Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BF3 mám, neříkám že přídavek je špatný ale je za to co nabídne sakra, ale sakra drahý.
    • MW3 60€... co nove pridali ony??? BtK 12€... + BF3 40 = 52€ cca
  • Ja som zatial hral iba sharqi penninsula a gulf of oman. Hravam medica takze skor mi vyhovuju mapy so zastavbou kde kraluje sniper bez moznosti ho dat dole. Z DLC napriklad gulf of oman ale tam clovek bud pouziva tazku techniku alebo je sniper alebo umiera. Viac sa mi paci sharqi penninsula ale este som si nezvikol a neviem sa orientovat (doteraz som nehraval BF hry takze nepoznam). Najradsej mam Seine Crossing.
    • BTW najoblubenejsia zbran AS-VAL
      • Debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ryba9
    Nevim mě mapy moc nechytly. Zbraň používám snad jenom G53 s engem, jinak hraju furt Caspian Border a běhám buď s brokovnicí nebo s MP7 :-)
  • Zbrane su vselico len nie vyvazene.Mam rad triedu inzinier ale to jak je ukratena v primarnych zbraniach je drzost najvysieho kalibru.Kedisi sa mohla tato trieda pisit aspom SCARom este aj H verzia co ma byt jedna z najucinejsich pusiek. V sucastnosti je to apsolutne nepouzita prskavka ktora ale zato kope celkom vierohodne ma pomalu kadenciu strebly a samozrjeme iba 20 nabojov v zasobniku.Jedine cim ta puska vinikala bol dmg ale ono nie stupidna komunita si ziada scaru znizit dmg tak dice posluchne-to je fakt na porazku.Rozmyslam nad brokovnicami neviete ci su neskor pouzitelne lebo momentlane maju vacsi rozptyl nez 2-hlavnova brokovnica v doomovi2 a tak je nad vzdialenost 5m absolutne nepouzitelna.
    • Co se tyce Scaru, tak mi mluvis z duse.
      • S trochou cviku a lepší optikou je to stáleslušný kanon.
        • *1*
        • nieje a nieje a nieje je to jedna z najhorsich zbrani co si moze inzinier dat.Pretoze vsetky 4 parametre(spetny raz, pocet nabojov v zasobniku, kadeniza strelby a dmg) ktore vyjadruju kvalitu pusky hovoria jasne-stoji za hovnoo a v porovnani s ostatnim zbranovim arzenalom je vzdy vyrazne hodrsia minimalne v 3 parametroch a jednym im je rovna alebo len o malinko lepsia je to srot.
          • Jazz
            Naprostej souhlas, chtěl jsem ještě doexpit SCAR na service star, kterou už jsem měl skoro hotovou a jakmile padla, tak jsem přepl na G36C a ten rozdíl....
  • B2K jsem zatím moc nehrál, ale např u Wake jsem byl docela zaraženej že zrušili AA věže pokud dobre pamatuju tak u dvou vlajek. Pokud nemáte dobrý letectvo, je tahle mapa utrpení a inža se stingerem to nezachrání ani náhodou, stingery jsou tam pomalu k smíchu a javelin je nepoužitelnej, protože reconi nenosí SOFLAM (ví vůbec k čemu to je?).
    • Asi smůla, ale to samý co píšete, dělám i já za inžu a málokdy se to chytne. Navíc i s perkem mám jenom 4 javeliny=při troše štěstí 2 tanky, nebo 4x něco měkčího. Kdyby z těch soflamů byla hustší síť a po ruce byl support...nemám výtky, ale to je jak ze snu.
      • Hlavně je Javelin bez SOFLAMu naprosto nepoužitelnej a tenhle fakt jsem se snažil sám xkrát překousnou a vyvrátit, ale prostě se to nedá. Kdyby aspoň šlo, aby ti kámoš zaměřoval laserem na zbrani a částečně tak suploval SOFLAM.
        • Jenze kdyz hraji za Recon, tak VZDY mam aktivni SOFLAM. A uprimne jeste se me nestalo ze by ho nejaky Engineer pouzil :(( A pritom lidi co maji JAVELIN je uz dost. A ano se SOFLAMem jdou i Javelinem sestrelovat letadla a vrtulniky.
    • Stejne je to s mobilnima AA, jedina ucinna zbran ktera je schopna podporit pozemni sily. A presto ze jich je jako safranu neni vyjimkou ze jsou na nekterych serverech jeste vypinany. Viz. Kharg Island, tam se to tyka kazdeho druheho. Na Sharqi je to casto ocistec kvuli vrtulnikum, proste pokud za vas team letaji lamy casto nema smysl ve hre ani zustavat. *5*
      • Pokud jsi inža se stingrem, tak jak psal kolega nademnou tak se vrtulník nebo letadlo sestřelit horko těžko, ale pokud mě jeden a ten stejný hráč zabije ve vrtulníku 3x za sebou, tak si prostě toho stingra beru a otravuji mu jeho bezstaostný let dokud ho nesestřelím nebo nebo to pod stresem z mého lockování nenapálí do země nebo do nějakého sloupu, tohle praktikuji hlavně při Rushi, kde víceméně nálétávají vzdušné stroje prakticky jen na jedno místo. U conqestu je to už ovšem těžší.
        • S tim stingerem dělám to samý. Pak už mám radost jenom z toho, že ho lockuju a jemu to tam v kabině pořát piští. Muhaha
    • Walldstein
      Tak já jako recon SOFLAM nosim, pokud zrovna nenosim MAV. jak řiká kolega, když má člověk SOFLAM tak se nenajde ani jeden kdo by použil javelin ať to napíšu do chatu jak chci...Nicméně hra se stává maximálním utrpením ve chvíli kdy má dobré piloty druhá strana (v koorinaci s MAV je to prakticky nehratelné) =D A ano na téhle mapě je stinger opravdu k smíchu...
    • Naopak, když už někam solfam jakožto recon mrsknu tak se mi za celou dobu hry nestane, že by někdo použil Javelin. Tohle není moc dobře rešené. Když už tak to chce naspsat do chatu, že je solfam ready, ale málokdo si toho všimne.
  • Jakozto majitel BF3 Limited Edition jsem si za DCL zaplatil predem, nelituji. Hraval jsem fakt hodne Battlefied 2 ale nejprve jsem mel co delat abych poznal mapy z BF2. Specialne Strike To Karkand me prisel najednou uplne jiny....kazdopadne vyborne DCL, na prvni pohled jsem poznal spise Gulf of Oman a Sharqi Peninsula - byt tam jsou zmeny :)
    Mimochodem drive jsem hraval vesmes infantry mapy v BF2/2142 ale v (Bad Company 2) a nove v BF3 me nesmirne bavi hrat za engineera a mapa Caspian Border je jednim slovem fantasticka. Pro me urcite nejoblibenejsi mapa vubec. Na tehle mape muzete hrat absolutne za cokoliv a vzdy se uplatnite.
    Snad jedinou mapu kterou nemam "rad" je Operation Metro. Ne ze by mapa byla spatna ale je to strasna rezba.
    Co me na BF3 vadi? Medici strilejci jen z granatometu specialne v Metru, sniperi - jako fakt hraji taky Recon a obcas snipuji s SV98 (nic lepsiho nemam) ale do prcic abych vysel z diry a 5x za sebou me odnekud snipoval na Gulf of Oman nekdo me uz vytaci...... :( Tahle mapa je raj pro snipery.
    • splash
      Mě Metro baví, ale asi je to tím že hraju za medika a s granátometem je to pro mě ráj :D....
    • Já mám Metro celkem rád...bez SMAW, M320, USAS a RPG-7 je to celkem jiná mapa. Jinak je jasný, že kdo má Béčko, vyhrál. Smoke and GO nikdo nechápe.
      • Né vždycky ...stačí trochu souhry..pustit je na C nebo A kde je to otevřenější a pak proběhnout k vlajce u jejich základny..bohužel to se mi stalo snad jen dvakrát..jinak je to hod' granát a uteč..nejvíc zábava *7*
  • vcelku nemam problem nesouhlasit s vicemene vsim co zde recenzent psal.je to dlc na urovni a kdo mel rad mapy z bfka 2 jako kdyz najde.par kveru navrch a techniku uz moc neresim.hravam squad dm takze boj.technika je nastesti pase.aspon pro me.mel jsem to zadarmo bo jsem myslel dopredu takze zadny problem.navic tak jak poresily dlc pro predplatitele tak nabyl vyznamu, ze ho ma opravdu hodne lidi a mapy se hrajou a lidi na nich jsou a ne jak to byva nekde jinde ze se po case vyda dlc ktery koupi par lidi a kdyz ho mate tak si poradne nezahrajete bo neni s kym *1* .cena samotneho dlc neni uplne nejlevnejsi, ale co naplat. ale kdybych ho nemel tak bych si ho urcite poridil protoze jsou to osvedceny mapy,ktere jsou hratelne.
  • jde to DLC i na HTC mobile ?
    • ano,i na nokii 5190 *1*
      • Walldstein
        sakra, takže na mé Nokii 3310 si to nedám...škoda =D
  • rancor1223
    Mě se tohle DLC z větší části nelíbí (a jsou v pořádné menšině). Kvalitu map posuzuji podel toho jak mě na nich baví hrát (nenávidím Caspian například). V BF2 byly tyhle mapy prostě nejlepší (zvlášť Sharqi jsem miloval), jenže zde došlo k jejich razantnímu zmenšení. Na první pohled se to nezdá, ale na Sharqi a Omanu je vozidel příliš mnoho. Wake zmiňovat vůbec nebudu, ten mě prostě nechytnul. Na Omanu je to občas šílené, techniky je tam příliš mnoho. Naopak zcela chybí AA gun proti ruskému vrtulníku. Ostatně na všech b2k mapách mají rusové ve vzduchu navrch, protože F-35 jsou naprosto nepoužitelné. A takhle bych ještě chvíli pokračoval o ostatních mapách...

    Zbraně jsou ok, celkem se mi líbí vlastnosti L85, ale na AEK-971 stejně nemá. Stejně tak MG36, není špatná ale za TYPE-88 zatím měnit nebudu. L96 je na chlup stejná jako M40, takže zůstávám u M98b. No a zbytek se mi povětšinou nelíbí (za Engineera vůbec nehraji).

    Assignmenst jsou sice dobrý nápad, ale docela mě naštvalo, že kůli některým musím zatraceně dlouho běhat po b2k mapách (které nemám rád).

    Vědět tohle dopředu, nikdy bych si b2k nekoupil a ještě štěstí, že jsem si ho kupovat ani nemusel a pak nelitoval.
    No naštěstí už všechny assignments co jsem chtěl mám a můžu se v klidu vrátit na Damavand Peak, OPF Metro (nejlepší řežba je v 3k tiketech na CQ64 *1*), Seine Crossing a příležitostně OPF Firestorm.
    • TYPE-88 je najhorsi gulomet v hre... len taky poznatok (overeny praktycky aj papierovo), a podla toho co hovoris... radsej si zahraj COD, BF3 je pegi 16+, u teba to nema co robit....
  • Janým negativem je cena. Měli to vydat zcela zdarma a to pro všechny. Já jako veterán BF2 bych se raději rozehrával na známých mapách, než hrál mapy, které vůbec neznám a kde jsem tedy neustále mrtvý. Ani nemluvě o tom, že se mi většina map z BF3 nelíbí a nové mapy mě tedy jen od hraní odrazují (pominu to, že mi hra každý deset minut spadne). Výjimkou je Kaspian Borders. To je fakt pěkná mapa.
    • Si myslis, ze si jediny kdo zacinal na novych mapach? Vsichni jsme na tom byli stejne ne? :)
      • jak tuhle hovadinu může někdo pluskovat? *1*
      • Píšu snad, že jsem jediný, kdo prvně hraje tyto mapy? Stěžuju si snad, že všichni ostatní jsou ve výhodě, neboť oni mapu znají a já ne? Napsal jsem toto: Moc se mi nelíbí mapy z BF3. Raději bycj tedy nějakou zámou mapu a později bych třeba zkusil mapy z BF3. Pochopení textu je pro dost čechů problém, o tom jasně vypovídají statistiky. Snad se to časem zlepší. U mě máš jasné mínus. *3*
    • Leonidasss
      Přímo tady se dal ještě před nedávnem pořídit Battlefield 3 za 789 kč, DLC Back to karkand se dá v jednom nejmenovaném obchodě pořídit za 299 kč = necelých 1100 kč, takže cena původní limitované edice (snad se nepletu), takže to můžou (mohli) mít za stejnou cenu i ti, co si Battlefield 3 pořídili později, jako třeba já.
      • Jsem přesvědčen o tom, že tenhle map pack měli dát zdarma - viz mé příspěvky níže. Hráči nikdy nezapomínají na vstřícné kroky vydavatelů.
        • Walldstein
          nemohli to dát zdarma, když prodávali limitku která byla v podstatě předplatným (se slevou) pro DLC B2K, to by nasr*li víc zákazníků, než kolik by jich potěšili...
        • Leonidasss
          V tom s tebou souhlasím, ale dostat v dnešní době něco zadarmo ? Už jen ta myšlenka je úsměvná.
          • Tak to asi nepoznáš Valve *3* Ale od EA sa to naozaj očakávať nedá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit