Přejít na výpis diskuzí
Odstávka PSN jen tak neskončí, postiženi jsou i vývojáři
24.4.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Tady se jenom ukazují výhody těchto služeb, dneska je to PSN, zítra třeba XBOX Live a další den Steam. Zlatý časy prvních CoD a BF :)
-
-
Ty kráááávo...si představ, že by na 14 dní vypadnul FaceBook. :) Tohle se stát, tak budu šťastnej a nic jinýho už by mi do smrti nemuselo udělat radost. :)
-
Jenže Steam se nutně nemusí připojovat k serverům. A co se týká BF a CoD, ti mají, pokud vím, global server, který když spadne, tak se taky nic nenajde. Ale to si možná pletu s něčím jiným :-/
-
-
no první COD rozhodně global server neměl ( žádnej iw failnet), měl server finder klasickej kterej hledal dedikovaný servery na internetu, takže si to opravdu pleteš s těma novejma výlupkama typu mw2 :p
-
-
No jó, první Call of Duty, to je jiná *1*
-
-
První díl CoD je přece Modern Warfare, druhej Modern Warfare 2 a třetí Black Ops, tak nevím co tu blábolíte.
>trololololo.jpg -
-
-
-
-
-
-
Tipuju to tak na čtvrtek, znovuzprovoznění. Hlavně doufám že to bude tento týden, ale bezpečnost především.
Předpokládám že se tomu budete věnovat i v podcastu, i vzhledem k tomu že je to momentálně jedna z nejvyhledávanějších věcí na internetu.
Zajímá mě názor redakce na možné příčiny a důsledky.
Ono stejně, bezpečností experti už začátkem roku varovali před útoky, ale že to takhle postihne zrovna PSN bych neřekl. *11* -
Majů v tem bordel. *12*
-
coraz viac mi pride realna tato teoria
http://torrentfreak.com/playstation-network-shut-down-to-end-piracy-free-for-all-110426/ -
"kterou by Sony mohla v rámci vlastních studií zfilmovat hned poté, co natočí film o hackerovi Georgu Hotzovi, s Justinem Bieberem v hlavní roli samozřejmě. "
Si myslis ze ked spomenies Justina Biebera tak si hned vtipny? Jeden fail za druhym z tvojej strany. How can you live with yourself -
-
No ja bych radsi nechtel vedet co si o sobe myslis ty.
-
-
Já myslim že na jaře příštího roku by jsem se mohli dočkat.
-
víc naserou sony když udělají cfw 3.60, než trapně útočit na psn. *10*
-
You mad sonyfags? :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=A2-ky6eoPt4 -
Microsoft má svůj Xbox network placenej a Sony má neustále výpadky... chtělo by to nějakého třetího hráče...
-
-
Sony nema neustale vypadky, mam ps3 rok a toto je prvni vypadek a to jeste z duvodu napadeni. Microsoft mel o vanocách dvoutydenni vypadek na xboxu, takze tak jako tak si nevyberes. Az se hackeri zameri na microsoft, budes delat co?
Ja zatim hraju resident evila 5, ktereho jsem mel v supliku az bude cas. A prekvapuje me, jak je to dobra hra. Libi se mi daleko vác nez treba slavnejsi killzone nebo infamous. -
Ano, jen pro tvou informaci mesíc na Xlive tě stojí + - 80,- kč. Na výpadek si ani nevzpomenu. Myslím, že za 2 roky užívání byla odstávka den či dva max. a to ještě předem ohlášená.
To že je PSN zadáčo je samozřejmě super. Ale ve srování je to z mého pohledu téměř pakatel za velice stabilní službu.. Ono to v konečném důsledku vyjde nastejno, PSkaři stejně mají online obsah placený a bez "free PSN" ho nemají možnost ani využít... Nějak mě to nepálí protože PSN nevyužívám ale vžít se do role několikasettísíc online uživatelů PSN (možná víc nemám přehled) tak bych byl asi krajně nespokojen.. -
-
Ano, jen pro tvou informaci... Kdybys měl X-Box o trochu déle, zažil bys suprčupr 14-denní vanoční výpadek x-live.
Několisettisíc online uživatelů PSN. *1* Jasně, a např. 10 milionů lidí si Black Ops na PS3 koupilo kvůli singlu. Možná že jo. -
-
Tak speciálně pro tebe. PROMIŇ, nezjistil jsem si kolik má přesně PSN uživatelů, prodejní čísla her či konzole samotné ti to asi neřekne :) No vidíš, za ty dva roky je tu vidět alespoň nějaký "suprčupr" progress .) Ačkoliv jsi odpověděl jako někdo koho se dotklo spíš něco absolutně mimo mísu, přeju ti at PSN naskočí conejdříve .)
-
-
Ale nedotklo. Spíše se mě dotýká nevědomost duhých. A jak se říká nevědomost neomlouvá. Já mám PS3 od launche a tenhle průser je naštěstí první. A X-Boxu se něco podobného taky přihodilo. Takže teze za tohle se platí a je to úplně bez chyb a bezvadný, a tamhleto je zadarmo a tím pádem to bude stát za houno je evidentně špatná.
Neboj, nelezu z toho po zdi. *1* -
-
Jenže Microsoft přizná svoji chybu a nehází to na někoho jiného + Microsoft nepotřebuje mít ego "neprolomitelné ochrany". Jak se říká nevědomost neomlouvá.
-
Že já se dycky vůbec zapojuju :) Samozřejmě pro mě nic co je zdarma ihned neznamená nekvalitu.
-
-
-
-
-
Treba PC? *3*
-
-
Presne tak, opravdu usmevna tahle situace - padne jedna sluzba a nejede online absolutne nic. To se na PC stat nemuze :)
-
-
-
Dobrý den,
já osbně na PC vůbec nejsem protože vlastním PS3 slim a musím říct že to je větší zábava.
PC je blbé že když někomu půjčíte originální hru tak se stane že mu nepojede nebo si nezahraje po netu. PS3 je prostě 1 mezi konzolemi (nechci urážet XBOX 360 ale na XBOXU 360 je blbé že za hraní po netu musíte platit, zato na PS3 ne). Ale když někomu půjčíte originální PS3 hru tak máte jistotu že mu to pojede po netu i po singlu. Ale co naděláme když posraní debilové(ANIMÁCI) nebo kdo to byl vypli PSN. protě mě baví hrát po netu třeba nový MEDAL OF HONOR který je po netu závyslá pařba ale díky nim si nemůžu zahrát. Doufám že to co nejdříve zpraví. Těch 14 nebo kolik to vydrží i malé dítě. *5* -
-
Prosím neurážejte ho. Psal slušně, tak by to chtělo mu i slušně odpovědět.
teď odpověď za mě: Ty jsi naprosto ukázkový, PC naprosto neposkvrněný jedinec, hráč. Úžasný, tak přece existují a bude Vás víc a víc. -
Věk bych typoval tak na 11, 12 let. Jediná dobrá věc co konzole dělaj - držej lidi jako např tady od hraní na PC a tim i ostatní hráče od jejich řečí. Jinak retardace silná i na ten věk. Animáci vypli PSN? Asi moc koukáš na pokémony :D
-
a tu retardaci rozdávají na PSN zdarma ??? *7*
-
-
no nevim dostal jsi tu retardaci ty zdarma?
-
-
já ne v době kdy ji rozdávali jsem zrovna PS3 šrot prodal
diky bohu
-
-
-
Raději mazej ven na těch pár dní.
-