Přejít na výpis diskuzí
Odstávka PSN jen tak neskončí, postiženi jsou i vývojáři
24.4.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Majů v tem bordel. *12*
-
Tipuju to tak na čtvrtek, znovuzprovoznění. Hlavně doufám že to bude tento týden, ale bezpečnost především.
Předpokládám že se tomu budete věnovat i v podcastu, i vzhledem k tomu že je to momentálně jedna z nejvyhledávanějších věcí na internetu.
Zajímá mě názor redakce na možné příčiny a důsledky.
Ono stejně, bezpečností experti už začátkem roku varovali před útoky, ale že to takhle postihne zrovna PSN bych neřekl. *11* -
Tady se jenom ukazují výhody těchto služeb, dneska je to PSN, zítra třeba XBOX Live a další den Steam. Zlatý časy prvních CoD a BF :)
-
-
Ty kráááávo...si představ, že by na 14 dní vypadnul FaceBook. :) Tohle se stát, tak budu šťastnej a nic jinýho už by mi do smrti nemuselo udělat radost. :)
-
Jenže Steam se nutně nemusí připojovat k serverům. A co se týká BF a CoD, ti mají, pokud vím, global server, který když spadne, tak se taky nic nenajde. Ale to si možná pletu s něčím jiným :-/
-
-
no první COD rozhodně global server neměl ( žádnej iw failnet), měl server finder klasickej kterej hledal dedikovaný servery na internetu, takže si to opravdu pleteš s těma novejma výlupkama typu mw2 :p
-
-
No jó, první Call of Duty, to je jiná *1*
-
-
První díl CoD je přece Modern Warfare, druhej Modern Warfare 2 a třetí Black Ops, tak nevím co tu blábolíte.
>trololololo.jpg -
-
-
-
-
-
-
cozpak nikdo zvas nehraju singlplayer ? Jinak sam hraju Castelvania Lords of shadow :) takze si na PSN nemuzu stezovat...
-
-
Sice singla hraju,ale single taky někdy skončí *7* a od toho je tady pak mul'ták....není *10*
-
-
Dobrý den,
já osbně na PC vůbec nejsem protože vlastním PS3 slim a musím říct že to je větší zábava.
PC je blbé že když někomu půjčíte originální hru tak se stane že mu nepojede nebo si nezahraje po netu. PS3 je prostě 1 mezi konzolemi (nechci urážet XBOX 360 ale na XBOXU 360 je blbé že za hraní po netu musíte platit, zato na PS3 ne). Ale když někomu půjčíte originální PS3 hru tak máte jistotu že mu to pojede po netu i po singlu. Ale co naděláme když posraní debilové(ANIMÁCI) nebo kdo to byl vypli PSN. protě mě baví hrát po netu třeba nový MEDAL OF HONOR který je po netu závyslá pařba ale díky nim si nemůžu zahrát. Doufám že to co nejdříve zpraví. Těch 14 nebo kolik to vydrží i malé dítě. *5* -
-
Prosím neurážejte ho. Psal slušně, tak by to chtělo mu i slušně odpovědět.
teď odpověď za mě: Ty jsi naprosto ukázkový, PC naprosto neposkvrněný jedinec, hráč. Úžasný, tak přece existují a bude Vás víc a víc. -
Věk bych typoval tak na 11, 12 let. Jediná dobrá věc co konzole dělaj - držej lidi jako např tady od hraní na PC a tim i ostatní hráče od jejich řečí. Jinak retardace silná i na ten věk. Animáci vypli PSN? Asi moc koukáš na pokémony :D
-
a tu retardaci rozdávají na PSN zdarma ??? *7*
-
-
no nevim dostal jsi tu retardaci ty zdarma?
-
-
já ne v době kdy ji rozdávali jsem zrovna PS3 šrot prodal
diky bohu
-
-
-
Raději mazej ven na těch pár dní.
-
-
You mad sonyfags? :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=A2-ky6eoPt4 -
Fakt je, ze na tomto prodela jen a jen sony, nikoho totiz nezajima jestli je to hacker nebo sony kdo to vypnul. Jsou to sluzby od sony, maji fungovat a je me uprime sumak proc nefungujou. Sony na rozdil od hackeru popularitu potrebuji. Docela me stvou chlapci.
-
-
Tak holt zbejvaj jen cracklý ps3 servery.. Nojo, aha..
-
navic se k tomu zadni hackeri ani nehlasi :)
-
-
A co Skynet?? ten se nikdy k nicemu nehlasi a dela nejvetsi bordel
-
-
Njn ted vlastne bylo to datum kdy mel Skynet prebirat vladu nad svetem... ale ze liska podsita zacne u PSN, to teda cumim... ma pekne zakerny algorytmy zmetek... :-)
-
Beztak to je plíživý nástup vlády SHODANu *2*
-
-
-
-
víc naserou sony když udělají cfw 3.60, než trapně útočit na psn. *10*
-
Já bych stejně nechtěl mít internet takovej že když se nějakej vocas rozhodne ho vypnout tak ho prostě vypne a hráči nenadělaj nic. Sony za pár měsíců odstraní službu PSN :D :D :D
-
a máte to zadarmo *12*
-
-
to neni tak uplne pravda, napriklad first party PS3 MMOcka - Free Realms a DC universe Online jsou taky mimo provoz a za ty se plati normalne mesicni poplatky. V pripade DC to je 17,5 dolaru s VAT mesicne, coz uz je skoro 5 dolaru vyhozenych do kose a kdo vi, kdy to spusti a jestli jim ta posilena ochrana k necemu bude. Taky se muze stat, ze to proste napadnou znovu a pak to zacne byt uz solidni problem.
-
-
asi tak nejak ja jsem clenem toho gold clubu nebo co to je coz rocne stoji pres litr a hraju dc a vubec me jako platiciho koncoveho uzivatele nezajima jestli to nejedu z duvodu utoku nebo sony nebo jestli jim do serveru napadali drobky ze svaciny je mi to uplne jedno me zajima kdy pojede sluzba za kterou jsem ZAPLATIL pripadne zda mi nekdo vrati mesicni polatek za dc
-
-
Pokud máš zaplaceno PS+ s ročním členstvím, tak by jsi měl dostat 3 měsíce navíc zdarma.
-
-
Možná to u všech pořeší nějakou drobností, jako je téma. U "plus účtů" bych očekával minimálně prodloužení o dobu výpadku ale 3 měsíce znějí lépe. Zatím nezbývá než se nechat překvapit...
-
-
Se SOE mam dlouholete zkusenosti a vraceni penez se jistojiste nedockas, maximalne te odbydou nejakou ingame blbustkou.
-
-
FAKT DOSTANU NEJAKOU BLBOST V DC :-(
From Sony Online Entertainment: “We apologize for any inconvenience players may have experienced as a result of the recent service interruption. As a global leader in online gaming, SOE is committed to delivering stable and entertaining games for players of all ages. To thank players for their patience, we will be hosting special events across our game portfolio. We are also working on a “make good” plan for players of the PS3 versions of DC Universe Online and Free Realms. Details will be available soon on the individual game websites and forums.”
-
-
-
-