Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft bude slavit 7. narozeniny
20.11.2011 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
6/7hc dole takze bych se tady moc nevytahoval, protoze nemas cim xD j me zase neco rika, ze ses o hodne let mladsi takze jestli se chces ztrapnit dalsim vymyslenim tak zase napis at se muzu zasmat :D
-
lol vymyslet si umi kazdy :D tebe bych si dal jak nic. Mam o neco vic zkusenosti takze bych stejne pomlcel a neztrapnoval se vymyslenyma kecama co mas dole :D mam takovy pocit ze si tady nekdo leci komplexy :D
-
ja osobne nepatrim mezi HC hrace,ale obcas si rad zahraju neco,kdyzj e chvilka. nicmene nemusim nutne odsuzovat lidi kteri to hrajou vic nez je zdravo. vzdy me pobavi typek, co vleze na herni web a snazi se dokazat predevsim sam sobe, ze je lepsi nez ostatni,protoze chodi ven a bavi se s lidma. nech ty lidi zit,jak chteji.nevidim duvod hazet na ne spinu,kdyz jsou takhle stastny.ja z toho mam napriklad tak maximalne radost protoze oni jsou spokojeny a ja jsem spokojeny ze vic holek pro me. vubec nechapu smysl tohohle hateovani.
-
ja tech lidi co tohle parili HC uz par poznal, bez práce, IHNED po vstaní zapnout PC a v noci se z pozice v sede presunout do pozice vleže na témže místě - občas akorát rychle vyrazit pro jídlo a lehké drogy - no nepodelejte se takhle to vypadá. O vzhled absolutně nezájem, fuck off na všechno a roky a roky furt to samý v kuse.
JJ nandejte mi to, že řikám jak to bylo a rychle si mezi sebou namažte huby medem, jak je to vlastně to samý co sport, a sezení na prdeli doma se říkejte tréning až do zblbnutí :)) -
pockej na SWTOR. wowko uz nehraju dyl,ale tohle je pro me vyzva. novy svet,novy charaktery,v budoucnu spoustu novyho prinosnyho obsahu a trosku jiny system questu (dialogy) ;) *9*
-
No take si vzpominam na doby , kdy do kazdeho dungu musel hrac po svych a take jako byvalej hrac aliance na DT si moc dobre pamatuji, jak hraci hroudy v prepoctu 80/20 % hrouda/ali zabijeli a reskilovali kazdeho kdo se jen k dungeonu priblizil a nejen u dungeonu v SW byla hrouda jako doma a vlastne vsude za kazdym kerem 10 hroudaku, a typicke ceske chovani pubescentu, kteri v mnohonasobne presile se poplacavali po ramenou a vyrvavali pri kilu KEK KEK i kdyz vim ze za to nemuzou patche hry ale prevaha frakce , tak za prihlasovani do dungeonu blizzu dekuji , ze temto hroudackym zmetkum z DT udelala utrum .
Apropo neustale tady vyrvavate jak tenkrat bylo vsechno perfektni, ciste hypoteticky, kdyby v blizzu presli vsechny servery na patch 1.11 tak vam garantuji ze tito uplakanci by prvni vyrvavali jak vse stoji za hov** -
Tak tak. Staré dobré časy, kdy se dva 40tkové raidy z odlišných frakcí mířící do Blackwing Lair potkaly v Blackrock Mountain. To byla mela !
-
Ano mám vyčistěný FL a světe div se je to v 25manu hc na DT serveru, dokonce, a nepochybně budeš v šoku, i před tou 10man guildou na Dragonmawu.Něco mi říká, že jsem i podle toho jak píšeš o více než pár let starší.Můžu ti dát i ingame nick a můžeme pokecat, ale nemyslím si že se ještě budeš chtít dále ztrapňovat.
-
WoW hraji od dob TBC takze jiz nejakovej ten patek, jsem prevazne zamereny na PvE ale ani PvP se nebojim, mam 3x 85 lvl z toho na dvou avatarech mam skoro to nejlepsi PvE co se da ziskat, na jednom i dost dobry PvP gear, spoustu achivu mam take i kdyz ne vsechny profese hotove goldy cca 200 kk takze se da rici, ze jsem dosahl vsechno co dnesni WoWko nabizi alespon pro me, takze zjistuji ze WoWko mi v tuhle chvili nema co nabidnout, cekam na 4.3 i kdyz si zadne iluze nedelam a sam nevim, jak dlouho me jeste WoWko bude bavit.
Zkousel jsem i jine MMO, ale vetsinou je to kopie ala des a bida, takze nezbejva nez cekat na jine a lepsi MMO. Momentalne hraji Skyrim a jsme spokojen i kdyz vim ze tahle hra me na delsi dobu jiste nezaujme. Preci jen hrat sam neni pro onlinovkare to prave orechove :) -
No, tak autorovi bych vzkazal, ze bych radeji hral vanillu na 1.10 popr. 1.11. nez to co je ted...
-
jeste tomu zasi.ani diskuzi podobnyma prispevkama pomahej...jako sorry, ale vypada to, ze ti ta hra poradne vlezla na mozek. *7*
-
j Naxx byl mozna jedinej celkem tezkej ale jen kratkou dobu. Raidy v Cataclysm jsou mnohem tezsi a hlavne byly par mesicu ze zacatku (mnohem dyl nez byl Naxx pro VIP lidi) do HC Cata se nekteri lidi jeste nedostali ani ted... Ja pisu jen ze Cataclysm je mnohem tezsi i Blizzard to rekl i vsichni hraci co snad znam...a hlavne je to uz o jinych vecech coz asi nechapete kdyz me davate klasicky minusy... prectete si starsi novinky na battle netu tam to Blizzard pise a pod tim je stovky stezujicich lidi jak nemohli dat 5man HC dungy ani za boha, a nezapomente tam dat hodne minusu stejne jako tady...''experti''
-
vubec nevis o cem mluvis chlapecku :D btw hraju na ofi serveru Dragonmaw takze bych pomlcel o freecku...to co ja mam dole o tom se ti muze jen zdat xD Nebo snad mas Firelands dole a predtim 13/13hc? takovy stupidni deti ktery rozumuji o wowku miluju. Sami nemaji dole ani Deadmines na hc a budou kecat :D...Zajimavy je ze kdyz to napise Blizzard tak je to v poradku ale kdyz napisu to stejny ja tak hned minusy :D:D ceska stupidita
-
WoW je srajda, radši udělejte MMO Skyrim.
-
Protože Half-Life je věčný. Tohle upozornění, že WoWku je už 7 let znamená, že by už mělo skončit :D
-
Ne, jsi to ty, který nepochopil podstatu MMORPG.
-
ješte poznámka, to že byl zaveden system prihlasovani do dungeonu a battlegroundu na druhou stranu ma za nasledek že skutečne každy sedí "doma" (v orgrimmaru/stormwindu) a vonku skutečne již nikoho nepotkáte. Jestli je to výhoda nevím, podle me ne. Spíš ted wow pripomína normalni mulriplayerovky, treba cod, ze se proste prihlasiet na server na mapu, chvili čekáte a nekam vas to hodí. Ted je to ve wow to samy, muzou cely svet klidne zrušit a budete se prihlašovat do dungeonu a battlegroundu z menu. Protože defacto to tak je a nejaky dojem z živoucího sveta uz zmizel. Ty lide to uz ani nehraji pro zabavu jen aby meli aktuální gear a nebyli považovany za nooby.
-
Tvůj názor především nikoho nezajímá, šašku *3*
-
už to není co byvalo, treba ješte pred rokem nebyl problem potkat ve svete nejake lidi, dnes cely wow zeje prazdnotou a všichni sedí v hlavním meste. Co me bavilo bylo chodit po lokacich a stretavat tam lidi a taky si davat bacha aby vas nesejmul nekdo z cizí frakce.
Dnes jedine world pvp je v te nove lokaci pro daily questy, protože jedine tam ješte lidi vytahnou paty z mesta (nevim jak se jmenuje nebyl sem tam, protože predtim musíte udelat asi 80 questu v mount hyjal a na to jim s.ru)
tak jsem leavnul wow -
tvuj nazor vubec nikoho nezajima !!! di si hrat halfa jednicku mamlas