Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jestli tento díl nebude až na nové konzole, tak nechápu, proč to dělat. Spíše bych uvítal portaci 2. a 3. dílu na pc.
  • Spades
    Doufám, že konečně vydají prequel. Trojka mě moc nebavila, protože tam byla strašně velká fuga mezi 2 a 3 (Komix fakt číst nehodlám...), a o minulosti se dozvídáme jen z komixů a knih... (Knihy čtu, ale GoW svět mě tady moc neláká :D)

Byla by to zajímavá změna, vidět jak vlastně lidé bojovali mezi sebou, nebo o Emergance day, a jak lidé zničili planetu Sera (tvl filtr sprostých slov docela failuje :D:D:D:D)...
  • Nezacinal prvni dil ve vezeni s tim tednevimjaksekurvajmenuje?
  • Já nevím, proč vám vadí, že bude vycházet další díl. Pokud jste spokojeni se zakončením, tak jednoduše máte možnost nový díl nehrát a budete na tom úplně stejně, jako by ten díl nevyšel. Naopak si ještě přejete, aby si ten díl nezahrál vůbec nikdo.
  • Silne nastroje ma vyvojar
    Meno + vesmir= 50% uspechu
    teraz treba spravit tych 50%
  • Jsem velký fanda série tudíž napjatě očekávám. Nemám strach že by snad epic neudělal dobrou hru ale že se to už tak nějak okoukalo tohle téma a tenhle styl ale vyšel teprve první screen takže co můžu vědět
  • dilinja
    ze by se konecne dockame E- Day v hratelny podobe? *5*
  • Tak jsem si říkal že Gear of War by mohl být série která když skončí tak skončí :/
  • ImDeath
    Nemel byt treti dil zavrsenim serie? Hm
    • God-of-War
      Měl....Budou vařit z vody.
      • h0p3
        vařit z vody ? viděl jsi tu hromadu komixů ?
    • irdzi
      no ... mělo to být završení storylajn s Marcusem a tuším s celou Delta Squad ... ale myslím říkali, že další hry nevylučují....a když to sype ... víš jak:)
  • Fascinuje mě ta čpící nenávist vůči konzolím :) pokud budu brát sebe nebo lidi z mýho okolí, co jsou fandove her, tak snad každý má jak konzoli, tak xbox ( ať už PS3 či Xbox ), tyhle nenávistný výkřiky jsou už opravdu legráční, dnešní konzole jsou jednoznačně výběhový a dají se pořídit za pár korun a každá z nich má spousty skvělých byť starších her a v případě Xka je série GOW jedno z velkých lákadel, kdo nehrál nepochopí. Sám mám PC verzi, kterou jsem dohrál na PC a stejně jsem si později pořídil jedničku na Xko a dohrál znova. Všechny 3díly GOW jsou výtečný.. ale nechal bych tu sériii spát, pěkně uzavřená, ale holt peníze jsou peníze.

Těm co se naváží do jinách platforem, ať už je jakákoliv, tak snad jen politování, hry jsou fajn a dokud baví, tak je to správný, na čem to kdo hraje přece nesejde a znovu pkauju pro rejpaly, vždycky jsem měl PC, mám PC, ani ne půl roku starý a užívám si jak kvalitní hry na PC, tak kvalitní hry na Xbox a kdo na to nemá, tak přece nemusí dštít síru, při dnešních cenách není problém si na jakékoliv herní zařízení vydělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit