Přejít na výpis diskuzí
Game Informer ohlásil další díl série Gears of War
31.5.2012 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
Tak to jde mimo mě, nemam XBOX a ani nechci ...
-
-
a komu to cpes ?? tvuj nazor je uplne k nicemu
-
Já Xbox také nemám, ale alespoň první díl jsem si mohl jako písíčkář vychutnat a rozhodně jsem toho nelitoval. *3*
-
A komu to cpeš? Nikoho tady ta tvoje informace nezajímá.
-
tvoje volba ... no problem:)
-
-
Nemel byt treti dil zavrsenim serie? Hm
-
-
Měl....Budou vařit z vody.
-
-
vařit z vody ? viděl jsi tu hromadu komixů ?
-
-
no ... mělo to být završení storylajn s Marcusem a tuším s celou Delta Squad ... ale myslím říkali, že další hry nevylučují....a když to sype ... víš jak:)
-
-
Jsem velký fanda série tudíž napjatě očekávám. Nemám strach že by snad epic neudělal dobrou hru ale že se to už tak nějak okoukalo tohle téma a tenhle styl ale vyšel teprve první screen takže co můžu vědět
-
A dětičky s konzolema rázem neví, jestli Ježíškovi napsat o HALO XY, nebo Gears of War něco.
-
-
A to Halo sis spletl s Call of duty, né? Vylízanče!
-
Když je hra velmi kvalitní a zábavná, tak proč neudělat další pokračování? Nepochopíš, když si ty hry nezahraješ radši si počkej dalších 11 roků na nový Diablo, které děcka hrají tak samo jako všechny hry.
-
ale jo, nicméně to můžeš napsat i u Dead Space3 a vlastně u skoro každý nově oznámený hry že je to pokračování:) Čest vyjímkám
-
-
Druhý článek dneska, kdy Aleš píše, že by měl být v nečem poslední :D
-
Doufám, že konečně vydají prequel. Trojka mě moc nebavila, protože tam byla strašně velká fuga mezi 2 a 3 (Komix fakt číst nehodlám...), a o minulosti se dozvídáme jen z komixů a knih... (Knihy čtu, ale GoW svět mě tady moc neláká :D)
Byla by to zajímavá změna, vidět jak vlastně lidé bojovali mezi sebou, nebo o Emergance day, a jak lidé zničili planetu Sera (tvl filtr sprostých slov docela failuje :D:D:D:D)... -
Nebyl bych a priori odmítavej,přece jen se dá z toho universa vytěžit spousta konceptů - ale po pokračování v nezměněným stylu taky netoužím, trojka byla z hlediska kampaně nejslabším dílem a notně unavená a Raam´s shadow mi přijde vysloveně jako omyl - naopak MP prodal neskutečně nápadů a byl robustní a poctivej..... hodně dobře si umím představit strategii ražení Dawn of War 2,s důrazem na jednotlivce- pestrost a rozmatitost tu na to je,a i Cliffy říkal že by mhli se značkou udělat cokoli, třeba RTS ..nezlobil bych se.....navíc jso uv Epicu snad dost rozumní aby si uměli počkat na správnej nápad (UT taky nevydávají každej rok) ..živí je UE3, nepotřebují zprofanovat svojí největší značku zbytečnou hrou.....
-
-
Souhlas ... 3ka byla horší 2ka s barevnýma happy lokacema a holkama ... což mi do toho univerza vůbec nesedlo a celkově mám dojem, že 2koou vystříleli všechny super nápady. Pokud bude nová hra dobrá a přidají nějaký nápady, jak to výrazně oživit tak nejsem proti ... ale vidět jeden obrázek je na nějaký závěry trošku brzo
-
-
ehm co je špatnýho na tom že tam byly holky.
-
-
v podstatě nic, jenže krom nich a těch barevných ostrůvků mě tam přišlo málo změn ... když jsem šel v druhý polovině 2ky do toho podzemí, tak mě přišla ta grafika a všechno skvěle udělaný, ale u trojky se tenhle pocit prostě nedostavil...ale toť asi jenom můj problém:)
-
-
já souhlasím se vším ostatním jen nechápu co bylo špatnýho na tom že tam byli jak ty říkáš holky? Atmosféru nijak nekazily
-
-
já neříkám, že to bylo špatný, jenom říkám, že mi tam v předchozích dílech vůbec nechyběly:) Mě to trošku možná připomíná takový to marketingový myšlení, že už nevěděj coby, tak tam dají holky aby si to mohly líp užít i holky :) ...ber to trošku s nadsázkou jo?.) prostě Gow je extrémě přehnanej testoteron - holky tam bejt nemusej aby to bylo dobrý ...
-
-
a další,a asi největší problém byl že hra byla hra skromnější co do přečislení ....přesila max 2:1 a ve dvou vlnách.....ve chvíli kdy přestřelka ani nezačala už odzvonil gong a byl konec ..., to už nastoupilo ve dvojce,ale tolik to nevadilo...ale tuhý bitvy 4:1 jako přinesla jednička odvál čas ..za nejlepší pasáže celý trrilogiie považuju vložených 5 premiových PC kapitol..tam byla hra opravdu hardcore ...
-
-
tyo ja to hral všechno na Xboxu, takže ty kapitoly jsem nehrál ... ale máš pravdu, že 3ka byla taková ... že mi fakt často přišlo, že je tam se mnou těch lidí nějak moc většinou:) Mě co se týče všech dílů nejvíc bavilo to klesání ke královně ve dvojce a v jedničce první berseker a potom takový to bránění toho domu v předposledním aktu:) Do trojky pak přidali ještě víc rychlosti, že jsem měl dojem, že jsem to celý proběhnul a pak jak už jsem si stěžoval přidali pár věci po kterých jsem netoužil ... GoW má bejt macho, temnej, gigerovskej a ne na tropickým ostrově:)
-
-
-
-
-
-
Nezacinal prvni dil ve vezeni s tim tednevimjaksekurvajmenuje?
-
Já nevím, proč vám vadí, že bude vycházet další díl. Pokud jste spokojeni se zakončením, tak jednoduše máte možnost nový díl nehrát a budete na tom úplně stejně, jako by ten díl nevyšel. Naopak si ještě přejete, aby si ten díl nezahrál vůbec nikdo.