Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blahorodie
    Ten Vojtik, tak tomu by som dal do drzky .
    Sak pre Boha ten clovek potrebuje odbornu pomoc !
    *8*
    • Veď on to robí naschval aby nasieral takých jak si ty *7*
  • Nevim jak vy, ale já si všimnul že Al Žbjeta má fakt velký...
    ...uši, skoro plachťáky... takový radary...
    • mně se zase líbí, jak pořád kouká zamilovaně po Tukanovi :)
  • morik
    Je vidět, že se Prima doopravdy hroutí, což je i vidět na tomto pořadu. Negramotný scénárista vzal raději práci skladníka v Lídlu, neboť gáže od Primy se rovnala dvěma pivům v hospodě a režisér si po dokončení dílu vzal kapsli cyankalií, aby zachoval čest své rodině.
    Trestně nezodpovědný, imigrantský fakan, jehož točil na kameru jeho nevlastní úchylný otec, přijal svoji roli v tomto pořadu s nadšením, mysleje si, že se nachází v "lend of apotunitis," neodhadl správně výši platu, domnívaje se že 20 korun a dolarů je to samé.
    Také naprosto zarážející je ten fakt, že jsme měli tu čest vidět nepovedené záběry prkenných moderátorů, čímž se nám, spekulantům, snaží režie naznačit, že veškeré předchozí díly tohoto pořadu byly povedené, a to by samotné vystřihnutí neustálého zalykání se smíchem u moderátorky bylo delší než filmy od Griffitha.
    Závěrečný ortel u Postalu mě překvapil, očekával jsem, jak si ti dva přerostlí puberťáci na této hře vyhrají, ale jejich snaha se odlišit od zbytku společnosti jim zabránila si tuto hru vychutnat (vždyť hra, kde močíte, blijete a používáte kočky jako tlumič, je určena pro ty lidi, kterým se tento humor líbí.)
    • Tebe ten něčí úspěch HODNĚ štve, viď? *4*
    • vůbec nevíš běž se rači koukat na trapný gamepage !
  • 18:36 *8* Herní pořad na úrovni
  • Takováhle recenze na Postal 3 může bejt fakt jenom u nás . Palec dolu
  • Jestli v každým díle bude ten deme** Vojtík, tak je to poslední díl, co jsem viděl. Je tak trapnej, že se na to nedá dívat.
    • Opravdu by měl zajímalo jakého *píp* napadlo, tam toho *píp* dát. Je vidět, že se opravdu blíží Armagedon. Nevím proč, ale strašně mě připomínal Kazmu - stejně trapný.
    • blahorodie
      Presne tak, mna stvu aj tie ich umele debaty.Chyba tomu prirodzenost,ale co uz.
      Sledovanost maju,poradit si nedaju *7*
    • Mně jeho humor sedí. Je tak trapnej, až je dobrej.
    • Trol.diskuzni
      Souhlas, kolego...
  • Ellendway
    Vojtík je dobře vytrolil :D
  • kotty
    Az na toho exota (Tukana na mysli nemam *1* ) v prvni puli, to byl po dlouhy dobe dil, u kteryho jsem se skvele bavil. Diky a doufam, ze v tomhle roce budou dily jeste lepsi. *4*
  • michaliuz18
    postal 3 a vtipna hra? ja by som ju zakazal na celom svete, take hry by sa nemali nikdy robit iba ak pre postihnutych
    • To jediné vám dávajú hrať v ústave tak si si ju znepriatelil?tak to máš blbé *1*
    • Aby nezakázali tebe.
  • Lynch
    U těch rad „Jak se stát profi hráčem“ jsem se skvěle bavil. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit