mě tak znechutilo, že jsem měl chuť zrušit pre-order.

      Už ze screenů a videí které jsem zahlédnul koutkem oka jsem nebyl příliš nadšený (nerad si spoiluji příběh), ale po tomhle demu mám vážně pocit, že jsem hrál lepší Béčkový titul.
    • MrSanta
      To jsou přesně moje myšlenky. Ty potvoro, jak si se mi dostal do hlavy *1* ?
      To hlavní, tj. podání příběhu, questy, možnosti volby i vývoj postavy se z dema poznat nedá. Boj je, kromě zrychleného máchání mečem, stejný. Pauznu, zadám příkazy, počkám, pauznu atd. Nevidím zásadní rozdíl. A že bojovník překoná poslední dva metry k nepříteli rychlým skokem mě fakt netankuje.
      A hlavní plus pro DA2 pro mě? Další hra ze světa, který mě nadchnul. Stejně jako ty se nemůžu dočkat, až uvidím události, které jsem vytvářel v DAO, z jiného úhlu pohledu.
      Demo splnilo přesně to, co jsem očekával. Osahal jsem si boj a testnul zda si můj PC se hrou poradí. Víc se od toho taky ani nedá čekat.
      PS: jsem hodně zvědavej na úlohu Flemeth v tomto dílu. Ta potvora mě začíná zajímat - vypadá to, že nitky za které tahá jsou sakra dlouhé.
    • miker17
      jedine co mi tady to nadavani na hru připomína je to co se dělo nějaký ten den před vydáním jedničky...vsadim se že většina z vás tu tahle nadavala i na jedničku
      jedine rozdily jsou:
      ve vyprávění příběhu
      "rychleší souboje" v podstatě to samé co v 1 ( příšery do počtu zhebnou po dvou ranách jako v 1 tak co? a taky musim stale klikat na nepřátele a vybírat schopnosti) jdiný rozdíl je že se panáci víc hýbou
      Grafika- v něčem lepší v jiném stejná jako 1 (osobně se mi Graf líbila)
      a v tom že je hlavní postava namulvená a že si nemužu vybrat rasu ( to se snad dá přežít)
      lidi co přirovnávají hru Jrpg asi nikdy nehrali Core Jrpg
      DMC a DA2 nemají nic společného
      pravděpodobně dostanu milion palcu dolu, ale mě to nezajímá a jestli se podíváte na video link co jsem postnul rano tak tam uvidite že hra se vubec nezměnila na Pc, jenom trochu na konzole a že demo bylo upraveno tak aby dalo hračum ohmatat Bojoví systém *6*
      • Drom
        naprosto souhlasim, je to jak pres kopirak. Dost tomu teda napomohlo to demo, ktere je z uplneho zacatku hry a tudiz neco jako tutorial - o samotne hre nerika mnoho. Videl jsme gameplay z pokrocilejsich casti hry a to je jine kafe.
        • miker17
          videl si to moje na strance 2 je to ze živého vstupu z 01:00 dnes rano
    • Drom
      jiste, ze se nezavdeci, kdyz se delaji hry porad stejne (call of duty), tak na to nadavaji a kdyz nekdo prijde s nejakou inovaci ci obmenou hernich prvku, tak se zas muzou zblaznit...

      kazdej druhej tady vola po baldur's gate, ale kdyby udellai novy baldur's gate, tak by zase nadavali, ze je to porad stejny *7*
      • nene, to by nadavali, ze je to silene tezky a at okamzite vydaji patch na snizeni obtiznosti
        • Drom
          od toho uz asi 150 tisic let existuje nastaveni obtiznosti a kazdej si muze hrat jak se mu zlibi
          • MrSanta
            Nastavení obtížnosti sice existuje, ale po vydání DAO se začalo šířit vůkol netem převeliké burácení že je hra i na easy moc hard *7* . A to i na PC.
          • tak dlouho asi ne *3* . Ono to bylo myšleno spíš tak, že BG na nejlehčí je pořád na dnešní poměry sakra těžká hra.
  • Pánové a dámy, po odehrání toho dema nevím jestli se mám smát nebo brečet. Noční můra se stala skutečností. Respektuju, že se někomu DA2 může líbit, ale já jsem naprosto zhnusený tím co má nejoblíbenější firma provedla s DA. *9*
    • miker17
      a co sním provedla
      • dalsi COD
  • no to s tou kamerou mě taky štvalo.. stejně jako (aspon jsem to nezkoušel předělat) nemožnost běhat šipkama....nebo to jde? to demo je přece jenom dost okleštěný
    • ja jsem normalne klavesnici na behani pouzival, zkus WSAD
    • Taky mi prijde, ze demo neni uplne plne co se tyce funkci. Co jsem sledoval videa, tak teba manipulace s oddalenim kamery tam byla.
      • Dej odkaz, v tom demu je to nehorazny humus
        • Sorry, nestiham ted z prace hledat a zadelavam si napruser:) V rychlosti jsem nasel tohle, ale je to jen castecne prukazne, postavy jsou v ruzne mire zoomu, ale nic v stylu najetu primo na oblicej a nebo mapicka s postavickami a la BG.
          http://www.youtube.com/watch?v=o9Ez99sSkMg
          • Hraj jsi vubec jednicku? 90% hry jsem odehral v tom nejodzoomovanejsim rezimu, tak bych rad videl video z dvojky s maximalne vzdalenou kamerou. V demu jde jen mirne oddalit a pak ruzne naklonit, ale vse to je velmi neprehledne kdyz se bojuje na vetsim prostoru
            • Hral. A ty umis cist? Mozna si pak nechas podobne reakce od cesty...nebo zkus zapojit to co mas mezi usima.
  • sakra to to nejde oddalit kameru jako v jednicce? :( dost neprehledne
    • miker17
      *5*
    • Kolečko na myši ?
      • diky nejsem idiot, to sem samozrejme zkousel, kolecko to posune asi tak o nula cela nula nic...
        • miker17
          mě to odalování na kolečku jelo normálně
          • To jsi asi nehral jednicku, tam to slo taky normalne ale 3x tolik odzoomovat
  • Tak ja nevim. Kdyz to tady tak ctu tak si to demo pro porovnani asi stahnu i na PC, protoze z tech reakci tady to vypada na jinou hru.
    Taky jsem vlastne odkojenej na seriich Baldurs Gate, Icewind Dale, atd., ktery jsem v ty dobe vazne MILOVAL. Muj problem s DA2 ale neni to, ze je akcnejsi. To jsem naopak rad, protoze i ja chapu, ze BG styl, kdy je to hazeni kostkou fakt az moc viditelny, je proste mrtvej. Dneska uz to pusobi fakt archaicky a absolutne nefilmove. Za sviznejsi, na pohled plynulejsi a verohodnejsi hru bych byl teda naopak rad.
    Jenze (alespon v xbox demu) je DA2 vazne jen technicky hnusna arkadova rubacka. Moznost pauzy a rozdani ukolu tam sice je, ale tak neohrabana, ze to asi moc lidi pouzivat nebude. Na PC to urcite pujde lip.
    Doufal jsem ze ty akcni souboje budou probihat ALESPON jako v Risen, nebo z posledni doby treba Two Worlds II. Z nichz ani jedno rozhodne nepovazuju za nejak suprovej system. I tyhle hry maj ale aspon tu moznost kryti/uskoku, a jestli tohle v DA neporesi skill, tak je to teda nejvetsi haluz co si dovedu do hry predstavit.
    V demu se boje totiz vazne daly hrat jen stylem "levou packou beham mezi tunama nepratel, Ackem to furt mydlim na vsechny strany, obcas prolozim spec.utokem, dokud vsechno nepopada". NEUVERITELNY. Traparny typu DMC, nebo Bayonetta jsem nikdy nehral, ale i ty si predstavuju jako hlubsi herni zazitek.
    Asi fakt zkusim tu PC verzi. Mozna maji konzolove hrace opravdu za skupinu dementu s krecema v palcich *7*

    Ten silenej dabing, a celkove imbecilni stylizaci ale asi nespravi nic : /
    Takhle presne bych si predstavil radobydrsny fantasy pro nactilete publikum. ...kdybych si ho predstavovat chtel.
    A ze mi ho podstrci zrovna Bioware... *7*
    • no ak ma byt ta animacia nejapna jak v two worlds tak to prosim nie.Inak o systeme o ktorom vravis snivam v rpg hrach uz dlho vskutocnosti zial este nebola ani jedna ktora by priniesla zaujimavy bojovy system na blizko ktory by bol zaroven konkurencieschopny inym triedam napr. magovi.Sam vo svojej hlave nad takym nicim premysalm uz cca 2roky a mam len hruby nacrt naozaj nieco take hratelno sformulovat nieje jednoduche.Na risen sa sice pozeralo dobre ale ruku na srdce ako casto si pouzil blok? Taktiez to bola len klikacka atacku navyse bez poriadneho stromu skillov.Novy subojovy sytstem v DA2 sa mi rozhodne paci viac ako v starom.
      • Jak casto jsem pouzil blok? V podstate neustale.
        Hral jsem na stredni obtiznost, poctive expil, honil predmety,atd. , a stejne bych bez kryti (resp.uskoku) nemel proti vetsine nepratel vubec sanci.
        A nevoval jsem snad po zadny utopii - jen BLBA moznost toho uskoku hratelnost vytahne z ty freneticky brecky. Najednou je potreba trocha nacasovani a obratnosti, a ne jen krecovitej palec...
        Snad kazda slusna hra tohle nabizi. A porad verim ze to v DA odemkne skill. Jinak si snad ani na to celo nepoklepu, a proste si jen odplivnu a na cely Dragon Age proste zapomenu
    • Pokud muzu soudit z tveho vyjadreni o kvalitnich hrach (bojovkach, vis...) jako DMC nebo Bayonetta...tak by se BioWare s tim zamerenim na pubertaky u tebe mohl trefit, ne?

      Jak mam brat vazne nazor clovek, ktery se vyjadruje takhle stupidne? Jedine, co by te mohlo omlouvat je tvoje tvrzeni, ze jsi je nehral...ale co pak vypovida o tve inteligenci, kdyz je i presto hodnotis? Jdi si hrat na piskoviste a nebo se vyjadruj k veci, bez stupidnich detskych vypadu jinam.
      • Tak ted nevim jak to mam chapat.
        Co presne te tak podrazdilo? Ze jsem (v podstate mimodek) oznacil DMC a Bayonettu za traparny? Poslal bych na pisecek tebe, ale i tam by hrozila konfrontace s cizim nazorem : )
        DMC jsem videl u kamarada (ne - netvrdim ze kdokoli to hraje je debil, takze muzes zas vychladnout), Bayonettu jsem hral v demu. A jsou to presne ty pripady her, ktery clovek s nejakyma tema zkusenostma a IQ>90 dokaze posoudit i bez toho aby je hral. V mem pripade se navic totalne pricej necemu, cemu ja rikam "dobrej vkus".
        Jestli te to urazi tak je to jen tvuj problem. Asi bys nemel "spravnost" svoji identity/vkusu zakladat na breptu nejakyho Crooka, kterej stejne mluvil o necem uplne jinym, a tohle zminil vlastne jen jako priklad.

        ...jinak je fakt vtipny kritizovat nejaky "predcasny zavery", a pak me na zaklade kdoviceho takhle fundovane rozebrat : )
        • Když dáváš DMC, jednu z nejoblíbenějších sérií Capcomu, jako příklad špatné hry, očekávej protiofenzivu.

          >>A jsou to presne ty pripady her, ktery clovek s nejakyma tema zkusenostma a IQ>90 dokaze posoudit i bez toho aby je hral."

          Výborně, na co vlastně máme recenzenty?
          • Oznacil jsem to za "traparnu", coz je sam o sobe pojem trapnej, a hlavne samozrejme subjektivni.
            Myslena samozrejme predevsim stylizace, hratelnost, a celkovej pocit kterej ze hry mam.
            Kdybych tusil ze se toho nekdo takhle chytne tak bych asi vazil slova. A ofenzivu bych cekal kdyby to "sdeleni" bylo predmetem prispevku. Jenze ono to poslouzilo jen jako kontext pro jednu blbou vetu, ze.. *7* Vetu, ve ktery navic pisu, ze i tyhle hry povazuju za hlubsi herni zazitek.

            A recenzenty mame mozna proto, abysme se dozvedeli detaily o hrach, ktery se nam nehnusi uz z obrazku/zakladni premisy. Ty z nekterych her nemas pocit, ze proste vic vedet nepotrebujes? Pro me to byla napriklad ta Bayoneta, kterou jsem ze zvedavosti zkusil, a samozrejme si ten pocit jen utvrdil. Podobne DMC.
            Kdyz se ti to libi, tak fajn - more powah to yah! Uz jen z nicku a avataru je jasny ze jsi "japanofil", zatimco ja jsem spis presnej opak.
            • No, DMC je oblíbená hra u spousty hráčů stejně jako Bohemka u spousty fotbalových fanoušků. Komunita a interní oblíbenost. Tím jsem chtěl říct, že se ono "chytání" dalo očekávat.
              Frázemi jako "podle mě", "myslím si", "zastávám názor" si člověk jen kryje záda a většinou to funguje. Sám to používám ^^
              Jinak ani DAO nebyl nějaký zázrak, co se týká mechanismů, inovací a komplexnosti. Vlastně to je zjednodušené NWN s přidanými vizuálními pozlátky.

              Edit: Ještě k té podobě, mě spíš přijde, že DA se blíží víc k ME.
            • Nojo, ale snad chapes ze kazdej ma svoje preference, a ma pravo je vyjadrit.
              Opravdu jsi nikdy nenapsel (treba) ze "CoD je trapnej tunel", nebo tak neco? To by se celkem po pravu stejne zacali ozyvat zase z druhy strany.. A tos tu poznamku treba nemusel myslet nijak zle.
              Ja tu "traparnu" miril predevsim na tu Bayonettu (spis bych rekl "uchylarna"), ale DMC se mi nelibi velice podobne. To jsem proste JA (treba debil), nechtel jsem narazet na nejaky objektivni, herni kvality.
              Jeste naposled dodam ze se tady tahle debata rozjela uplne bokem - vubec me nenapadlo ze se to takhle zvrtne. Tyhle hry jsem zminil jen proto, ze se mi zda, ze se jim DA2 seredne podoba.

              Pokud chces pokecat na internetu bez trollu, tak mas proste smulu. Hlavne pokud povazujes za trolling (i kdyz nechtene mozna malinko urazlivy) vyjadreni ciziho nazoru. To moje "trapny DMC" nic jinyho neni, a kazdymu snad bylo jasny, ze to neni nosnej sloup komentare, a ze to neni mysleny zle. Kor kdyz veta pokracuje tak jak pokracuje *7*
              Mel bys asi chodit diskutovat na fanouskovska fora.
            • Crook: Vida, uz muzeme oba komunikovat lidsky, takze si schovame traparny a piskoviste zkusime to jako dospeli. Jo, to je i omluva z moji strany, nejsi vypatlane decko, jakych je tu plno.
              Vyjel jsem ne proto, ze by me zalezelo na tom, co si kdo mysli o tom co hraju. To je mi fuk. Ale uz me unavuje uroven diskusi na netu a zvlast hernich serverech. Kdyz nekdo placne naprostou stupiditu jako jaka je "DMC traparna" ve zcela nesouvislym kontextu k tematu, je to spatny. OK, vidim, ze jsi to fakt jen placnul od boku a ja te zaradil celkem blbe mezi bandu decek, ktera vykrikuji, jak je tohle cod apod.

              Ale proste uz me unavuje, ze misto, kde bych si rad pokecal o hrach je zamoreny trollama a flamerama, kteri tu hru ani nehrali a uz maji jasno, jak bude spatna, stejne jako "dopln nesouvisejici zanr"...

              Ja mam z mnoha her pocit, ze je hrat nepotrebuju, ale zaroven vim, ze je nemohu hodnotit jak jsou kvalitni. A to je dnes spis trend. Tak, tolik pro smirlive vysvetleni.
            • Dobry no. Tak s tim prikladem co jsi uvedl to nema spolecnyho ale lautr nic (nejakej ten mene ocividnej duvod jsem uvedl), ale kdyz to pochopit nechces, tak prosim...

              Dale: mozna jsi vasnivejsi hrac nez ja, ale vazne pokud vidim ze je to (!podle me! - asi abych vsechno radsi takhle rikal??) trapne stylizovany, hloupy, a kdovijaky, tak si to bezevseho necham ujit, nez bych to zkoumal dal s tim, ze treba nakonec zjistim ze ma hra i nejakou tu dobrou stranku. Nemusim proste hrat vsechno, ze... Neni to o nicem jinym nez o vkusu.

              A jak jsem psal - mozna bych potreboval srovnat s PC verzi. Na xboxu je to ale vazne (podle dema) bezducha rubacka s neohrabanou moznosti pauzy a ukolovani (vetsina lidi urcite nepouzije). Na PC to treba pusobi lip. Asi to i fakt pujde hrat jako jednicka, coz pro me ale nijak dobrou zpravu neznamena - uz jsem to psal - BG styl byl ve svy dobe super, ale nepatrim k lidem, ktery v tom videj "navrat tech starejch zlatejch, jedinejch dobrejch casu". BG totiz nedelal dobrou hrou (jen) ten v dnesni dobe uz fakt smesnej soubojovej system...
              Opet - vec nazoru. I tak me urcite zase nekdo hrozne setre : D
            • To je jak přijít do plného sportbaru a vykřiknout cosi o velikosti pohlavních orgánů hráčů Bohemky.

              No ne, já reagoval na to tvoje že na některé hry se stačí podívat a už víš vše co potřebuješ ^^ . A ne, některé hry mě sice nelákají, ale dokud si je nezahraji, nesoudím. Maximálně prohlásím že kamarád kamaráda říkal nebo psal cosi.
              Sympatie a nesympatie k Japonsku bych řešil třeba týden, ale to je už moc OT ^^

              ...

              Takže říkáš, že DAII je ještě víc zjednodušené, než DAO? Hrůza. Za chvíli to bude fakt jak mix mezi Diablem a nějakou hrou na jedno tlačítko. Což nejde.
    • Přesně tak, souhlasím. Je jasné, že Baldurs Gate, ačkoliv skvělá hra, která se dá s radostí zahrát i dnes, to má už za sebou. Ale aby takhle na půli cesty zmrvili značku, která se vydala určitou cestou a udělali z poměrně realisticky založeného RPG nějaký imbecilní hnus pro puberťáky se stylizací ala Bayonetta+Devil May Cry+JRPG, to je vážně extrém.
      A jde to cítit na všem, na horších dialozích, na hnusném pubertálním designu všeho (nemluvím o grafice, ale o designu jako takovém) na hodně divných soubojích, snad i nemožnost alespon trochu oddálit kameru a mohl bych pokračovat do nekonečna. Extrémní zklamání. Cílová skupina hry mají asi být 13ti letí pubertální amíci a všichni jim podobní, protože jinak to nechápu.
  • Nuze demo dohrate.Moje dojmy su nasledovne:Zcela chapem nakrknutost niektorych oldschool hracov RPG ktory milovali akosi pomalsie suboje a kde skor skupina hrdinov bojovala vzdy len proti malej skupine nepriatelov ovsem mne novy priklon k diablovosti viac nez sadol.Pacia sa mi nove animacie zdaleka viac ako stare kde hrdina stal 10s. potom svihol mecom do vzduchu castokrat netrafil a cloveka cakala dalsia 10s. nuda ako sa pozeral no svojeho hrdinu necine inkasujuceho rany.Reci o tom ako sa vyprazdnil povodny obsah vsak povazujem za prachsproste ohovaranie tazkej prace autorov ktore akosi nemaju s realitou nic spolocne. Ano tiez mi vadi hrat za hrdinu vizaz ala Ludovit Stur (nemozem sa dozkat prisposobeniu tvare)ano kontury jeho matky tiez nezodpovedaju 60-70 rocnej zene ano obojrucne mece miestami pripominaju seriu final fantasy.Ovsem to tu bolo aj v klasickom DA.Ktory som aj tak miloval.Mam pocit ze konzolisti budu mat konecne nejaku normalnu hru.
    • Ano, bohužel je to tak. Konzolisti budou mít fajn hru. Můžou klikat na speciální útoky a radovat se.
    • miker17
      Jak sem to dělal u mas effect ale obráceně chlapa si upravím a babu si nechám tak jak je *3*
  • tak zkusil jsem a napřed dost bavilo a pak to nějak začalo škobrtat v chvíli kdy jsem zjistil že stačí kliknout na protivníka a postava sama začne bojovou sekvenci.... mě trošku u takovýhodle typu her občas chybí kontrola nad postavou... něco jako Demon stone...
    • nojo jak oznámily ty ačnejší souboje tak jsem myslel že to bude něco jako Jade empire styl soubojů, ale ty souboje se stejné jak v 1 jenom ten panák tam jen tak nestojí a nemáchá mečem do prázdna ale vice se pobujíhy
  • Drom
    porad tady nikdo nedal jediny padny argument, proc je podle vas DA2 akcnejsi z pohledu hernich mechanismu...

    dle meho nazoru se 90% z vas nedostalo ani za prvni souboj, protoze tu placate nesmysly
    • Zjednodušeně řečeno - je to akční, protože nemusíš používat mozek
    • Protože u DA2 dema nemusíš vůbec taktizovat, ale jenom klikáš na nepřátele a je jedno na kterýho, kdy, kdo kde stojí. Naběhne skupinka Hurlocků k mágovi a ona je prostě umlátí, to když se stalo v DAO, tak byla okamžitě tuhá. Kdyby to bylo standardní hack&slash, neměl bych nic proti, ale ono se to snaží tvářit jako taktické RPG, což to ale rozhodně není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit