Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem si stahl demo, abych se presvedcil, zda je to opravdu takova sracka jako na gameplay videich. Bohuzel, skutecnost je jeste horsi. A to jsem myslel, ze Bioware uz niz klesnout nemuzou.
  • toto uz patri do klasiky a teraz presne na nasu temu
    http://www.youtube.com/watch?v=Ep_OTLZOQsU&feature=player_embedded
    *1* *5*
  • Stáhl jsem demo na notebook,grafika 1 GB,procesor intel I7 a 8 gb ram ale přesto mi hra padá.
    Je chyba ve hře nebo ve stroji ? má někdo podobné problémy ?
  • velkej problém je v tom že recenze byla napsaná když hry ještě nebyla ani označena za gold, tudíž mě tu smrdí jen touha být první za nějaký ten "ústupeček" v hodnocení... pc games dalo 88% a gamestar 87%... *3*
  • jestli říkáš optimalizaci rozlišení 600x600 + přidanej bloom/blur atd tak pak ano...ale kupovat do PC každých 5 měsíců..ale jdi ty brepto *3*
  • Už vím *1* Ale je to dlouho, co jsem to četl. Díkec
  • Amber.
  • Na konzolích se také pirátí, ale ani náhodou v tak obrovském čísle jako na pc (stačí se podívat na prodeje, kde pořádně vydělávají pouze PC AAA exkluzivity jako Starcraft). Nemluvě o tom, že na konzole vždy hra dorazí optimalizovaná (většinou) atd., zatímc o u PC to aby člověk upgradoval každých pět měsíců (kdo na to má prachy).
  • Spades
    dle tveho nicku usuzuju, ze jsi jenom troll, ale i tak odpovim
    je mi uplne u prdele, jestli mas nejakou plazmu nebo ne. Ne kazdy ji totiz ma ty chytraku.....
  • Já jen nechápu, když se vám pořád nelíbí, že herní trh je takový a makový, a že na tu platformu je víc her a tamty jsou horší kvůli té platformě a tak.. Kdo vám brání udělat vlastní hru? Založit firmu, najmout vývojáře a diktovat jim, apodobně.. Raději buďte rádi za to co máte.
  • Dworkin je nějaký mág, odněkud ho znám, ale nevzpomenu si odkud. Napověz *3*
  • takova blbost ....

    kdyby nebyly tupe a zastarale konzole tak dnesni hry mozna i za neco stoji .... a na kozolich se pirati taky (piratstvi neobhahuju)
  • resolut: Nejde mi reagovat., takže takhle. Z těch her, co jsi vyjmenoval dole jsem hrál Fallouty a zkoušel NWN, Baldur's Gate mě úspěšně minul, takže ty flamy o pokračování BG mě vždy nechávali chladným. Ale Fallout je svkělý příklad RPG, které se množství snaží zamaskovat nedodělanost a chudost. A i když jsem si zvykl na to, že se Fallouty snaží zamaskovat krátkou dějovou linku haldou vedlejších questů, tak mi opravdu zůstával rozum stát nad zbytečností některých perků, vloh a schopností. K čemu byl třeba schopnosti zálesák nebo obchodník? S autem ve dvojce bylo náhodných setkání minimum a v obou dílech jsem se po pár hodinách topil v penězích. Vlohy byly snad ještě horší. Sice je fajn, že jsou něco zlepšují a něco zhoršují, ale když si člověk musí vybrat Krvák (Bloody Mess nebo jak to bylo v en), tak mi to nepřijde zrovna dobré. Stromy schopností jsou sice nic moc, ale oproti jedničce, kde byly tragické jsou ty ve dvojce docela použitelné. Vesměs je tam docela výběr a v plné verzi myslím, že bude z čeho vybírat.

    Já celkově nevidím problém v tom, že na to někdo nadává pokud má pádný důvod. Někdo má holt radši HCRPG a někdo spíš ty novější (řekněme většina RPG od Gothica), ale vadí mi, když někdo nadává, že už to není RPG, ale akční rubanice... Pokud vím, tak RPG vychází z toho, že hráč hraje tu postavu a prochází s ní příběh, jak chce on. Ty RPG prvky tomu pomáhají dotvářet ten pocit. Podle toho, co jsem tady četl by se dal považovat třeba Deus Ex za čistokrevné RPG a Mass Effect 2 by se měl srovnávat s CoD. Pche...

    Ještě o těch zbraních. Pokud vím, tak v DAO se při obevení nějakého vzácnějšího zapsal jeho příběh do kodexu a na statech bylo dost znát, že je to unikát. Ono se celkově tohle spíš přesunulo do MMO, ale nepřijde mi, že by to z her vymizelo. To, že jméno věci neni fialové snad nemusí automaticky znamenat, že je ta věc k nčemu, ne?
  • To není pravda já ne :)
  • Mám ještě jednu výtku, byť spíše iracionální - pocitovou. Vadí mi, že hraju něco, co už se v herním světě stalo. Ať už jsou možné linie příběhu jakékoliv, ve skutečnosti se udála jen jedna a ten trpajzl ji zná. :P Mám radši, když je to všechno otevřené, takhle se cítím jako v cizích botách.
  • Drom
    Kdyby nebyly ty hry na konzole, tak se s nima ani nikdo nedela. Vyjimky si nechte pro sebe. Tady to na PC kazdej chytrak zpirati a jeste nadava. Vubec se vydavatelum nedivim.
  • A to jako vazne? Definice=nazvy her, ktery jsou PODLE TEBE RPG??
    Hosi, hosi.

    Odpovim si teda sam. Teda... tak trochu aspon
    RPG z principu nedelaji tabulky, ale VOLBY! A tech je v ME, nebo DA daleko vic nez v kdejakym "tabulkovym RPG"
  • Já neříkám, že bych byl z těch dialogů nějak odvařený, ale aspoň pro mě je to lepší, než kdyby hlavní hrdina pravidelně dostával myšlenkový průjem. Kromě toho, na to že ta skupinka utíká před darkspawny, tak mluví až moc. Nejspíš, jak potom člověk vyleze z toho koridoru do světa, tak ty dialogy nebudou tak strohé. Aspoň u ME myslím, že to tak bylo.
  • hral si vôbec tie staré klasiky RPG? ak nie tak nemáš šajnu o tom čo píšeš, každá jedna mala svoj príbeh aj svoju kvalitu zbytočných skillov tam nebolo aj ked niekto si povie že niektoré boli zbytočné lebo ich nikdy nepoužil ale každý hrá za inú postavu a to nemyslím na výber z 3 postáv ale hromadu možností a každý si našiel to svoje, postavu si vytiahol na nejaký 15-20 level ale za každý level si sa veľmi tešil že niečo si prihodíš postave na vlastnostiach nejaký perk, skill lenže pri type tejto hry kde ani nevieš kedy sa ti zvýšil level a skill strom má 15 možností (príklad neviem koľko ich tam je ale moc nie) na jednu postavu je fakt ubohé, samozrejme je to iba uhol pohladu ja prezentujem svoj, demo som si zahral je to pekné filmiky sú pekné príbeh bioware vždy urobia parádny ale mna hra až tak nezaujala pretože som iba klikal na hromadu nepriatelov a klikal a klikal a klikal nič viac, uvidíme čo prinesie plná hra ale nemyslím že bude nejaká veľká zmena a vraj sa má 90% odohrávať v meste no neviem čo si o tom myslieť tak uvidíme, hlavne ide o to že hráči môjho typu (aspon môj názor) nebudú ochotní si hru kúpiť a to mám zbierku RPG hier ale táto mi k tomu moc sedieť nebude na druhej strane si hru kúpi veľa iných hráčov ktorý z RPG moc skúseností nemajú aspon nie z hrami ktoré sú dušou RPG
    mne najviac chýba to čo som zažíval kedysi ked som našiel nejaký kúzelný meč tak som bol veľmi rád že ho mám, každý bol unikát niektoré mali aj vlastné príbehy, teraz všade len kopa nepoužitelných habrakov a ak nájdem v hre nejaký lepší meč ani pomaly nemám tušenie že je čarovný alebo lepší
  • Pokud by se byli autoři zaměřili na příběh a jeho podání, bylo by to naprosto v pořádku, ale ta stupidita dialogů v demu je naprosto nehorázná. Předpokládám, že lidé, kterým se to demo líbí, považují za vrchol vyprávění dialogy v akčních filmech. Je možný, že celej ten začátek jsou jen další výmysly toho gigolo-trpaslíka a normální hra je, no, normální, ale to demo je fakt strašný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit