Přejít na výpis diskuzí
Nový filmeček s vojáky a vetřelci z Aliens: Colonial Marines
28.1.2012 | Petr Poláček
89 příspěvků
-
ať si filmeček strčej za klobouk a koukaj to dodělat...když sem viděl ten filmeček tak už chápu proč vydání odložili...dělaj na renderovanejch trailerech.. *9*
-
No ujde to ale na druhou stranu pro alieny se tohle nehodí.Viz prometheus trailer (prequel aliena) http://www.youtube.com/watch?v=sftuxbvGwiU podobná temná hudba by se k tomu hodila skvěle.Neříkám že je to špatná ale od dokonalosti to má daleko :)
-
Filmeček další komerční tah , filmečky hráčského gurmána nějak nezajímaji jen doufejte že to nebude podělaná konzolovka jako v případě Battlefieldu 3 se skopirovanou tematukou zajima mně final a to asi každého.
-
Ehm... filmecek je to hezky, ale proc ted najednou vsechny hry (napr. Crysis 2, Dead Island...) maji radoby stylove zpomalene CGI trailery s kyselou melancholickou hudbou? Jako trailer k filmu by to bylo mozna i skvely, ale tohle jsou videohry a z tohoto traileru jsem nezjistil skoro nic o obsahu te hry. Vim akorat to, ze tam budou marinaci, vetrelci a divne CGI s kycovitym slowmo. Kdyz chci videt marinaky strilejici vetrelce, tak si pustim Aliens, ktery je bez tech neprirozenych pocitacovych animaci...
-
-
Ale no tak, kazdy trailer prece nemusi obsahovat ciste ingame zabery ne?
Ze se ti v trailerech nelibi melancholicka hudba a zpomalene zabery na to mas samozrejme pravo, me to v tomhle traileru prijde jako fajn vec.
A kdyz se bavime o hre,tak tvoje poznamka o "neprirozenych pocitacovych animaci" je hodne mimo misu.... -
-
No problem u tohoto traileru je to, ze se tvari tak trosku jako film, ne jako hra a to mi vadi (proto ta neprirozena pocitacova animace, odkazoval jsem na soucasne filmy). Ani to CGI neni buhvi jak skvely. Ja miluju Mansella a zpomalene zabery jsou skvele kdyz nejsou samoucelne, coz se u tohoto traileru neda rici (zaber na skupinu vojaku strilici do vetrelcu jsme jiz nekde videli 100x ci montrum rvouci na konci filmecku... to je snad uplne vsude).
Samozrejme trailer nemusi mit ingame zabery, ale na co je potom ten trailer?
Ale jinak jiste, je to vec vkusu. +1
-
-
-
PS nejlepší hudba ve hře za poslední roky, to je jasně Hans Zimmer v Crysis 2
-
-
aha už chápu, proč má AC Revelations tak brutálně dobrej soundtrack, pod tím je opět podepsanej Balfe. Ten člověk brzo rozdrtí vyhořelýho Zimmera na plný čáře!
-
-
Nezapominej na Jesper Kyda *3*
-
-
Možná pro tebe. Třeba Infamous 2 mělo originálnější a rozmanitější soundtrack
-
Jenom proto,ze za tim stoji velke jmeno?Osobne si dokazu vybavit hned nekolik her za posledni roky,ktere me svou hudbou zaujali vice teda.
-
-
to já ne. poslední dobrá byla z Canon Fooderu
-
-
na Crysis 2 nepracoval přímo Hans Zimmer, ale jenom jeho tým
-
-
a na to si prišiel ako ? išlo o vzájomnú spoluprácu skladatelov z Cryteku priamo so Zimmerom. Väčšinu práce odviedli práve oni, Zimmer to následne posunul o úroveň vyššie.
-
-
A na to jsi přišel jak ty? Zimmer je na celé Crysis hudbě podepsán akorát na cca 10 minutách hudby (ty hlavní tracky jako intro, epilog..) a to ještě ne sám, ale ještě je tam Lorne Balfe, což v podstatě znamená, že toho Zimmer zas tak moc nesložil... Víš, kdybys věděl jak funguje jeho studio Remote Control Productions (a kdysi Media Ventures) tak víš, že Zimmer takto "učí" nové skladatele, jeho spolupracovníky. A zrovna u Crysis 2 většinu hudby složili Borislav Slavov a Tilman Sillescu.
-
-
to píšeš mne ??
- reagoval som na poznámku, že vraj Zimmer sa na to osobne nepodielal čo nie je pravda - ty si napísal to isté.
- napísal som, že väčšinu práce odviedly skladatelia Cryteku (Borislav Slavov, Tilman Sillescu) - ty si napísal to isté.
takže načo mi to píšeš ? -
-
rt: ešte napíš, že si vedľa nich sedel *7* to tu máme iných expertov, jeden píše, že urobí lepšiu hudbu do traileru za pár minút a druhý sa tváry akoby spolupracoval so Zimmerom :)
na tej hudbe s nimi Zimmer osobne spolupracoval a nemá zmysel o tom ďalej diskutovať. -
Nenapsal sem to samé, Zimmer tomu dal akorát své jméno a možná na meetingu zabroukal nějakou melodii, Lorne Balfe tomu dal to co je slyšet...
-
-
-
-
-
-
Krásný ... ale stejně si myslím že na velice atmosférickou klasiku s názvem Aliens VS Predator tohle asi mít nebude.
-
-
To asi zadna hra s tematikou vetrelcu/predatoru.Jeste ta dvojka byla fajn,pak uz nic moc imho.
-
-
hudba clint mansel-welcome to lunar industries
-
konečně hra s vetřelcema bez toho úchyla s plazmovou puškou *14*
-
-
Predátoří jsou lepší než ti černí uslintanci.
-
-
pecka trailer ale ta hudba nevite kde ju stahnu nebo jak se to menuje??diiiik budu vam vdecny :D
-
-
clint mansell - soundtrack k filmu Moon (podívej se i na film :D)
-
-
Tak tohle jsou určitě záběry z Wii U verze a já začínám uvažovat o koupi protože pochybuju, že takovou krásnou grafiku PS3 nebo XBOX 360 vůbec zvládnou.
-
-
hlavne jde o RENDER,mas to napsany i v clanku ty grafiko
-
Teď jsem vstal zamračený, protože mám opícu a ty si mi dokázal vykouzlit úsměv na tváři díík :D jinak k tématu... proč by to nezvládl Xbox a PS3?
-
-
*1* Ftipálek
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=BowcXMcQWxI
-