Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ujde to ale na druhou stranu pro alieny se tohle nehodí.Viz prometheus trailer (prequel aliena) http://www.youtube.com/watch?v=sftuxbvGwiU podobná temná hudba by se k tomu hodila skvěle.Neříkám že je to špatná ale od dokonalosti to má daleko :)
  • Trailer je vyborne vyborny! Kazdopadne, to posunuti terminy je hodne dobre reklamni šmé. Kazdy prece vi, ze po shlednuti Promethea budu vsichni nadrzeni na tuto gamesku :)
    Patrim mezi ne :D
  • Ona ta hra má někdy opravdu vyjít? Připadá mi, že už to dělají dlouho skoro jak Duke Nukem Forever :-O
  • Malleth
    Stejně to bude CoD in outer space *13*
  • hudba je vypůjčená z filmu Moon a složil jí Clint Mansell ;)
    • Malleth
      ...a vůbec se do toho traileru nehodí
      • milujem ten song a moon som zhanal hned ako som videl trailer ked sa este velmi tazko dal zohnat vobec prvy rip. film ma az tak nepotesil ale soundtrack mam rad dodnes a mozem povedat ze do tohoto traileru sa mi hodil viac ako do povodneho filmu ale tak kazdeho osobny nazor :)
      • Zvlastni, muj dojem je, ze se tam hodi skvele.
        Vytvari specifickou atmosferu, trochu jako hudba v traileru na Dead Island, nebo treba trailer na Gears of War 3 se songem Dust to Dust (http://www.youtube.com/watch?v=0LxJ1ESkmrs).

Trailery na akcni hry nemusi byt doprovazene jenom rychlou hudbou....
        • Malleth
          Dead Island trailer byl super, i když šlo trochu o falešnou reklamu, tak hudba korespondovala s tim co se tam dělo.

K těm alienům mohli nalepit úplně jinou hudbu a moc by to nezměnilo. Na mě to i působí, jako by tam ten track dodali na poslední chvíli.

Ten trailer ke GoW je další z pokusů vývojáře/distrubutora vyvolat v hráčích pocit, že nejde o tupou macho střílečku, ale že je tam i příběh a nějaký emoce. Je to prakticky obdoba Madworld traileru.
  • PS nejlepší hudba ve hře za poslední roky, to je jasně Hans Zimmer v Crysis 2
    • aha už chápu, proč má AC Revelations tak brutálně dobrej soundtrack, pod tím je opět podepsanej Balfe. Ten člověk brzo rozdrtí vyhořelýho Zimmera na plný čáře!
      • Nezapominej na Jesper Kyda *3*
    • Malleth
      Možná pro tebe. Třeba Infamous 2 mělo originálnější a rozmanitější soundtrack
    • Jenom proto,ze za tim stoji velke jmeno?Osobne si dokazu vybavit hned nekolik her za posledni roky,ktere me svou hudbou zaujali vice teda.
      • to já ne. poslední dobrá byla z Canon Fooderu
    • na Crysis 2 nepracoval přímo Hans Zimmer, ale jenom jeho tým
      • Mechwarrior_bw
        a na to si prišiel ako ? išlo o vzájomnú spoluprácu skladatelov z Cryteku priamo so Zimmerom. Väčšinu práce odviedli práve oni, Zimmer to následne posunul o úroveň vyššie.
        • A na to jsi přišel jak ty? Zimmer je na celé Crysis hudbě podepsán akorát na cca 10 minutách hudby (ty hlavní tracky jako intro, epilog..) a to ještě ne sám, ale ještě je tam Lorne Balfe, což v podstatě znamená, že toho Zimmer zas tak moc nesložil... Víš, kdybys věděl jak funguje jeho studio Remote Control Productions (a kdysi Media Ventures) tak víš, že Zimmer takto "učí" nové skladatele, jeho spolupracovníky. A zrovna u Crysis 2 většinu hudby složili Borislav Slavov a Tilman Sillescu.
          • Mechwarrior_bw
            to píšeš mne ??

- reagoval som na poznámku, že vraj Zimmer sa na to osobne nepodielal čo nie je pravda - ty si napísal to isté.
            - napísal som, že väčšinu práce odviedly skladatelia Cryteku (Borislav Slavov, Tilman Sillescu) - ty si napísal to isté.

takže načo mi to píšeš ?
            • Mechwarrior_bw
              rt: ešte napíš, že si vedľa nich sedel *7* to tu máme iných expertov, jeden píše, že urobí lepšiu hudbu do traileru za pár minút a druhý sa tváry akoby spolupracoval so Zimmerom :)

na tej hudbe s nimi Zimmer osobne spolupracoval a nemá zmysel o tom ďalej diskutovať.
            • Nenapsal sem to samé, Zimmer tomu dal akorát své jméno a možná na meetingu zabroukal nějakou melodii, Lorne Balfe tomu dal to co je slyšet...
  • Ehm... filmecek je to hezky, ale proc ted najednou vsechny hry (napr. Crysis 2, Dead Island...) maji radoby stylove zpomalene CGI trailery s kyselou melancholickou hudbou? Jako trailer k filmu by to bylo mozna i skvely, ale tohle jsou videohry a z tohoto traileru jsem nezjistil skoro nic o obsahu te hry. Vim akorat to, ze tam budou marinaci, vetrelci a divne CGI s kycovitym slowmo. Kdyz chci videt marinaky strilejici vetrelce, tak si pustim Aliens, ktery je bez tech neprirozenych pocitacovych animaci...
    • Ale no tak, kazdy trailer prece nemusi obsahovat ciste ingame zabery ne?
      Ze se ti v trailerech nelibi melancholicka hudba a zpomalene zabery na to mas samozrejme pravo, me to v tomhle traileru prijde jako fajn vec.

A kdyz se bavime o hre,tak tvoje poznamka o "neprirozenych pocitacovych animaci" je hodne mimo misu....
      • No problem u tohoto traileru je to, ze se tvari tak trosku jako film, ne jako hra a to mi vadi (proto ta neprirozena pocitacova animace, odkazoval jsem na soucasne filmy). Ani to CGI neni buhvi jak skvely. Ja miluju Mansella a zpomalene zabery jsou skvele kdyz nejsou samoucelne, coz se u tohoto traileru neda rici (zaber na skupinu vojaku strilici do vetrelcu jsme jiz nekde videli 100x ci montrum rvouci na konci filmecku... to je snad uplne vsude).
        Samozrejme trailer nemusi mit ingame zabery, ale na co je potom ten trailer?

Ale jinak jiste, je to vec vkusu. +1
  • Nějak už nevěřim, že by se Gearbox dokázal vrátit ke kvalitě, jakou byl Opposing Force. Navíc když na to dohlíží SEGA, tak už je to jednou nohou v hrobě. PC platforma je v traileru až na posledním místě, schválně si to zkontrolujte. Přitom by se z toho dal udělat tak přitažlivý MP titul.

Zdá se mi to, nebo kvalitní tituly poslední dobou přichází už jenom ze Střední a Východní Evropy? Jediné pěkné PC tituly, na které vzpomínám je Portal2, RO2 a Gemini Rue
    • Tebou zmíněný Portal 2 není ani ze střední, ani z východní evropy *2*
      • ale k tomu jsem spojitost nedával, cožpak nechpeš smysl věty? říkam jen, že většina kvalitních her pochází v poslední době ze střední a východní evropy. To ale nemá spojitost s tím, že mě zaujali nejvíce právy tyhle rarity. Máš problém s pochopením smysl věty? Jelikož jsi použil smajlíka, tak mi přijdeš jako naprostej chudák, který si potřebuje zvednout ego, což dokladají i příspěvky nademnou.
    • PC je na posledním místě, protože to je samozřejmě primárně konzolová hra. Mimochodem gameplay video nestálo za moc. Jinak nemůžeš se divit té Střední a Východní Evropě, jsou to poslední místa kde PC hraní ještě stále převažuje.
  • zx_spektrum
    Jakkoliv moc si přeju, aby tahle hra kvalitativně navázala na mariňáckou kampaň ze starých AvP a AvP2, bojím se, že tomu tak asi nebude. Doba pokročila, hry se změnily... Snad to udělají alespoň poctivě ať to za něco stojí...
    • Mechwarrior_bw
      hlavne aby z toho neurobili interaktívny film ako je to dnes v móde ... žial z gameplay ukážok to tak vyzerá.
  • nechapu co se vam na tom tak extremne libi, uplne prumernej trailer a sprumernou hudbou, ve fruity lups udelam behem minuty lepsi
    • Pobavils *1* .
    • jo??? to je zvlastni ze clint mansell dela hudbu do nejuspesnejsich filmu...proc to nedelas ty kdyz jsi tak dobry.btw. jeho hudbu mam hodne rad,tak kdyztak neco sloz a posli at si rozsirim teda hudebni slozku
    • Ja to zvladnem za 59 sekund ! duel ?!? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit