Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a máte to zadarmo *12*
    • Drom
      to neni tak uplne pravda, napriklad first party PS3 MMOcka - Free Realms a DC universe Online jsou taky mimo provoz a za ty se plati normalne mesicni poplatky. V pripade DC to je 17,5 dolaru s VAT mesicne, coz uz je skoro 5 dolaru vyhozenych do kose a kdo vi, kdy to spusti a jestli jim ta posilena ochrana k necemu bude. Taky se muze stat, ze to proste napadnou znovu a pak to zacne byt uz solidni problem.
      • asi tak nejak ja jsem clenem toho gold clubu nebo co to je coz rocne stoji pres litr a hraju dc a vubec me jako platiciho koncoveho uzivatele nezajima jestli to nejedu z duvodu utoku nebo sony nebo jestli jim do serveru napadali drobky ze svaciny je mi to uplne jedno me zajima kdy pojede sluzba za kterou jsem ZAPLATIL pripadne zda mi nekdo vrati mesicni polatek za dc
        • Pokud máš zaplaceno PS+ s ročním členstvím, tak by jsi měl dostat 3 měsíce navíc zdarma.
          • GlideCZ
            Možná to u všech pořeší nějakou drobností, jako je téma. U "plus účtů" bych očekával minimálně prodloužení o dobu výpadku ale 3 měsíce znějí lépe. Zatím nezbývá než se nechat překvapit...
        • Drom
          Se SOE mam dlouholete zkusenosti a vraceni penez se jistojiste nedockas, maximalne te odbydou nejakou ingame blbustkou.
          • FAKT DOSTANU NEJAKOU BLBOST V DC :-(

From Sony Online Entertainment: “We apologize for any inconvenience players may have experienced as a result of the recent service interruption. As a global leader in online gaming, SOE is committed to delivering stable and entertaining games for players of all ages. To thank players for their patience, we will be hosting special events across our game portfolio. We are also working on a “make good” plan for players of the PS3 versions of DC Universe Online and Free Realms. Details will be available soon on the individual game websites and forums.”
  • Tímto si Anonymous na popularitě moc nepřidají, ať už je to jejich práce nebo ne. Tipuji že nefunkční PSN vadí více lidem než odstranění Other OS. Jsem pro aby se tato funkce vrátila nebo uživatele Sony nějak odškodnilo ale když se mi někdo hrabe v účtu kam posílám peníze tak je mi jedno ve jménu čeho to dělá ale nemám z toho moc radost. Nehledě na to že se bezpečnostní díry zatím používají snad na všechno jen ne na opětovné zprovoznění Linuxu.
    • Anonymous nepotřebujou popularitu mas. Proto na rozdíl od sony nemůžou prohrát.
      Jen tak dál, jako spotřebitel doufám, že tohle odradí další společnosti od nesmyslných útoků na obyčejné lidi, kteří si hájí pouze svá práva. *4*
      • U mě prohráli na celé čáře... Než přestala fungovat PSN byli mi Anonymous u konce zad a začátku nohou ale teď z jejich "ochrany svobody" moc radost nemám. Díky nim, jsem tak svobodný, že nemohu plnohodnotně využívat věc, kterou jsem si koupil. Jako spotřebitel se necítím poškozen firmou Sony ale aktivitou těchto samozvaných ochránců svobody. Funkce other OS se mě netýká, protože mám PS3 slim a zatím nevím o žádné výdodě prolomení ochrany konzole. Pořád se omílají užitečné aplikace ale o žádné jsem neslyšel. Jediné o čem vím, je cheatování, podvádění s trofejemi a hraní nelegálních kopií her. Což pro mě jako hráče není žádné plus... Nechci se zastávat praktik Sony ale nevidím důvod fandit někomu kdo mi škodí. Útok na PSN prostě nebyl dobrý nápad protože poškodil ty, které měl bránit.
        • Jen taková malá poznámka - Anonymous oficiálně prohlásili, že za tímhle oni nestojí. ;)
          • To si měli rozmyslet než začali Sony vyhrožovat zhozením PSN. Teď je pozdě, jestli říkají že oni za to nemůžou. Nijak to nedosvědčí. Pro mě jsou anonymous jen jedna velká pakáž.
            • Cajk
              A Sony pakáž nejsou jo:) Vy tu EULU asi nečtete co:)
        • Hanzales
          Sám bych to nenapsal líp ;o) +1
  • Cajk@tiscali.cz: No jelikož jsem člověk s vlastním mozkem a svobodou volby tak si snad dokážu sám určit co je pro mě dobré a nepotřebuji aby za mě někdo rozhodoval a říkal mi: Toto je zlo! Já taky veřejně nenapadám a neorganizuji útoky proti Apple Inc. i když si o něm a hlavně o Jobsovi myslím svoje. Takže si pořád stojím za svým: anonymous je pakáž!
  • Zayl
    Jasně, anonymous který je rád že se zmůže na DDoS shodil servery PSN na tak dlouho. Obyčejným DDoSem ... lol.

Daleko reálnější je scénář, kdy Sony něco samo podělalo.
    • Cajk
      Ehm, DDoS už se snad ani nepoužívá.. Tohle je něco trochu jinýho..
    • Taky se mi to zdá divný.
      Pokud vim tak DDos utoku se dá snadno pedejít ne?
      • zablokujes adresy a hotovo. Ale kdyz se udela dobre, tak te to minimalne zpomali. Myslim, ze to zadnej DDos neni. Akorat se poucili z 11 zari, shodili si servery sami, ukazali prstem na zle hackery, kteri nici hrace a maj hafec casu a klidu na spravu. Ze se kuci japonsky nestydi, takhle se inspirovat od amiku.
        • Ano, tak to funguje u DoS, ne DDoS, kdy v tom vzniká slušný bordel. A to jen za předpokladu, že páni dosaři neznají pojem proxy.
      • Ne.
  • Fakt je, ze na tomto prodela jen a jen sony, nikoho totiz nezajima jestli je to hacker nebo sony kdo to vypnul. Jsou to sluzby od sony, maji fungovat a je me uprime sumak proc nefungujou. Sony na rozdil od hackeru popularitu potrebuji. Docela me stvou chlapci.
    • Cajk
      Tak holt zbejvaj jen cracklý ps3 servery.. Nojo, aha..
    • Drom
      navic se k tomu zadni hackeri ani nehlasi :)
      • A co Skynet?? ten se nikdy k nicemu nehlasi a dela nejvetsi bordel
        • Njn ted vlastne bylo to datum kdy mel Skynet prebirat vladu nad svetem... ale ze liska podsita zacne u PSN, to teda cumim... ma pekne zakerny algorytmy zmetek... :-)
        • MrSanta
          Beztak to je plíživý nástup vlády SHODANu *2*
  • Kdo je Justin Bieber a ma neco spolecneho s odstavkou PSN?
    • To bude nějaká Petrova oblíbená herečka. Fakt nevím.
      • Uz sem si vygoogloval, nejakej detskej zpevak, akorat nechapu, co s tim ma spolecneho. Ale tak clovek nemusi vedet vsechno :)
        • sleepless
          Hotz si sam delal nedavno legraci, ze by ho ve filmu mohl hrat tenhle typek, tak proto.
          • posila
            Ou ... Akorat Geohot chtel, aby ho hral Justin Timberlake (hral treba Seana Parkera v The Social Network), coz by taky davalo mnohem vetsi smysl :). Myslim, ze sis je popletl ;)
  • Ta informace je přímo od Sony. Původně dostali 3 měsíce navíc jen hráči nově registrovaní na PS+ s ročním členstvím. Po výpadku se to ale už vztahuje i na ty, kteří PS+ s ročním členstvím již objednané měli. Noví by akorát k tomu měli dostat ještě hru Red Faction: Battlegrounds zdarma.
    • Hmm, tiscali už taky nějak laguje :) To měla být reakce na: 26.04.2011 16:19 GlideCZ☺tiscali.cz
  • Bliss
    No jo no...v takovýchto chvílích jsem rád, že jsem si vybral Xbox se zatim nepadajícím LIVE. *1*
    • nepadající LIVE *1* *1* *1* Tak snad to Sony nebude trvat tak dlouho jako Microsoftu. Tam když před lety v době vánočních svátků spadnul live, tak jim to trvalo 14 dní než to dali do kupy. Víme. *4*
      • Jenže Microsoft přizná svoji chybu a nehází to na někoho jiného + Microsoft nepotřebuje mít ego "neprolomitelné ochrany".
  • Docela bych se na store mrknul, ale jeste vydrzim, treba nas pak necim odmeni *2* Jinak presne, venku je nadherne, takze to SONY docela vyslo *1* A o tom, ze to neprida na reputaci? Myslim, ze se to stalo i u konkurence, viz. jiz tady zmineny 14-denni vypadek, takze to bych tak neresil...
  • jsem zapřísáhlý Pcčkář, ale s vydáním L.A Noire kupuji konzolu, a jsem toho názoru že je lepší platit 100 mesícne za dobre fungujci službu, než mít takové starosti, tím nenarážím na ps3, já pořád váhám, kterou si koupím, asi rozhodne i pořizovací cena...., myslím si že ale tohle by se firmám jako sony stávat nemělo !!!
    • Erien
      Rozhodni se podle her. Já třeba uplně žeru serii Gears of War, takže bych koupil X-box. :) Někdo má raději Killzone a sáhne po PS3.
      • ano, to nakonec asi udelam, jako konzolu kupuju hlavne kvuli L.A noire, a Red Dead Redemption. a dale me zejma jeste heavy rain (kterej je teda jen ps3) a jinak z tech xbox titulu me nenapada nic, jeste treba god of war, ale to sem se vyblbnul na psp, takze to uz tak nehoří, asi se rozhodnu podle gamepadu, jakej mi vic sedne protoze sem byl tak ujetej do pc, ze sem na konzoli jeste nehral (krom ps2 a psp, z toho ps2 ovladac mi prijde blbej jak ma ty analogy vedle sebe...) nevim, fakt nevim.....zase xbox seženeš za 4500,-
        • Erien
          Ještě Halo serie není špatná. Já teda nevlastním ani Xbox ani PS3, ale hraju občas na obojím, možná neumím hrát a jsem poleno, ale nevím proč u PS ovladače, mě vždycky bolí zápěstí :). Možná to každému sedí jinak nevím. Jinak co mi příjde jako výhoda je, že třeba ovladač z Xboxu můžeš použít v PC. :) Každopádně objektivní názor co je lepší neexistuje. Každý má rád jiné hry, může mít sympatie k jiné firmě, a taky má jiné finanční zdroje. Pokud má člověk dost peněz, možná není marné mít konzole obě :D.
          • obě si urcite nekoupim, uz takhle me sere ze jediny duvod proc si konzolu kupuji jsou jiz zminene red dead a la.noire.....fakt jen kvuli only console hram a abych si kupoval konzole 2 dokonce kvuli ps3/xbox titulum only, ne to ne jsem student a vedle her na pc musim platit i jine veci (chlast&cegára *2* ), takze penezma budu akorat na porizeni jedne konzole a par her....
            • Erien
              Tak hlavně jsi vyber podle sebe a né podle někoho jiného, bude to tvoje konzole :). Tak hodně štěstí s výběrem a mnoho spokojených odehraných hodin :D. Ať už na čemkoliv ;).
    • porid psko, budes vic spokojenej :) Dlouho sem vahal mezi X360 a PS 3, ale jak zlevnilo psko tak to byla jasna koupe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit