Přejít na výpis diskuzí
Odstávka PSN jen tak neskončí, postiženi jsou i vývojáři
24.4.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
najít ty zasraný čůráky a urvat jim koule!!!!! chci hrát po netu a nic!!!!!
-
-
jj přesně... prodlouženej víkend a venku jen 25°C, opravdu mě nenapadá jiná aktivita na víkend než smrdět u konzole ;)
-
-
řádí klíšťatová encafalitida, neblázni
-
-
To jsme 2 :D až na to že takhle násilně bych to neřešil ;)
-
-
chtěl bych vidět vás, kdyby vám nešel 4 dny net...... *9* *9*
-
-
:D asi se k nim přidám
-
-
neni nic horsiho nez ze pres svatky nefunguje PSN *1*
-
a je to venku: http://blog.us.playstation.com/2011/04/26/update-on-playstation-network-and-qriocity/
hakeri ukradli osobni info uzivatelu PSN -
-
nastesti jsou online platby dohledatelne, takze kdyz ti nekdo zneuzije kreditku po netu tak to vystopuje banka...
jinak povedena reklama http://www.reviewsonq.com/2011/04/kevin-butler-parody-pokes-at-psn-outage/
:D -
sony, epic fail, takze uz sem se rozhodl, jakou konzoli si kupuji...
-
No super.... takže skoro vše. A pravděpodobně i čísla kreditek. Hlavně že tak nahání Geohota. To opravdu spustí PSN tak nejdřív za měsíc.
-
hesla, adresy, a mozna i info o platebnich kartach
docela sila tohle oznamit AZ PO TYDNU *10* -
-
tak ono asi netrva par minut vystopovat kam se vsude dostali...
-
-
-
to jako vážně na plejstejšnu ješte někdo hraje xD
-
-
nehraje... Gran Turismo, God Of War, Uncharted, Heavy Rain i Killzone všichni hrajeme na mobilech... strč si svuj patetickej trolling za klobouk ;)
-
Jiste, podle prodeju dokonce daleko vic ludi nez na pc. Ja na nem zacal hrat pred necelym rokem a je to parada, od te doby pc na hry prakticky nepouzivam.
-
-
Joo a ty znáš čísla prodeje PC nebo PC her? To mi je teda napiš.
-
-
-
cozpak nikdo zvas nehraju singlplayer ? Jinak sam hraju Castelvania Lords of shadow :) takze si na PSN nemuzu stezovat...
-
-
Sice singla hraju,ale single taky někdy skončí *7* a od toho je tady pak mul'ták....není *10*
-
-
Čekal jsem, kdy nastane přesně tato situace. Ten má Sony v rukou silnou kartu. Pokud ji nebude hrát špatně, tak dokáže leckterou velmi ožehavou záležitost ohledně PSN (klidně i případné úniky osobních dat) přehodit na aktivity Anonymous a zakrýt tak vlastní chybu.
Drobná potíž s Anonymous je, že se jedná o komunitu "ptačí hejno". Takže pravá ruka nikdy neví, co dělá levá. A tohle video bůže být stejně "oficiální" jako jiné, kde bude naopak skupina Anonymous vyhrožovat únosem Seligman, dcery viceprezidentky Sony USA. -
-
Silnou kartu? Koho zajímá proč něco nefunguje? Někdo si něco zaplatil a nedostal odpovídající protihodnotu. Je úplně jedno jestli neschopností firmy, nebo "externími" důvody. Sony dostala zaplaceno, sony ma zaručit funkčnost.
-
-
Já bych stejně nechtěl mít internet takovej že když se nějakej vocas rozhodne ho vypnout tak ho prostě vypne a hráči nenadělaj nic. Sony za pár měsíců odstraní službu PSN :D :D :D
-
reedy: A kde přiznali chybu? Co vím tak přiznali maximálně tak pravost HD dokumentů, jak narušit rozvoj svobodného softwaru. Microsoft zřejmě potřebuje mít ego jediné firmy na trhu. Jak se říká neznalost neomlouvá.