Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nemuze nekdo udelat singla bez toho aniz byto nekdo prirovnal k CoD ???? Jinak sem stoho nejakej skeptickej, po tom videu si nejsem jisty pokud to predci BF 2, ale rad bych to vyvratil :)
    • Pokud vezmeš v potaz a budeš srovnávat pouze MP část, což by bylo vzhledem k sérii releventní, tak myslím, že předčí! SP si nejsem úplně jistý, ale kupuji kvůli MP a SP si klidně nechám ujít. Jen doufám, že to QTE nenacpou i do MP. Na druhou stranu se v MP na mediky asi opět moc hrát nebude. On je kolikrát lepší respawn než oživení. DICE je studio, kterému věřím a akorát je škoda, že před Bad Company dali ten název Battlefield. Spoustu mladších hráčů to klame, hlavně ty co nevědí a nemají zájem vědět co bylo před tím.
    • Môže, čoby nie, ale pokiaľ niekto spraví brutálne naskriptovaný Moorhuhn z vojenského prostredia, tak sa ťažko vyhne porovnávaniu s COD *4*
  • samozrejme je hlavni multiplayer s xxxx hodinami zabavy, nez nejaky 6 hodinovy singl. Ale co neudelat pro vetsi prodeje, ze? Snad ten multak kvuli tomu neodbydou, kdyz je to hra zalozena prave na nem.
  • Ten nadpis dělal nějaký manažer?
  • Ty QTE, to je mor, každému s IQ nad 60 snad musí dojít, že když potřebuju raněného druha odtáhnout z palby, asi nebudu drtit šipku pro sprint dopředu, ale pro ústup vzad: nejen, že velké blikající "tlačítka" QTE kurví atmosféru, ale ještě urážej hráčovu inteligenci.

Holt: Captain Obvious úřaduje... ./
    • presne to by me ve hre taky lezlo krkem,jak pro blbecky.u konzolovych her sem si na to uz tak nejak zvykl,ale u pc her me to vadi
      • Si vzpomínám, jak jsem v Metru, které, pokud se nepletu, bylo taky primárně na PC (a docel se mi líbilo), musel drtit "F", ať se na obrazovce dělo cokoliv!
        • jj metro bylo fajn.Pokud si dobre vzpominam ,tak to se objevovalo jenom ve skriptovanych pasazich ,jako treba kdyz si pomahal kolegovi vypacit dvere a nebylo to tak okaty jako tady ty zobrazene wasd s blikajicim s navic u cinnosti,ktera by mela byt regulerni gameplay prvek a ne script.
          Nejde sice o nic zasadniho,ale me tohle vodeni za rucicku v nekterych hrach prijde uz moc *3*
          • hold to jsou veci tere lidi chteji .. akorat tady na to jeste nejsme pripraveni ;)
          • tk třeba to v nastavení půjde vypnout *3*
  • Souhlasim, že by battlefield měl být o něčem diametrálně jiném. Zas to bude hloupé duty calls. První BF si na singl ani v nejmenším nehrály a staly se legendami. Po tomhle neštěkne pes. Jediná kvalitní hra poslední doby ja SC2.

Tak kdo to zlomí a přinese kvalitní multiplayerovou zábavu? Reálně to zatim vypadá na modifikaci od Blach sand studio na Arma2 - project reality
    • Arma II má kvalitní multiplayer tím že je na ní spousta modů a map hlavně zdarma od uživatelů. Navíc super je to že celý singel player příběh se dá hrát s kámošema v coop modu. Skvělé možnosti ve hře. Na druhou stranu tuny bugů což je velká škoda, na to ještě špatný server systém od GameSpy. Sám mám doma sběratelskou edici ale už asi měsíc mi leží ladem. .. i když na ten coop s kámošema z práce nikdy nezapomenu. Skvělý
    • Ze po tom nestekne pes? Ale kdeze, ja uz mam predobednano a urcite nejsem sam *1*
      • Popravde tohle trochu nechapu,proc si predobjednavat neco,o cem nemam nejmensi tuseni jake bude *3* .Z toho jednoho videa se opravdu zadne zavery delat nedaji.
        Ja trebas pockam az se ukaze,co se z toho vyklube...jestli dalsi BC nebo opravdovy BF ,ktery pujde ve slepejich bf1942 a bf2 *2*
        • Ja hraju BF BC2 od doby vydani(predprodej) az do dneska a stale me bavi, tak proc nepredobednat i B3 *1*
          • tak v tom pripade asi neni problem *3* ,me osobne BC1a2 nesedli a proto si pockam,jestli z noveho BF vyleze klasicky BF nebo dalsi BC a podle toho koupim/nekoupim *5*
            • Tak to potom jo *1* BC2 je prvni z cele serie ktery hraju *2* a kdyby to byl odklon k BF2 tak by me to vubec nevadilo. Takze ja sklamany urcite nebudu at to dopadne jakkoliv *3*
    • Já věřim, že mulťák bude vynikající ;]
  • Zemětřesení ? ... jo tak proto to odpadnutí té zářivky z betonového stropu z předešlé ukázky jak už jsem komentoval minule *1*
    • Ty sis toho malýho zemětřesení nevšimnul ? :D
      • No nemyslel jsem si že je to zemětřesení, zpočátku jsem myslel nějaký výbuch a podruhé zas že projížděj tanky. *4*
  • Ať jdou do háje se singlem. BF je odkajživa multiplayerová záležitost a vždycky to skvěle fungovalo. Singl v Bad Company 2 byl strašná nuda - ani sebelepší zvuky a demolice prostředí nezachrání nascriptovanou koridirovou střelnici.
    • On ti snad někdo ten mulťák bere? Jsou lidé které singl zajímá tak jim to laskavě dopřej.
      • Tak, také mě singleplayer u většiny her zajímá, ale zrovna do Battlefieldu i vzhledem k minulosti série, to vyloženě cpát asi nebylo nutný, s tím souhlasím s kolegou výše. Na druhou stranu, když to vezmeme ze strany samotných vývojářů, tak pokud se Dice chtějí vytasit i s tím, že umí zvládnout slušnou a efektní, ačkoliv nepochybně naskriptovanou a koridorovou kampaň pro jednoho hráče a neochudí přitom potenciál proslaveného MP, tak se člověk samozřejmě zlobit nebude...
        • Oni to zvládnou a neni nic špatnýho na tom když chtějí udělat radost všem. O mulťák vás nikdo neochudí takže je zbytečné tu něco řešit.
          • Na druhou stranu budou příliš moc času věnovat singlu a to znamená, že mulťák bude určitě nějak dotčen a to asi ne pozitivně. Měli věnovat veškerou pozornost jen MP, jak to vždycky u battlefield série bývávalo.
          • Pravda, koneckonců, nikdo nás nenutí klikat v menu na položku Campaign ať už bude jakákoliv... :)
            • No to je ale prů*er *1*
  • Už to vidím: začne zemětřesení, cítím kouř, z pc se kouří, procesor odešel...
    • Trollování kolem platforem zase začína ?
      • A nebo někdo nepochopil pokus o vtípek?
  • Primarne na PC z toho mam sice dobrej pocit, ale cervik nejistoty stejne vrta.
  • dufam ze sa vyseru na singel a poriadne zapracuju na multaku!
    • No nejlepší bude když nikdo nebude na nic srát a spokojení budou všichni snad to někdy pochopíš.
    • ja prave dufam v opak *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit