Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Generalmagor
    Opravdu povedenej filmeček. *5* Obvzlášt' hudba dobře vybraná ;)
    • Z čeho je ta hudba? já jsem fakt po ránu zpomalenej!
      • Moon!!! 2 minuty mi to trvalo, asi jsem mel ospalky na usich :D
        • a taky jsem si to mohl přečít o dva řádky níž že... :D
  • MidnighT91
    Jakej má tenhle filmeček smysl ? sice je pěknej ale mě by spíš zajímalo jestly už předělaly gameplay tak aby to byly alieni jaké známe a milujeme nebo jestly ta hra vypadá furt stejně blbě jako na posledním gameplay videu...
    • Muzes byt rad za to,ze hru odlozili a je tak sance,ze bude vypadat lepe nez na tom gameplay videjku. Zatim si uzij tenhle trailer *3*
  • 13_11
    Hudba z Moon? Wow!
    • God-of-War
      Dobrej film:)
      • 13_11
        Výbornej.
        • Moon byla hodne nostalgicka zalezitost a az prekvapive nostalgicky a dobry film. Rozhodne ne prumerny hollywood sh*t.
  • Hairy_Ass
    K dokonalosti chybělo, aby v tom posledním patře s mariňáky nebyli vítězní vojáci kropící všechny vetřelce kolem, ale třeba poslední z jednotky marně bojující o život nebo pohled na hromadu mrtvol - takhle to na to videu vypadá, jako kdyby byli mariňáci těžce v pohodě. Jinak nemám k videjku, co vytknout: výběr hudby perfektní, animace taky pěkné. 4*
    • Děkujeme za váš názor. Vaše 4 hvězdy jsou podnětné a váš kritický komentář rovněž.
  • zx_spektrum
    Jakkoliv moc si přeju, aby tahle hra kvalitativně navázala na mariňáckou kampaň ze starých AvP a AvP2, bojím se, že tomu tak asi nebude. Doba pokročila, hry se změnily... Snad to udělají alespoň poctivě ať to za něco stojí...
    • Mechwarrior_bw
      hlavne aby z toho neurobili interaktívny film ako je to dnes v móde ... žial z gameplay ukážok to tak vyzerá.
  • a jeje SEGA *13*
  • Povedenej filmeček, skvěle vybraná hudba, i když mi to něčím tak trochu připomínalo trailer na Dead Island. Teď si jen počkat na to, jestli bude takhle povedená i hra samotná. Ať žijou šmejdi z vesmíru!!! *1*
    • Jj, trailer k DI jsem v tom taky cejtil :)
      • Sakra, jeste nez jsem si precetl tenhle post,tak jsem tu taky hodil svoji noticku,ze mi to pripomnelo trailer na Dead Island :-). Neco na tom ocividne bude.
    • tohle se sice povedlo, ale pokud si vzpomínáte na záběry z hraní, který neměly atmosféru, tak je to úplně jedno, jak pěkně udělaj video...
    • "připomínalo"....scifi film Moon.
  • hudba je vypůjčená z filmu Moon a složil jí Clint Mansell ;)
    • Malleth
      ...a vůbec se do toho traileru nehodí
      • milujem ten song a moon som zhanal hned ako som videl trailer ked sa este velmi tazko dal zohnat vobec prvy rip. film ma az tak nepotesil ale soundtrack mam rad dodnes a mozem povedat ze do tohoto traileru sa mi hodil viac ako do povodneho filmu ale tak kazdeho osobny nazor :)
      • Zvlastni, muj dojem je, ze se tam hodi skvele.
        Vytvari specifickou atmosferu, trochu jako hudba v traileru na Dead Island, nebo treba trailer na Gears of War 3 se songem Dust to Dust (http://www.youtube.com/watch?v=0LxJ1ESkmrs).

Trailery na akcni hry nemusi byt doprovazene jenom rychlou hudbou....
        • Malleth
          Dead Island trailer byl super, i když šlo trochu o falešnou reklamu, tak hudba korespondovala s tim co se tam dělo.

K těm alienům mohli nalepit úplně jinou hudbu a moc by to nezměnilo. Na mě to i působí, jako by tam ten track dodali na poslední chvíli.

Ten trailer ke GoW je další z pokusů vývojáře/distrubutora vyvolat v hráčích pocit, že nejde o tupou macho střílečku, ale že je tam i příběh a nějaký emoce. Je to prakticky obdoba Madworld traileru.
  • God-of-War
    *8* Už to chci!! Dělejte něco!!!
  • konecne muj oblibeny plamenomet na scene,kez by slo zapalit i prostredi,aspon cast

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit