Přejít na výpis diskuzí
Jak by vypadal první Deus Ex s "vychytávkami" třetího dílu
5.9.2011 | Petr Poláček
239 příspěvků
-
Lolec kdyby všechno na světě záleželo na tobě tak by to bylo docela dost nudné. Já mám rád "divně stylizovanou grafiku" a laciné příběhy jak ty říkáš a spousta lidí také, hry, filmy hudba a vlastně všechno - proč myslíš že je tolik filmlmů, her a hudby? Protože každý má jiný vksu a styl. ŽE se ti nelíbí Deus ex jo chápu, ale proč to pořád a nesutále útočís svými lacinými připomínkami o nereálnosti a divné stylizaci? probooha to je hra a né nějaký svět co tě nutí v něm žít! Nemusíš to hrát nemusíš číst články ale já si je přečtu rád, protože mě to zajímá. Pochop to prosímtě konečně a přestań dál kritizovat hru oc jsi ani nedokázal dohrát přes svoje problémy a o které tedy nevíš vůbec nic. Jak můžeš tvrdit že je tam něco špatně když si se nedostal ani přes první tréninkovou misy, nechápu, jsi troll absolutní troll. Hraj fifu, u deuse a jiných art her je tě škoda
-
-
Když mě hra dokáže tak unudit, že ji po chvíli radši zruším, tak to není moje věc - ztrácejí tím vývojáři, kteří by ode mě ty peníze mohly případně dostat, kdybych s ní byl spokojený...
Prostě se s tím smiř - ne každý je Deus Ex fanboy. Až bude nový Call of Duty a bude tady stejný humbuk, vsadím se, že z toho taky nebudeš zrovna dojatý ,-) To, že třeba nedáš najevo svůj názor, už je tvoje věc... Já prostě nespokojený s přístupem games.cz jsem a najevo to dám.
-
-
Ano po přečtení posledních příspěvků, kde dochází k velmi rychlému poklesu kvality názoru a odpovědi, je mi stále víc a víc jasné, že lolec je pouhým náctiletým, který vůbec nemá zájem o danou hru ale pouze o to, nás všechny naštvat a vyvolat tu tetovou válku. Protože to ho baví. Baví ho sledovat jak se tu hádáme a on nás jakoby z nadhledu jen lehce odpálkovává. Nemá smysl vůbec dále reagovat. Ztráta času. Tak lolče přeji ti hodně zážitků při fotbale, a já zajdu do mého kyberpunkového světa, kam každý večer chodím a užívám si ho spolu s teplým šálkem horké kávy.
-
-
Já ti ten kyberpunkový svět přeju, věř mi... Nekritizuju a nekritizoval jsem hráče, kteří Deus Ex hrají. *4*
-
-
záleží tolik na tom, co dělají a co si myslí ostatní? Cožpak tě to snad ovlivnuje? Nikdo ti přeci nic nenutí, i když se tomu hypu co PR poslední dobou kolem her dělá taky jenom směju
-
-
Vůbec mě to neovlivňuje... Jen mi příjde, že tohle fakt games.cz nemá zapotřebí. Když už se mu povedlo přilákat i člověka jako jsem já, co hry fakt nemá v podstatě rád, měl by si držet kvalitu a hlavně střízlivost...
Vždyť ta recenze nebyla recenzí, to bylo jen "Osobní okénko Lukáše Grygara". Něco málo o tom vím, recenze není ZCELA volný slohový útvar - to možná redaktoři tvrdí, ale je to nesmysl. -
-
To Amaroun: Gothic ani Risen si na realitu ani vážnost nehraje, za to ta finální videa Deus Ex, to jsem se smál... A ani u jednoho jsem nezažil takovýhle nezasloužený humbuk jako u Deus Ex.
To 5cr3aming: Games.cz měli vydat recenzi, která by byla uvěřitelná, a rozhodně ji nedávat Grygarovi, u kterého bylo předem jasné, že z toho zase vznikne něco desně alternativního... Jak napsal kdosi na diskuzi: Grygar by měl radši psát ódy, ne recenzovat. Také neměli vydávat články o dokonalosti Deus Ex jak na běžícím pásu... A nakonec neměli tak děsně prohlédnutelně chvalozpívat přes hodinu v jednom z podcastů. Zajímavé, že jindy říkají, jak se hrozně musí krotit, aby se nenatáhl čas... A hle, když se jednalo o Deus Ex, klidně ten podcast mohl mít hodinu a půl. Náhoda? Ani omylem. *5* -
-
Já jim to neberu, ať jsou spokojení, to je fajn. Ale rozhodně si nemyslím, že by byli všichni spokojeni s recenzí a hodnocením, např... Viz příslušná diskuze.
-
Hele nemá cenu to probírat... Seš mimo mísu.... DE:HR si na realitu ani vážnost taky nehrají... Pouze chytře využívají réalie
Naštěstí seš mizivá menšina... Většina lidí je spokojena *4*
-
-
"že se z ní dělá nějaký novodobý mesiáš, který má těm ostatním "cas(h)ual" hrám ukázat, jak se to má dělat... Já nechci, aby byly hry jako Deus Ex." Ukaž mi hru, která by se podobala DE:HR jak tu hru hrát...Bavíme se o akční hře s lehkými rpg prvky (a to především vedlejší úkoly). Ta taková v tomhle žánru není!!!!! Hra, která není koridorová, má spousty možností jak to projít. Obrovské do detailu udělané lokace, velice prvotřídní příběh s mnoha detaily, skvělou hudbu. Atmosféru kyberpunku atd.. Mohl bych pokračovat... Řekni mi jaká akční hra podobného typu má dostat desítku... Seš si vědom že s tímhle přístup se tvé vysněné hry nedočkáš? DE:HR nastavuje laťku, ale ta není uměle vytvořená médii, ale samotná hra jí vytváří... Nemůžeš pochopit dokud tu hru - podle tebe kravinu neokusíš... Nemůžeš se hádat s člověkem (Grygarem), který má nahráno více než ty a může porovnávat... Více méně seš naprosto mimo mísu.
-
-
Takže portál games.cz by měl napsat novou recenzi na DXHR a úplně hru strhat, jen proto, že se lolcovi nelíbí. To je objektivní? Boduješ mladej *1* ale stejně jsi tu jen pro srandu *1*
-
"Určitě nechci, aby všechny hry měly divně stylizovanou grafiku se slabými texturami
podivný konspirační příběh bez špetky realismu" - Grafika je stylizovaná tak aby sedla kyberpunku - znovu pokud se ti nelíbí kyberpunk....., textury nechávám stranou. Nevím co je na nich špatného... Slabí AI rozhodně není... rozhodně se nebudu hádat s člověkem o AI, který to hrál hodinu... Jinak O AI si přečti Vávrovy články... Možná tě to probudí do reality...
"podivný konspirační příběh bez špetky realismu... " - Jo jo zato Risen, Gothic má realismu nad hlavu a znovu pokud se ti to nelibí běž od tohohle tématu - kyberpunk, Konspirace... -
Luke: Trochu klidu do tvé duše...
Kolikrát ti mám opakovat, že mi nevadí ta hra? Je to sice kravina, ale pouze IMHO... Jestli tobě připadá boží, tak ať.
Zaráží mě pouze přístup games.cz... -
S člověkem, který se sám veřejně a dobrovolně prohlašuje za fanouška Deus Ex, bych na téma použitelnosti jeho recenzí mohl diskutovat klidně do skonání světa...
Určitě nechci, aby všechny hry měly divně stylizovanou grafiku se slabými texturami, velmi slabou AI, podivný konspirační příběh bez špetky realismu... a prostě ty věci, které jsem tady mluvil už mnohokrát. Ta hra mi připadá taková nijaká - blbé ovládání (PC), ani pořádné RPG, ani střílečka, ani dialogová hra... Ale o to mi ani tak nejde.
Ať ta hra je třeba úplný šmejd. Jen ať se o ní v tom případě přiměřeně píše... Ale vše už jsem zmiňoval dříve, jen bych se opakoval. -
Ano je naporsoto mimo mísu a naprosto zbytečně se naváží do témat které jak sám říká nemusí. Hra je prý pseude cosi a nereálná nemožná smyšlená kravina. Protože náš milý pán nemá rád smyšlené věci tak je hned bude kritizovat. Ona je podle něho špatná už jenom tím, že má rpostě nereálný příběh a jsou v ní neexitujícíc věci. To je šílené!!!! Jak může být někdo tak ignorantní a nechápavý? Takhle se přeci hodnotit nedá. To je jako říct, že fantasy je hrozná kravina jenom proto, že její příběhy jsou vymyšlené a mě se to proto nelíbí! Bože můj kluku tyj si naprosté HOVADO!
-
-
-
-
-
-
Čtu to a připadám si jak v zábavném pořadu na Nově *1* . To by člověk neřekl, kolik postřelených hus tady zakejhá *5* . Njn, stará přísloví bývaj pravdivá *3* . Proč by vás jinak LOLEC tolik rozčiloval, pokud by nezasáhl, že... což taky něco znamená *5* .
Přeberte si to jak chcete, případně se pusťte zas do mně *2* -
-
Ne vznikl údiv nad kombinací ignorance, trolerství a omezenosti... Ono by se dalo pochopit kdyby diskutoval jiným způsobem. Hra je jinak v pořádku... Pro ty co mají rádi Kyberpunk nebo proti němu neprotestují... *3*
-
-
Hra je v pořádku, ale ne její hodnocení na tomto webu a hype, který je tady šířen skrze každodenní masáž článků... Kdyby tohle nebylo, neřeknu ani slovo. Hra je to sice průměrná, ale proč ne - takových je ostatně většina.
-
-
Aha, roboti, fema, zednáři. všechno jsou to jenom kecy z nějakého pochybného světa.
-
-
Pozor hra je v pořádku.. Je to pseudorealistický paskvil se špatnou AI, větší a větší nuda, má rádobyvyspělý příběh, její známka je 85% ale je to průměrná hra *1*
-
-
Jo, tak to jsem nehrál...
Ale třeba jsem nepochopil, proč všichni tak hrozně chválí Zaklínače 1ku - dvakrát jsem to zkoušel hrát a nikdy nedokončil ani první misi, to ovládání bylo příšerné... *7* -
Měl by sis zahrát The Cartel lolec, potom pochopíš, jak špatná hra opravdu vypadá,
-
Ano, hra je v pořádku. Je to blbost, paskvil, nuda a vše ostatní, co jsem napsal - IMHO. Přesto je v pořádku - alespoň co se legislativy týče - a tedy s ní nemám problém. Mám však problém s tím, že se z ní dělá nějaký novodobý mesiáš, který má těm ostatním "cas(h)ual" hrám ukázat, jak se to má dělat... Já nechci, aby byly hry jako Deus Ex.
-
-
Motivy můžou mít kořeny v realitě, ale ta hra samotná je pouze pseudorealistický paskvil... Něco jak Andělé a démoni, jak už tady bylo zmiňováno.
-
-
Ar: Jak říkám, motivy mohou mít kořeny v realitě... Celkově je však příběh pro mě naprostým pseudorealistickým splácancem, který má vytahat peníze z těch, co fandí kyberpunku. Pokud jim to však nevadí, no problem...
-
Ano, roboti jsou až budocnoust. Nemají nic společného s naší přitomností. Video z roku 2010.
http://www.youtube.com/watch?v=cFVlzUAZkHY&feature=related
-
-
Ano protože Jenom fotbal je ten opravdový svět který si na nic nehraje(on se jenom sám o sobě hraje):-)
-
-
Je rozdíl "hrát" a "na něco si hrát"...
-
-
-
-
-
-
je to super vtipne:D
-
To lolec
Z toho co píšeš usuzuji že:
ty jsi skutečně člověk bez opravdového vztahu k videohrám a navíc jsi zjevně ani nezažil ten vývoj her od raných začátků a neprošel tím vším zjednodušováním, které dnes vrcholí a tak nemůže ocenit nebo zpíše pochopit proč tu hru(deus ex) vesměs tak dobře hodnotíme. Zkrátka je to malý diamant mezi hromadou prachu. Kolik let už čekám na takovouto hru? Možná že si 10/10 nezaslouží a na ign by měla mít třeba 8/10 ale pro mě to bude 10/10. Že má nějaké chybky ve zpracování...no a co. Hlavně že mě zatraceně bavila jako tehdy jednička. A o to jde. Vývojáři nepošpinili její honosné jméno a to je důležité.
Ale to ty zřejmě nepochopíš, promiň. Nesnaž se mě přesvědčit o opaku. -
-
No vidíš to... Nezažil. Ale jedno vím jistě - kdybych byl herní vývojář, nikdy bych nechtěl, aby lidé o mé hře říkali, že je 10ková jenom proto, že je "jednookým mezi slepými". Tahle hra má prostě tolik markantních nedostatků, že si to hodnocení ani trochu nezaslouží... Sama o sobě.
Grygar se podle mě nechal omámit rádobyvyspělým příběhem (podcasty to podle mě ukazují dostatečně) a i kdyby si to snad posléze uvědomil, už z principu nemůže hodnocení hry měnit, že. -
-
JJ oproti Pokemonům je příběh DE:HR Perversität... Je zajímavý že mluvíš o příběhu o kterým po hodině hraní víš prd... Nemá cenu se dál hádat... Smysl hodnocení ti zřejmě uniká. Tímto se připojuji ke Cahirovy a končím diskuzi za sebe....
-
-
Celý děj si lze přečíst na en.wikipedia.org - je tam docela zevrubně popsán a myslím si, že jsem z něj pochopil více než dostatečně, že dojmy ze hry byly oprávněné a že by to byla stále větší a větší nuda...
-
-
Proč teda na games vůbec lezeš, když na hry nemáš čas? Ty nikdy nepochopíš úžasnost té hry dokud si jí sám nezahraješ. To je jak z filmy, andělé a démoni mají 60%, stejně je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů.
-
-
Baví mě fotbal jako sport a FIFA ho na poměry her (narozdíl od vašeho vymodleného Deus Ex) velmi věrně napodobuje... Je to hra z reálného světa a nehraje si na nic víc, než je, takže mi vyhovuje. Nic víc, nic míň....
-
A co ti na té hře tak vadí? Vůbec nechápu jak takovej masterpiece můžeš takhle odhodit no. Ale tak baví tě Fifa, hodně věcí to vysvětluje.
-
Jak jsem již psal dříve (tímto zdravím Cahira): "Hrál jsem to asi hodinu a hned to šlo z disku." *5*
-
-
Sorry.. To jenom stále vypovídá o tvé omezenosti a naivitě, jakým způsobem kritizuješ, a to bez nějakého bližšího a delšího seznámení a po přečtení pár vět na wiki.
Získávám pocit, že pouze troluješ potom co jsi nedokázal akceptovat to že si recenzent dokázal hru vychutnat na 100%... I kdyby je to pořád číslo a hra má průměrně hodnocení 85 (users)- což je pořád velice slušná známka - a zase jenom vypovídá jak neadekvátní přístup k tomu máš. -
-
Ať si tu hru recenzent třeba zasklí nebo vystaví na poličku nad postel, je mi to šumafuk... Jeho prací a tudíž povinností však je, aby tu hru hodnotil takovým způsobem, který nebude degradovat kvalitu webu, jenž se chvástá, že "je na Metacritics". Kdo recenzi četl, tak ví, na co narážím... Pro obyčejného člověka, který není ovlivněný předchozími díly, ta recenze nevypovídala absolutně nic. Podle mě velice nepovedené a to hodnocení tomu dodalo korunu. *7*
-
-
aha - dovol abych se zasmál - to je jako přečíst si na wikipedii obsah episody Star trek Voyager - Kapitán Janevayová a její posádka čelí neustálým útokům borgských plavidel a ocitá na hranici svých sil, naštěstí jí rasa totémů nabízí výměnou za záchranu svých lidí z poškozeného plavidla uvízlého v mlhovině výbavu tritinových torpéd. S těmito torpédy pak již cesta nepřátelským uzemím není problém. - tak pokud takovýmto podobným výtažkem považuješ 100% seznámení s příběhem tak já skutečně pochybuji o tvém právu něco hodnotit. Na filmy se už nemusíme dívat, hry už nemusíme hrát, přečteme si jejich příběhy na wikipedii a dáme hodnocení. Aby nám nikdo nemohl vyčíst že o tom ale nic nevíme, zahrajeme si chvíli nebo se podíváme na trailer. No tak to opravdu ne. Te´d už vidím, že ty skutečně nemůže hru objektivně hodnotiti. Jsou to jen plky kterými se oháníš na svou obranu ale tebe to baví. Pokud tvrdíš, že rozumíš hudbě a dokážeš jí hodnotit, tak asi bude lepší když se vrátíš tam a bude to v pořádku.
Uvedu příklad - po přečtení takovýchle diskuzí a pár recenzí o Splinter Cell conviction jsem nabyl dojmu, že to už nebude dobrá hra, ale nedávno jsem si jí koupil, zahrál a světe div se - je to hra velice dobrá a hraju jí každý večer na odreagování v deniable ops režimu a neskutečně mě baví. -
-
Objektivita neexistuje, smiř se s tím...
Já nemám čas na to hrát přiblblé hry jen proto, abych mohl "objektivně" říct, že je to kravina, i když je mi to jasné už odzačátku. *3*
-
-
-
-
-
-
No je pravda, že než diskutovat s tebou, je možná lepší rozjet to i po dvacáté... a ty si mezitím skoč zahrát svou vyspělou FIFU ať dáš na chvilku pokoj *3*
-
-
Dík za tip *3*
-
-
Předem bych chtěl říct, že jsou velký fanda původního Deus Exu, který jsem několikrát dohrál *3*
Video vtipné, ale zdá se mi neobjektivní. Kritiku namířenou proti druhému dílu Dragon Age nebo třetímu dílu Fallouta chápu, ale u DXHR je to trochu nefér. Lidem vadí autoheal ale kdo se snaží hru projít stealth/hack (což je myslím většina lidí) téměř žádný úbytek zdraví stejně nepocítí. AI není dokonalá, ale rozhodně to zase není tragédie a grafika je průměrná, přesto dle mého velice zajímavá, ale kdo pamatuje, tak Deus Ex o grafice přeci nikdy nebyl.
Líbilo se mi, kdy tu jeden diskutér vypíchl jako zápor nudný a nezajímavý svět. Neřesím to, že je to velice subjektivní, ale pokud někdo nazve svět DX nezajímavým, viděl hru pouze z rychlíku (jestli vúbec).
Jako fanouška mě pokračování velice potěšilo a dokazuje, že když se chce, dá se udělat parádní pokračování jedné staré klasiky. -
pořád si ještě Lukáš Grygar myslí, že DE HR je desítková hra, kterou budou všichni obdivovat ještě za deset let?! jak se postupně ukazují (ne)kvality hry, tak desítek nakonec moc nepadlo a hodnocení hráčů na tom slavném metacriticu je pouhých 85!
-
-
Jak už někdo psal na diskuzi ke hře - byl to jen populistický krok, aby ta 10ka byla na metacritics mezi normálními známkami ostatních webů vidět. A nebo za to dostali redaktoři tučně zaplaceno od distributora, těžko říct...
-
-
Vy jste ještě větší konspirátoři než v samotným DE:HR*11* .... Na metacritics je většina známek nad 90 :-D nevím co je za problém ...
Pokud nemáš rád většinu her proč lezeš na web o hrách? ano mne taky chybí hry s nějakým neepickým prostředím. To ale ještě neznamená, že DE:HR není kvalitní a to říkám jako člověk co tu hru po druhé dohrává a co si pečlivě vybírá tituly co kupuje... Rozhodně tvoje argumentace ( nudný svět, stupidní AI, naprosto udivující úroveň grafiky, autoheal, divný systém augmentací už z principu ) je naprosto mimo. Jestli tě nebaví svět, potom ho nehraj.... Někoho nebaví svět Risenu a Pokemonu. Ale o tom doopravdy hodnocení není. BTW ač mám Risen a G sérii moc rád, tak tam že by se dalo mluvit o AI *1* .A grafika? Mně vyhovuje.... A už tu několikrát padlo že hra není o dokonalosti technické grafiky... -
-
jasně většina známek je nad 9, ale průměr začíná 8 *1*
-
-
Všimni si že reaguji na Lolce, který mluví o známce webů. To jenom aby někteří zmatenější pochopili.... Users score mne vzhledem k lidem, kteří dokážou dát 0;1;2 body doopravdy nezajímá...
-
Teď si ale trochu protiřečíš, pokud průměr začíná 8 tak by měla být 10(tedy nadprůměr) u DXHR podle tebe adekvátní známka ne? *3*
-
-
nepochopil jsi, že průměrem je myšleno průměrnné hodnocení na základě všech hodnocení? o tom tu je řeč a na metacritic je průměr DE HR u hráčů 84/85/87
-
8 = průměr, 9 = dobrá hra, 10 = cash... *3*
-
-
Tak nějak *5*
-
-
"Jestli tě nebaví svět, potom ho nehraj..."
Tady bych dodal jediné: "Hrál jsem to asi hodinu a hned to šlo z disku." *5* -
-
Však to o tobě lecos říká. Máš ale docela kuráž zase tu pindat hovadiny, když tě tu Cahir před chvílí tak brutálně utřel *5*
-
-
Neříkal bych tomu kuráž... Jednoduše se nenechám odradit od svých záměrů někým, koho zaprvé neznám a za druhé se mnou diskutuje na téma hry, kterou ani nehrál. Navíc on sám tu diskuzi ukončil a já si myslím, že ve správnou chvíli. Takže se vyjadřuji v jiných vláknech *3*
A vůbec - nechápu, co Vás to tak všechny hrozně nadnáší, že na mě musíte reagovat... Nemáte všichni náhodou právě teď začínat 4. či 5. rundu vaší oblíbené "hry pro vyspělé publikum", Deus Ex: Human Revolution? *5*
-
-
To jsi asi dost bohatej, když si můžeš dovolit koupit hru, jen proto abys za hodinu zjistil, že to je blbost. *14*
-
-
To ani ne, svoje peníze dávám za věci, které za to stojí = hudba. *3*
-
-
-
-
-
-
lolec: Nejde mi na tebe už reagovat, vlákno je moc dlouhé.
lolec: "y pádné argumenty jsem již uváděl - nudný svět, stupidní AI, naprosto udivující úroveň grafiky (rok 2011), autoheal, divný systém augmentací už z principu (pro mě)" - To nejsou argumenty, to jsou jen za sebe naskládaná slova. Argumentem se něco stává teprve ve chvíli, kdy své tvrzení něčím podložíš. Jak jsem psal, DE jsem zatím neměl možnost hrát, takže se s tebou do diskuze o kvalitách hry pouštět nemohu. Obecně ale platí, že autoheal může být použit ke škodě nebo k užitku, není to vždy špatná věc, záleží na okolnostech.
"Na COD tady mohl nadávat každý... Proč bych já nemohl na Deus Ex?" - Z čeho mě obviňuješ, že ti beru svobodu slova? Můžeš kritizovat co chceš, máš-li pro to pádné argumenty.
"A přestaň si vsugerovávat, že máš patent na objektivní hodnocení kvality produktů a děl... To, že je něco všeobecně uznáváno, neznamená, že je to automaticky hodnotné. " - Nečteš pořádně, co píšu, a pak mi podsouváš něco, co jsem nenapsal. Nárokuji si někde patent na objektivitu? Kde? Kde píšu o všeobecně uznávaném? Naopak, v posledním odstavci jsem ti jasně napsal, že názor odborníků je něco úplně jiného než názor masy. Psal jsem ti, ať dáš na chytré recenze, o nějakých všeobecných náladách nepadla ani řeč, tak nekecej.
"Rozhodně na trendy ani názory odborníků nehledím, proč taky?" -Že se nenecháš zmanipulovat trendy názory ti slouží ke cti. Že ale nehledíš na názory odborníků je velice smutné a hodně jsi se tím degradoval. Potvrdilo se mi to, co jsem si o tobě myslel: chybí ti pokora. Obecně: když tě naštve autoheal, ale v diskuzi ti někdo racionálně vysvětlí, proč tam je a že tam své místo, tak máš tři možností, jak na to reagovat. 1) Buď ho vyvrátíš, čímž jsi dokázal, že implemetace autohealu do dotyčné hry je ku škodě 2) Nemáš, co bys řekl, byl jsi vyvrácen, a tak bylo dokázáno, že autoheal je ku prospěchu věci. Dá pak hodně velkou práci se oprostit od svého emocionálního přístupu a uznat zmiňovaný autoheal jako klad, přestože ti na něm cosi stále vadí (stejně jako mě štve něco na Máji). Ale jde to. 3) Byl jsi vyvrácen, ale začneš se chovat jako rozmazelné děcko, kopat kolem sebe a pokračovat v nadávkách, případně začneš slovíčkařit, stáčet diskuzi jinam či dělat cokoliv jiného, jen abys nemusel uznat porážku. Pevně doufám, že svůj postoj k těmhle záležitostem ještě změníš, měj se. *3* -
-
Po přečtení tvých příspěvků musím konstatovat, co řikám na každém kroku, a to že hry hrají i chytří lidé. A lolec, ten dělá jen čest svému nicku *3*
-
Goodlike!
-
Taky se měj. *3*
-
-
First Blood:D
-
-
Ani ne... Jen máme odlišné názory, nic víc.
P.S.: Nashle u dalšího trapného pokusu redakce games.cz propagovat tuto naprosto tuctovou a nudnou hru. -
-
hairy_Ass: Ano, ale tyto hry mi sedly svým zpracováním a tématikou, takže jsem jim to odpustil... Navíc v Gothiku nejsi žádný ultrahrdina, který od začátku poslouchá jen řeči o tom, jak jedině on může všechny spasit. A navíc jsem psal, že mám nejradši 1ku - jestli jsi ji tedy hrál, tak už asi chápeš, na co tím narážím... Tam to má totiž od suprhrdinství sakra daleko.
Asi takhle - ještě jsem nenarazil na hru, se kterou bych byl spokojený tak, že bych se za ni byl ochotný postavit a říct, že tohle je skutečná kvalita - všechny jsou (bohužel) tak nedokonalé, že mě tím povětšinou dokonale odrazují. Taky proto nemám hry nějak extra v lásce, hudba je mi daleko bližší... -
-
Luke: A hádá se snad někdo?
Já prostě říkám, že Deus Ex: Human Revolution si absolutně nezaslouží hodnocení, které dostalo, a tím, že tady redaktoři trapně nadhazují článek za článkem, aby se prodeje udržely nad hranicí propadáku (můj odhad), si sami říkají o to, aby to lidem připadalo prapodivné... Nikoho nebaví číst pořád o té stejné hře, navíc když je naprosto tuctová a průměrná.
Ostatní ať si myslí, co se jim zlíbí, mně to nezajímá a jejich názor jim neberu, pokud se ovšem do mě nezačnou navážet s tím, že se mnou nesouhlasí... Pak nastává diskuze a padají argumenty, normální věc podle mě. -
Aha takže nemáš hry v lásce. No tak to se nedivým že jen kritizuješ. Já se za Deus Ex postavím a postavím se i za System Shock 2, Thief 1 a 2, Fallout 1 až Vegas, Hidden & Dangerous 1 a 2, Medal of Honor Allied Assault, Might and Magic VI, Icewind Dale... A u těchto her s klidem a čistým svědomím mohu říci, že jsou to opravdu kvalitní hry, které je prostě lahůdka hrát a NIKDO mi to nevymluví. Deus Ex HR hraji již po druhé a stejně jako tehdy u prvního dílu Thiefa mám prsotě ten "skvělý" pociot z hraní a vím, že mě to nehorázně baví.
A jak píšeš - sedly mi tématikou a zpracováním - no tak to vidíš, mě zase sedlo to výše uvedené včetně HR. Třeba Fifu bych nevystál a takový Fellowship of the ring je zpracováním a kvalitou uplně moc špatně jinde než třeba Fable 1, které je o mnoho zajímavější. Takž tady pozor! Nenadávejme na "lepší" hry dnešní doby, mezi které Deus Ex určitě patří, že vám nesedl, když jinak dokážete vychválit sic starší ale už tehdy špatně hodnocenou mlátičku. Chci tím říct - je to o vkusu.
-
-
Jestli je Human Revolution tuctová a nudná hra, tak co teprve naprostá většina těch ostatních? *15*
-
-
Lolec: Tak v Gothicu a hlavně Battle for Middle-Earth svět zachraňuješ.
-
@Amaroun: take uz niesu *3*
-
Pro mě? No, klidně můžu nějaké zmínit, moc jich ale není... Třeba: Gothic série (1 je nej), Risen, FIFA (dříve i Pro Evo), Lord of the rings: Battle for middle-earth I a II, Lord of the rings: Fellowship of the ring (další díly už ne), Age of empires II, Civilizace (ty starší), Pokémoni na handheldy... Nějakých pár dalších by se nejspíš našlo.
Hlavně nemám rád hry, kde příjde k počítači a s nohama na stole si hraješ na to, že zachraňuješ svět... Rád bych hrál RPG, kde by vůbec nešlo o záchranu světa, ale jen třeba o něco úplně tuctového (a zároveň to bylo zajímavé, ne nějaká indie volovina). Užívám si pasáže, kde člověk řeší drobné problémy ve městě či osadě, prostě žije běžným životem, který je uvěřitelný :-) -
Lolec: Jaké jsou podle tebe netuctové hry? :-)
-
Ta naprostá většina je též nudná a tuctová ,-)
-
-
-
-
-
-
Human Revolution ma otrasnu AI, priklad: zobral som tranqulizer gun, skryl som sa za zabradlie(ja som cez zabradlie videl NPC's oni mna nie(1.)) vo velkej miestnosti boli 4. protivnici. vybral som si jedneho, na kt. ostatni nepozerali, uspal som ho, ostatni 3ja asi bozskymi zmyslami ale zistili ze po nom strielam (2.) vsetci vytasili pistolky a rozbehli sa k tomu uspatemu, a ja ako kravy na jatkach jedneho po 2hom som uspal (3.)*9*
-
-
Mohu potvrdit, ze Deus Ex 3 ma jednu z nejotresnejsich AI vubec a sami vyvojari to potvrdili.
Opravdu mi trochu kazi zazitek ze hry, kdy dostane jeden vojak vcelicku do hlavy a po chvili dobehne dalsi rozhlizi se nad mrtvolou partaka a pak prohlasi, ze se mu jen neco zdalo a v klidu odchazi *8* . Ze nejsou schopni opustit mistnost je dalsi vec.
Dale je Jensen totalni ostrostrelec a pistolkou s tlumicem sundam snipera, pres pul mapy *3* .
Ale az na par techto "drobnosti" si hru vychutnavam. Verim, ze par modifikaci upravi nektere aspekty hry a bude se to dat srovnat s jednickou. -
-
"jednu z nejotresnejsich AI vubec a sami vyvojari to potvrdili." - tak to asi neumíš číst... Autoři řekli že je průměrná... A rozhodně tvůj příběh se trošku neschoduje z hrou, kterou jsem hrál já... U mne vyhlásí poplach a zcela změněj postoj.
-
-
AI není skvělá, ale taky to není propadák...
1. hra je nastavená tak aby tě moc nebylo vidět... I když se někde krčíš za krabicí, tak pod některýma úhly by tě už strážný musel vidět. Stejně tak je to se vzdáleností...
2. Uspávačka je slyšet. S tím se musíš smířit...
3. Ano všichni by jsme rádi, aby se začali krýt a investigativně postupovat... Doporučuji si přečíst články o AI, co tu jsou od Vávry.... -
-
ako, len davam svoje poznatky, zatial ma velmi neocarovala, ale budem skusat dalej :)
uspavacka je slyset: mozne to je ale som cca 30m vzdialeny, takze velmi pocut nemaju co, je viditelne ze AI je nastavena tak, ze hoci co urobis s 1 NPC v miestnosti, ostatne to zareaguju aj ked su chrbtom otoceni..neskusal som ale uspanie na blizko, ako je to nastavene tam -
-
První mise není moc těžká.. Je to spíše tutoriál... Později jsou mise, kdy se na nejtěžší úroveň bojíš vystrčit hlavu a nepřítel se tě snaží obklíčit a vykouřit granáty *1* (pokud o tobě samozřejmě ví)
-
-
Naprostý souhlas - hlavně v té TV stanici. Tam jsem měl ukrutný problém to vůbec rozdejchat. Samý granát a šílená střelba.
-
beriem ta za slovo :D
inac, k tomu clanku od Vavry.. od toho su stupne obtiaznosti nie? nielen nahodit rezistancie na protivnikov ;)
-
-
-
-
na nejlehčí obtížnost viď?.-) Bylo to v shipping and receiving že? Ve skladu. Zkus to na nejtěžžší obtížnost a nadělají z tebe cáry. Věř mi:-)
-
-
na najtazsej pristupnej:).. mam pocit ze obtiaznosti sa lisia hlavne v pocte ran ktore jansen prezije
-
-
No tak to máš asi nějak jinak.-) jáý zkoušel přesně to samé co ty - uspávací puškou sem vystřelil na jednoho týpka co se hrabe u krabic a zaručeněn nikdo ho v tu chvíli nemohl vidět - paf - on po asi 2 sekundách leží na zemi a v tu chvíli se na mě vrhají zbylí týpci - ne v mém připadě se nejdou podívat co se stalo - rovnou vědí kde jsem a začínají střílet(i když jsem byl v tmavší části za bednami) a po krátké přestřelce jsem mrtev. No a tak jsem příště používal už jen pěsti a ten paralizér na blízko. Čili co si budem povídat, když jsem v té hře podělal svůj skrytý psotup okamžitě mě AI nemilosrdně zastřelila. Nevidím v tom tedy problém. Asi je to kus od kusu:-)
-
-
moze byt, som to len skusal, cca polhodka alebo tak, a ma to kus znechutilo, uvidim, vyskusam este raz :)
-
-
muzu potvrdit reakce AI napsane vyse.
jakmile byl trosku hlasitejsi dopad na zem, uz po mne sli pri podobnem postupu, jak se zde uvadi.
docela me to sokovalo, samozrejme je AI ale jinak delano i na typ stealth a neni uplne nejlepsi, ale funguje to :) a vubec mi nevadi, ze kdyz jsou nekde 4 borci a jednoho oddelam a ostatni nevi, ze jim chybi :))
kdyby me zacali hnedka hledat, tak bych to asi nezvladl :) zapotim se i tak
-
-
-
-
-
..jj mne sa to tiez "nelibi" ale je to fakt *4*
-