Přejít na výpis diskuzí
Řádění kladiva na videu z Warhammer 40k: Space Marine
25.7.2011 | levis
61 příspěvků
-
kod nejvic hraje warhammer thumbs up *3*
-
kdo nejvic hraje civilization thumbs up *3*
-
eh, proc kazdej komentar od vyvojaru k tydle hre zni jak pro totalniho trotla. takovej ten pritroublej styl cliffa blezsinskyho, kdyz prezentuje gears of war.
-
-
Oni tu hru potřebují prodat, takže podobné rozhovory by měl dělat někdo jako Cliffy, protože umí lidi zaujmout, vžívá se do té hry. Jenže pak jsou tu lidé jako Todd Howard (uspávač hadů), kteří mluví o jejich nové velké hře a já u toho usínám. Prostě pokud chceš něco prodat, musíš umět zaujmout.
-
-
jasne, ale tendle specificky styl prezentace mi nesedi.
-
-
To jsi výjimka, já osobně se díky němu alespoň u těch videí bavím. A jak jsem psal, oni to potřebují prodat a řekl bych, že to se jim daří.
-
-
problem je, ze to prezentujou moc vazne. kdyby tu prezentaci vzali vic nadsazene, tak by to bylo lepsi.
-
-
nepopiram, ale v tom pripade vari z vody a nerika vlastne nic uzitecnyho. to me spis zajima jenom ten gameplay. ten mel jenom jeden zajimavy prvek a to byl ten jump pack.
-
Taky musíš brát v potaz, že kdyby vykecal, co ve hře potkáš a pod., tak by vcelku ztrácelo význam tu hru hrát, nemyslíš? A zrovna to upravování je pro fanoušky hodně zajímavé, protože kdo si nechce upravit Mariňáky podle sebe? Máš možnost hrát v podstatě za jakoukoli kapitulu a vše kolem toho... Pro fanoušky stolní verze je to hodně zajímavé.
-
ano, ale ten duraz na to jak jsme kul a brutalni a jak si muzu upgradovat vzhled brneni bych radsi nahradil tim s cim zajimavym se setkam. vyse zminene veci nejsou zajimave skoro vubec.
-
Vážně? Ani mi nepřijde, spíše řekne tunu nových informací, ukážou nový gameplay a naláká na hru. Navíc z něj čiší radost z té práce.
-
-
-
-
-
-
Znova stejná otázka? Proč maj grobi červenou krev??
-
-
Odpovídal jsem Ti již asi 4x na to... Původně byla krev zelená v obou verzích Warhammer, ale lidé ji obvykle malovali červenou a vcelku rychle se to na té červené ustálilo, protože červená na zelené je vidět lépe než zelená na zelené.
-
myslis groty? ty maji v posledni edici nebo dvou podle GW cervenou krev, asi ustoupili z konceptu zelene krve protoze se blbe malovala na zelenou kuzi ;)
-
-
Tak ve klasickém Warhammeru (ne 40 000) trpaslící používají na orky oslovení Grobi, a pokud vím, mají tam krev černou...tedy podle knížek od Black Library, nevím jaké jsou aktuální pravidla GW.
-
-
Černá je maximálně zaschlá, i podle knih.
-
-
-
-
hm, az do tohledle videa jsem se na to dost tesil, tohle ale vypadalo neuveritelne genericky, jedna seda mistnost za druhou a tri pohyby ktere se porad opakovaly, doufam, ze to je jen nestastne zvolena cast hry nebo neco...
-
tak to jsou hlavne texty v kodexech ktere jsou takhle prehnane, viz treba posledni Grey Knights kde Draigo beha po warpu, vypalil Nurglovu zahradku, sundal Mortariona a vyryl mu do srdce (mecem!) jmeno, to s tou branou byl zase Calgar myslim. Samozrejme hlavne zalezi autor od autora, nekdo se snazi pojmout marinaky civilneji, nekdo z nich dela super nabusene borce (viz treba knihy o Ragnarovi, kolikrat tam ctes jak vlitnul do davu nepratel a sam jich 20 rozsekal na krvave kousky, presne takhle ta hra vypada :)
jinak co se tyka "velkofilmu", to by nejspis znamenalo prodat prava na filmove zpracovani 40k holywoodu, coz znamena dat jim veskerou kontrolu a nechat je to delat "po jejich".. zeptej se fanousku Dungeons&Dragons jestli je to dobry napad ;) -
-
Tak Ragnar měl problém, že byl berserkr, u nichž je vcelku normální, že naběhnou do skupiny nepřátel a rozseká je - jelikož Space Wolves vycházejí ze severské mytologie, kde to bylo naprosto běžné, tak je to normální.
Velký extrém ještě byl Njal Stormcaller, který sám porazil armádu Chaosu a Bloodthirstera... Ono jde hodně o to, zda je daná kniha psaná o běžných Mariňácích nebo o hrdinech, kteří i v deskové verzi hry jsou hodně silní. -
sakra, to mela byt odpoved na prispevek VirglCZ uplne dole :/
-
-
Uz se nemuzu dockat, jak budu v multiplayeru za Chaos masit Adeptus Astartes :D Jinak s kazdym videem se tesim vic a vic. Prece jenom poradna akcni hra z Warhammer sveta tady od dob Space hulku nebyla (Fire Warrior nepocitam)
-
-
Proč si téměř každý myslí, že Fire Warrior byl špatný? Já se u té hry skvěle bavil.
-
-
Jelikoz to byla hrozne spatna hra, at uz do grafiky nebo ovladanani :) Celkove to byla podprumerna strilecka ... coz se nevylucuje s tim, ze se u toho clovek nemuze bavit. Jenom by si proste Warhammer zaslouzil neco lepsiho ...
-
-
Nevím, jak na tom byla PC verze, ale na PS2 to vypadalo dobře a ovládalo se to také dobře... PC verzi jsem neměl možnost hrát, takže tu nesoudím. Rozhodně to bylo lepší než většina dnešních FPS.
-
-
Tak ja bohuzel nejsem schopen posoudit PS2 verzi, ale co si pamatuju tak vsichni kamaradi rikali jaka je to bomba :D Tak jsem si to koupil na PC ... no a pak jsem malem vzteky rozkousal DVDcko :D
Holt blbej port :(
-
-
-
Mě to taky bavilo, ale podruhé už jsem to nedohrál protože jsem se v půlce začal nudit.
-
-
-
Tak toto je pro mne nejočekávanější hra roku (jsem až maniakální obdivovatel WH40k). I kdyby to byla pouze bezduchá mlátička bez příběhu, pro mě to bude super!
-
-
tak tak jsem na tom stejne *1*
-
-
http://www.lookingforairhostess.com/ Prosím o pomoc!
-
Hezké, konečně zase po dlouhé době akční W40.000 hra. Teď už tomu schází akorát nějaká pěkná tahovka a budu spokojen z tohoto univerza a budu spokojen.