Přejít na výpis diskuzí
Nový filmeček s vojáky a vetřelci z Aliens: Colonial Marines
28.1.2012 | Petr Poláček
89 příspěvků
-
Komu fandit. Asi těm zlým miláškům, co běhají po zdech a milují gejzíry krve při narození:)
-
Tak jako filmeček pěknej o tom žádná, ale ten špátný dojem, který mám z videa při reálném hraní už to nezachrání :)...
-
Stejně to bude CoD in outer space *13*
-
Nějak už nevěřim, že by se Gearbox dokázal vrátit ke kvalitě, jakou byl Opposing Force. Navíc když na to dohlíží SEGA, tak už je to jednou nohou v hrobě. PC platforma je v traileru až na posledním místě, schválně si to zkontrolujte. Přitom by se z toho dal udělat tak přitažlivý MP titul.
Zdá se mi to, nebo kvalitní tituly poslední dobou přichází už jenom ze Střední a Východní Evropy? Jediné pěkné PC tituly, na které vzpomínám je Portal2, RO2 a Gemini Rue -
-
Tebou zmíněný Portal 2 není ani ze střední, ani z východní evropy *2*
-
-
ale k tomu jsem spojitost nedával, cožpak nechpeš smysl věty? říkam jen, že většina kvalitních her pochází v poslední době ze střední a východní evropy. To ale nemá spojitost s tím, že mě zaujali nejvíce právy tyhle rarity. Máš problém s pochopením smysl věty? Jelikož jsi použil smajlíka, tak mi přijdeš jako naprostej chudák, který si potřebuje zvednout ego, což dokladají i příspěvky nademnou.
-
-
PC je na posledním místě, protože to je samozřejmě primárně konzolová hra. Mimochodem gameplay video nestálo za moc. Jinak nemůžeš se divit té Střední a Východní Evropě, jsou to poslední místa kde PC hraní ještě stále převažuje.
-
-
Tento trailer splnil svůj účel. Na hru se teď začínám těšit.
Snad to nebude další CoD...Všichni svatí s námi. -
Trailer je vyborne vyborny! Kazdopadne, to posunuti terminy je hodne dobre reklamni šmé. Kazdy prece vi, ze po shlednuti Promethea budu vsichni nadrzeni na tuto gamesku :)
Patrim mezi ne :D -
Vysvětlíte mi někdo proč ma s fyziologického hlediska Alien 2 čelisti?
-
-
To nevíš že to má na žraní mozků? :-)
-
nejsem nějáký znalec Aliens.. ale mně ta malička tlamička přijde jako takový, zabijacký jazýček.. prostě tam má tlamu místo jazyka, k trochu drsnějšímu rozmnělnění potravy, která je napojena na jícen a vede dál do travicího ustrojí :D
-
Protože H. R. Giger *3*
-
k popísaniu ich funkcie velkú fantáziu netreba - vďaka nim prekoná povrchovú ochranu organizmov (hrubú kožu) alebo lebku a dostane sa priamo k orgánom, čo je vhodné na rýchle usmrtenie obete alebo vytŕhanie kusov potravy z vnútra tela... Inak dvojité čeluste majú aj niektoré zvierata ako je napr. muréna, i keď fungujú trochu inak.
-
-
No nevím stejně mne to spíš připadá jako pro cool efekt... Ty vnější, větší by mu mohli bohatě stačit :-)
-
-
na človeka určite ale nevieš/nevieme proti čomu bojujú na iných planétach :)
-
-
-
Protože má asi špatnej žaludek a musí si to pořádně předžvejkat. Stejnej princip jako u krav ale na opak :)
-
-
Něco na tom bude :) V prodloužené režisérské verzi jedničky, přece Ripleyová najde kapitána natráveného zaživa nějakými enzymy, z čehož lze usuzovat, že si vetřelec své oběti vychutnává v tekutějším stavu.... :))) Jen by mě zajímalo jak to má s vylučováním *3*
-
-
-
naštastie filmečky na mňa neplatia ... i keď áno, tento sa vcelku podaril (až na ten záver).
-
Jenom doufám, že ty rádoby cákance krve/kyseliny budou aspoň zůstávat na zdech, případně kyselina leptat (nejlíp to bylo stejně ve starém AvP, tam to bylo fakt vražedné), zatím mi to přišlo děsně sterilní :) Ale alieny mají udělané hezky :)
-
-
Hru ve stylu stareho AVP necekej.Takove hry se uz dneska nedelaji,protoze by to pulka hracu ani nedohrala *2* .
-
-
Me by uplne stacila hra ve stylu AvP2, tam byl aspon nejaky pribeh a kampane vsech 3 ras se prolinaly. Jedine co me tam zamrzelo,ze v podstate zmizeli vrazedni facehuggeri, coz hodne snizovalo atmosferu strachu :-(.
Btw multiplayer s evolution modem v AvP2 se mi hodne libil, skoda ze AvP3 byl dost sranec :(. -
uz techdaa to pulka hracu nedohrala jak to bylo tezky :)
-
-
-
Ona ta hra má někdy opravdu vyjít? Připadá mi, že už to dělají dlouho skoro jak Duke Nukem Forever :-O