Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft bude slavit 7. narozeniny
20.11.2011 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
Hraju WOW od počátku a začátky bych už nechtěl. Kdyby se WOW neposouval dál, tak už to nikdo nehraje *1*
-
-
Kecy, právě proto že se posouvá dál, bohužel stupidně, ho stálice z větší části hrát přestala... Já osobně sem přestal pár měsíců po vydání WotLK, pak se vrátil s Cata a po dvou měsících WoW definitivně opustil. Hnus co se hrou Activision provedl, a kýbl ho.en na Blizzard...
-
-
7 let? Ježiši já stárnu :(
-
-
Já ne já mládnu...
-
-
no sice nevim presne kdy co a jak prislo ale stejne se mi zda ze ty zmeny jako cross realm bg prisli daleko dyl nez je tam psany :)) , ale to je opravdu asi jen zdani. Kazdopadne se meli drzet predchoziho stylu hry.
-
On to ještě někdo fakt hraje? Jsem zvědavej kolik hráčů si hra udrží novym pandadiskem..
-
-
No hlavně získá si potencionální miliardu šikmooček...
-
-
skoda ze to nikdy nevyslo ! :-(
-
A koho to zajima ?
-
-
A koho zajímá tvůj nezájem? *4*
-
-
Asi tebe, když na to reaguješ. *6*
-
-
*2*
-
-
-
treba me ano :) wow sem zacal hrat pozdeji a nektere veci z clanku si ani nedovedu predstavit :D
-
Některé čtenáře.
-
-
Jestli to nekdo hraje 7 let tak by mel navstivit doktora :o) BC jeste uslo dal uz je to pro maly smetaky ktery cucaj rodicum kreditky :o)
-
-
Já si myslím, že pokud někdo kouká do monitoru více jak sedm let, tak by měl navštívit doktora, což asi nebude tvůj případ, že pane hatere?
-
-
na druhou stranu to všechno bylo exkluzivnější. člověk si musel úspěch ve hře tvrdě oddřít.
-
-
lol je videt, ze nevis o cem mluvis, protoze BC i Wotlk byl uplne easy mod. Cataclysm je daleko vic o spolupraci a sehranosti tymu. Ze zacatku meli lidi problem dat vubec normal nebo HC 5man dung a stezovali si Blizzardu proc je to tak tezky. Dostali odpoved, ze to takhle udelali schvalne a ze je to uz o jinych vecech nez predchozi datadisky. Je to logicky, protoze lidi jsou ve zdolavani dungu a equipovani mnohem rychlejsi proto museli udelat tezsi podminky...
-
-
Hrál si někdy vanillu? Blizzard při předělávání Naxxu vydal statistiku, že do původního 40-man Naxxramasu se dostalo jen asi 1% hráčů, nemluvě o tom, jaký zlomek z nich pak celej Naxx vůbec vyčistil. Jenom mít celej fialovej equip byl neskutečnej úspěch.
-
-
j Naxx byl mozna jedinej celkem tezkej ale jen kratkou dobu. Raidy v Cataclysm jsou mnohem tezsi a hlavne byly par mesicu ze zacatku (mnohem dyl nez byl Naxx pro VIP lidi) do HC Cata se nekteri lidi jeste nedostali ani ted... Ja pisu jen ze Cataclysm je mnohem tezsi i Blizzard to rekl i vsichni hraci co snad znam...a hlavne je to uz o jinych vecech coz asi nechapete kdyz me davate klasicky minusy... prectete si starsi novinky na battle netu tam to Blizzard pise a pod tim je stovky stezujicich lidi jak nemohli dat 5man HC dungy ani za boha, a nezapomente tam dat hodne minusu stejne jako tady...''experti''
-
A to nebyla nějaká výhra... Pokud chceš dělat MMORPG, musíš mít lidi ne 1%.
-
-
No jo, ale WoWko ty lidi mělo. Jen lidi měli možnost být skutečně lepší než ostatní. Jenže časem se to všechno hodilo na jednu kopu. Endgame už nevidí 1% lidí, ale 50% a z WoW už je opravdu jen žrout času. Před 5 lety, když toho byl někdo zažranej, mohl to aspoň všem ukázat :)
-
o čem to tu kecáte? :D Vůbec netušim :D nějakej nerf, dung :D to jsou ho.na ty bláho... Běžte radši ven :)))
-
-
Ale prosimtě. :)
-
-
-
-
Muhaha, tak jsme se zasmáli. TBC normal dungeon (pred nerfy) = Cata hc dungeon (pred nerfy)
-
Jestli bylo TBC easy mode tak na tom freečku na kterém jsi to hrál.TBC bylo lehké až po sérii nerfů.5man dugy byly HC jako žádný předtím, byly potřeba přístupy do 25manu,pre-nerf hydrosse, kaela a spoustu dalších jsi viděl maximálně tak na videu.
-
-
vubec nevis o cem mluvis chlapecku :D btw hraju na ofi serveru Dragonmaw takze bych pomlcel o freecku...to co ja mam dole o tom se ti muze jen zdat xD Nebo snad mas Firelands dole a predtim 13/13hc? takovy stupidni deti ktery rozumuji o wowku miluju. Sami nemaji dole ani Deadmines na hc a budou kecat :D...Zajimavy je ze kdyz to napise Blizzard tak je to v poradku ale kdyz napisu to stejny ja tak hned minusy :D:D ceska stupidita
-
-
Ano mám vyčistěný FL a světe div se je to v 25manu hc na DT serveru, dokonce, a nepochybně budeš v šoku, i před tou 10man guildou na Dragonmawu.Něco mi říká, že jsem i podle toho jak píšeš o více než pár let starší.Můžu ti dát i ingame nick a můžeme pokecat, ale nemyslím si že se ještě budeš chtít dále ztrapňovat.
-
-
6/7hc dole takze bych se tady moc nevytahoval, protoze nemas cim xD j me zase neco rika, ze ses o hodne let mladsi takze jestli se chces ztrapnit dalsim vymyslenim tak zase napis at se muzu zasmat :D
-
lol vymyslet si umi kazdy :D tebe bych si dal jak nic. Mam o neco vic zkusenosti takze bych stejne pomlcel a neztrapnoval se vymyslenyma kecama co mas dole :D mam takovy pocit ze si tady nekdo leci komplexy :D
-
-
-
-
-
akoby mal clovek v dnesnej dobe cas makat okrem realu aj vo fantasii....
-
-
Jestli to bude 7 hlodavčích let, tak už by se to mohlo pomalu blížit ke zdárnému konci, ne?*15*
-
-
Jo jo, ještě čtyři nebo pět let :)
-