Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doufám že upustí od parodizujícího bordelu v B2:BC a raději nabídnou příběh ve stylu posledního MoH
  • Do skutečné války to má opravdu daleko (stejně se tvůrci nepřestanou bít do prsou, že mají v tomhle navrch, no nemají), ale z videa cítím příjemný závan realističnosti alespoň v tom kontaktním souboji a scéně se sniperem. Prostředí správně "špinavé", zvuková stránka špička. Když už nic, tak alespoň lepší, než ten šílený brak v Bad Company.
    • Já se asi už poseru smíchy. Každej tu mele jak to není reálný a podobně. když chcete realitu, tak zvedněte prdele od PC a běžte na krajský velitelství se přihlásit do AČR a můžete mít věrnou simulaci vojáka :) Kdy konečně pupkatí blbečci s plnou hubou keců od toho PC odsednou a podívaj se, že ta realita je za oknem. Na monitoru je zábava... Věřím, že u BF 3 se budu hodně bavit, ale že by to bylo reálný mě teda ani na chvíli nenapadlo.
      PS: nereaguji na tvůj celý příspěvek, v zásadě s ním souhlasím, jen nepochopím kecy tvoje a ostatních o realističnosti...
      • Úplně souhlasím, uhodil si hlavíček na hřebíčku *4* - aspoň pro mě tedy jako simulátor realistického boje naprosto stačí arma, u tohohle hledám víc sranda zábavy.
      • NO, já bych tomu spíše říkal "uvěřitelnost", než přímo žadonění o realismus.
  • jak v tom jeepu hral rap xD to neni brooklin ale stredni vychod
  • No jooooo...samej voják tady :D
  • mmrrxx
    nerieste uz tu scenu so sniperom, nema to cenu, keby to bolo opacne a bol by presny, vas by supol 10x za sebou tak by ste nadavali ze aky zakys ze to neviete prejst ze je to bug , ze prehnane presne AI atd. jasne dala sa spravit zlata stredna cesta, napr. ked sa neprikrcis tak ta sunda vzdy, ked budes skrceny tak prezijes, alebo nieco v tom zmysle, nebolo by to take skript na oko
    • Co já si pamatuju, tak v jiných hrách s autohealem znamenal zásah snipera, že vidím červeně a i zásah slepým nábojem mě může dorazit. Tak bych to udělal já a ne že mě ten sniper kvůli skriptům nemůže zabít, kde pak cítim ten strach z toho, že můžu jít rychle dolů.
  • No souhlasim s ApolloFX, že když přijde člověk, který nikdy nestřílel a má rozštelovaný mířidla, tak nic netrfí. Když jsem já strřílel poprvé z "ostřelovačky" (předtím jsem střílel jen z pistole a vzduchovky) na 100 metrů se seřízenou optikou, v sedě s opřenými lokty o stůl, tak jsem z 10 ran mel 8 v desítce a 2 rány v 9. Kdybych střílel z pevnou oporou, tak věřim, že bych dal všechny do středu terče. Druhá věc byla, když jsme štelovali optiku u CZ750 sniper na 150m a než jsme se začali vůbec trefovat do terče, tak jsme vystříleli dvě krabičky nábojů. Pak už to litalo do středu terče a při změření soustřelu byl okruh zásahu velikosti hlavy. A když střílíš ze vzduchovky s optikou, nebo s 50.cal, už není takovej rozdíl, hlavně musíš umět správně koukat skrz optiku....pak už jen zmačknout spoušť
    • Chtěl jsem reagovat na přízpěvek ApolloFX, je to asi na 3 straně diskuze. Omlouvám se, asi jsem špatně kliknul
  • Proč se v každé hře musí jenom střílet? Nemužete si hrát třeba na zvířátka? *7*
    • Krize pohlavní identity? *3*
    • Zvířátka se přece taky zabíjejí a požírají, takže to vyjde v podstatě nastejno. Střílet se nemusí, ale nevidím rozdíl mezi masakrem na bojišti a partičkou lvů, kteří se vthnou na zebru :)
  • to je nejake nove video nebo zas to same co je tady kazdou druhou novinku?
    • no jasne kouknul jsem prvi 3 sekundy a zjistil sem ze je to to same video zasa. To nam tady budete davat kazdy den kazdou druhou novunku stejne video z battlefield 3?? *10* No jo masáž začala
      • Jsi debil, nebo jen neumíš číst?
        • tobě zas unika pointa že blbečku ?? a to jak si davas plusy na svuj vlastni prispevek je trapny *2* *11*
          • je to furt to sami video akorát vzdy prodlouzený o par sekund
  • Tak jsem si procetl zdejsi diskuzi a neda mi to ale taky bych se rad vyjadril.
    1)COD serii jsem mel rad do 4. dilu, potom uz to tak nejak bylo porad stejne, 5. a 7. dil jsem ani nehral, takze nemuzu soudit jeho kvality. Nicmene me prijde zvlastni jak to vsichni srovnavaji. Ja myslim ze pro tuto hru se hodi to co predvadi, rekneme WOW singl, kdy pujde fakt o zabavu, kaslat na realitu a proste se bavit. MP - uvidime, pokud bude podobny predchozim BF hram tak nemam nejmensich vyhrad. To ale teprve uvidime.

    2) realita ve hre samozrejme muze byt, ale mela by hra na to byt koncipovana, napr realisticky simulator aut, vrtulniku, pripadne neceho takoveho. Klidne i FPS, ale pokud rovnou rikaji ze touto cestou jit nechteji, tak nechapu kritiku ze strany hracu. Samozrejme pokud chcete simulator, tak si kupte neco jinyho ;-)

    3) omilana cast se sniperem na strese - takze si predstavte teda realnou situaci, kdyz po ni touzite: Vybehnete na strechu a najednou vas sunda, konec hry. Nactete, vybehnete jinak a sunda vas, konec hry. Zkusite pomaly postup, jen vykouknete s RPG, sunda vas, konec hry. Nevim jak vas, ale me by to fakt nebavilo ;-) ale kazdeho vec.
    • já bych tam hodil kouřovej granát , zapnul bych termovizi a bylo by *4*
      • Já bych zajel k němu domů, vytáhl šulina, vojel jeho starou a poslal mu video jak u toho řve. Oddělal by se pak sám. Sakra, proč nám autoři nedávaj tolik volnosti ve hrách a vše je naskriptováno :D:D:D:D
    • Nikto netvrdí, aby hra bola ponáša ako simulátor. BF je arkádovejší štýl hry a tým aj tú hru to robí dobrou. Ale čo sa týka reality, mal som na mysli hitpointy, kde netreba do chlapíka naládovať 20 nábojov, keby urobili reálnejšie poškodenia tela, kde každá guľka by mala za iný účinok (zlý aim, sprint, viditeľnosť atď. ) tak by celá hra vyzerala úplne inak a mala trošku reálnejší nádych. Áno viem, toto všetko sa dá nájsť v Arme, OFP2 a pod. Ale takto to bolo prezentované aj na offic webe BF3 a žiaľ vo videu to prezentované vôbec nie je.

      3. Tá časť so sniperom je klasický filmový trhák, ktorý má spôsobiť hlášku "WOW SUPER !" Ale ak by aj pri sniperovi hrala rolu sila vetru, vzdialenosť, dýchanie, tak by určite celá situácia bola iná a hlavne keby "good boys" nemali namiesto protibunkrových rakiet mini atómové bomby.
      • Ja uznavam ze je to trosku pritazene za vlasy, ale fakt mi to nijak nevadi, od hry ocekavam (zvlast od FPS) ze me bude bavit, odreaguju se apod. Kdyz k tomu patri toto, tak at, me to je sumak. Pokud si chci protahnout mozkovy zavity, tak si dam nejakou hutnou strategii.
    • Spades
      Tak mu nemaji davat kalibr .50 ale neco mensiho. Nebo nemaj vykukovat jak kokutci, a maj zavolat vzdusnou podporu...
      • boze muj, tak jo, takze budete hrat hru kdy u kazde druhe situace budete volat vzdusnou podporu at rozbombarduje barak s jednim sniperem. No, zajimave reseni. Proste chci jen rict, ze lidi by si meli uvedomit ze to neni Arma ale proste arkada a tak je treba k tomu pristupovat a ne tady zkoumat kazdy snimek videa jestli nahodou tam autori neudelali botu. Pokud se vam to nelibi, nehrajte to, nikdo vas nenuti.
  • Gamespot
    Chtel bych reagovat na nektere prispevky,ktere se tykaji ohledne reality.Lide by meli pochopit,ze hry nebou nikdy realne.Ano,mohou priblizit a popsat dej jaky se odehrava na bojistich apod.A pokud chce nekdo zazit realitu,at se prihlasi k AČR a tam Vam ukazou jak vypada realita.
    Ale netyka se to jen akcnich her,ale take i ruznych zavodnich.
    Hry jou od toho aby se u nich lide bavili a hrali,a ne aby je porovnavali s realitou.
    Skoda jen ze to nekteri lide nedokazi stale pochopit.
    • No konkrétně u závodních her je škoda, že někteří stále nedokáží pochopit rozdíl mezi arkádovými závody a simulátorem, kde je porovnávání s realitou účelem, a pak melou v diskuzi pátý přes devátý. Stejně tak je škoda, že spousta vývojářů se snaží význam slova "závodní simulace" všemožně obejít. Ale to je pořád dokola ta samá písnička. Mimo to, zábavná může bejt i realita. Záleží na vkusu a povaze člověka.
      • panove pravdu mate oba...
        Popravde urcite se vic dokazu zabavit u Army nez u nejakeho CoD a u zavodu me paradoxne vice bavej arkady typu FlatOut nebo Burnout

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit