Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru bych uplne zboznoval pokud by umoznovala:
    1.Hrat v MP za dreadnoughta.
    2.Hrat v MP za orky, nebo imperialni gardu nebo nejake Xenos (eldari&dark eldari,Tau, Tyranids).
    3.Ovladat vozidla a letouny (landrider, Rhino, Valkyra, Deffkopta, Battlewagon atd).

Obavam se,ze nic z toho hra nenabidne *9*
    • Tak ještě vysvětli, jak by si chtěl vyvážit Gardu proti Mariňákům bez použití AI a s vyváženými týmy - vypadalo by to tak že by padlo 8 výstřelů a Garda by nebyla. To samé s Grobi a dalšími... Ta hra bude 8 v 8, takže si nemůžou dovolit tam jen tak cpát vše, co jim přijde pod ruku a Marína a Chaos jsou hodně vyvážení soupeři, kde si hráči užijí střelbu i melee. Letouny a pod. by ve hře 8v8 byli pouze pro zlost. Ta hra má být pohled pěšáka a ne další Battlefield.
      Prostě v souboji jeden na jednoho jsou Mariňáci nejuniverzálnější - vyvážený boj na krátkou a střední vzdálenost, vyvážené jednotky... Jenže při představě, že by proti Tobě stáli Tau a měli prostor, tak by se Mariňáci k nim ani nepřiblížili - devastotar by byl nepoužitelný, protože na dálku se s nimi měřit nemůže a blíže by se nedostal a ostatní by při pokusu se dostat blíže nedopadli o nic lépe... Jenže kdyby nebylo v mapě místo, tak by tam Tau byli zbyteční...

Jediné, co by se dalo opravdu použít jsou Tyranidi, v módu Horde, kde se hráči brání jejich "nájezdům".

A na závěr jedna maličkost. Všiml sis někdy toho, že většina autorů knih a i tvůrců her se vyhýbá psaní/hraní za Xenos? A víš proč? Protože to není tak jednoduché, jako udělat Mariňáky/Chaos. Když už to někdo zkusí, tak je často hodně zkritizován a už se o to znovu nepokusí - například Fire Warrior, který lidé kritizovali už kvůli tomu, že hlavní charakter Shas'la T'au Kais (Fire Warrior) je Tau a že byl moc silný (u hrdinů Mariňáků to samozřejmě nikomu nevadí...).
      • Ac bych rad videl vozidla tak v tomhle mas pravdu, ty mapy a styl hry se na to opravdu moc nehodi, nicmene v single playeru vetsina techhle problemu odpada a moc rad bych se tam v nejakem vozidle projel (nejlepe v coop modu s kamradem v tandemu ridic-strelec)

Jinak u spousty ras se da najit ekvivalent pro Marinaka, jen by to dalo vic prace
        • Tak ta možnost vozidel ani coopu není nemožná. Sice v základní hře s největší pravděpodobností nebudou - ovladatelná, protože jak asi většina lidí ví, tak na začátku se proletíš v Thunderhawku - ale v případném DLC či datadisku by se (pokud po nich budou fanoušci toužit) mohly nějaké objevit.

Ekvivalent by tam byl, ale ber v potaz, že potřebuješ ekvivalent na 3 classy, což už je horší. Další problém je, že ve hře jsou 3 rasy (Space Marines, Chaos, Grobi), což znamená, že v MP mohou být pouze ty 3 rasy a pro Relic je nejjednodušší udělat proti sobě Marines a Chaos. A jelikož je to první akce Relicu, tak bych jim to ani neměl za zlé. Raději kvalita nad kvantitou... Co je lepší, vývážená kombinace Marines proti Chaosu nebo nevyvážená kombinace s Emzáky... Osobně jsem pro první možnost.
    • XorxoxTalarius
      Tak ja bych to videl na to, ze jak znam THQ, tak vsechno tohle tam bude, ale az po par datadiscich ci DLC.
      Prece jenom, vzpomenme si na prvni Dawn of War ... de facto mam doma ctyri krabicky a jenom proto abych mel skoro vsechny rasy, hot ti parchanti vi, jak nalakat W40K fans :D
  • http://www.lookingforairhostess.com/ Prosím o pomoc!
  • Tak toto je pro mne nejočekávanější hra roku (jsem až maniakální obdivovatel WH40k). I kdyby to byla pouze bezduchá mlátička bez příběhu, pro mě to bude super!
    • tak tak jsem na tom stejne *1*
  • kdo hraje nejvic c&c thumbs up
  • kdo nejvic hraje civilization thumbs up *3*
  • kdo nejvic total war thums up *3*
  • kod nejvic hraje warhammer thumbs up *3*
  • MrSanta
    Hezké, konečně zase po dlouhé době akční W40.000 hra. Teď už tomu schází akorát nějaká pěkná tahovka a budu spokojen z tohoto univerza a budu spokojen.
  • XorxoxTalarius
    Uz se nemuzu dockat, jak budu v multiplayeru za Chaos masit Adeptus Astartes :D Jinak s kazdym videem se tesim vic a vic. Prece jenom poradna akcni hra z Warhammer sveta tady od dob Space hulku nebyla (Fire Warrior nepocitam)
    • Proč si téměř každý myslí, že Fire Warrior byl špatný? Já se u té hry skvěle bavil.
      • Jelikoz to byla hrozne spatna hra, at uz do grafiky nebo ovladanani :) Celkove to byla podprumerna strilecka ... coz se nevylucuje s tim, ze se u toho clovek nemuze bavit. Jenom by si proste Warhammer zaslouzil neco lepsiho ...
        • Nevím, jak na tom byla PC verze, ale na PS2 to vypadalo dobře a ovládalo se to také dobře... PC verzi jsem neměl možnost hrát, takže tu nesoudím. Rozhodně to bylo lepší než většina dnešních FPS.
          • XorxoxTalarius
            Tak ja bohuzel nejsem schopen posoudit PS2 verzi, ale co si pamatuju tak vsichni kamaradi rikali jaka je to bomba :D Tak jsem si to koupil na PC ... no a pak jsem malem vzteky rozkousal DVDcko :D
            Holt blbej port :(
      • mognar
        Mě to taky bavilo, ale podruhé už jsem to nedohrál protože jsem se v půlce začal nudit.
  • tak to jsou hlavne texty v kodexech ktere jsou takhle prehnane, viz treba posledni Grey Knights kde Draigo beha po warpu, vypalil Nurglovu zahradku, sundal Mortariona a vyryl mu do srdce (mecem!) jmeno, to s tou branou byl zase Calgar myslim. Samozrejme hlavne zalezi autor od autora, nekdo se snazi pojmout marinaky civilneji, nekdo z nich dela super nabusene borce (viz treba knihy o Ragnarovi, kolikrat tam ctes jak vlitnul do davu nepratel a sam jich 20 rozsekal na krvave kousky, presne takhle ta hra vypada :)

jinak co se tyka "velkofilmu", to by nejspis znamenalo prodat prava na filmove zpracovani 40k holywoodu, coz znamena dat jim veskerou kontrolu a nechat je to delat "po jejich".. zeptej se fanousku Dungeons&Dragons jestli je to dobry napad ;)
    • Tak Ragnar měl problém, že byl berserkr, u nichž je vcelku normální, že naběhnou do skupiny nepřátel a rozseká je - jelikož Space Wolves vycházejí ze severské mytologie, kde to bylo naprosto běžné, tak je to normální.

Velký extrém ještě byl Njal Stormcaller, který sám porazil armádu Chaosu a Bloodthirstera... Ono jde hodně o to, zda je daná kniha psaná o běžných Mariňácích nebo o hrdinech, kteří i v deskové verzi hry jsou hodně silní.
    • sakra, to mela byt odpoved na prispevek VirglCZ uplne dole :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit