Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No zkusil jsem demo a větší sračku jsem dlouho nehrál. Humus.
    • Miserius
      Asi tak, otresna hra. Absolutne nechapu ze jsou lide tak nadseni... Minimalne podprumerna strilecka...alespono podle dema.
      • janchor
        Nemám pocit, že by demo někoho nadchlo, právě naopak. Nevím teda, co všechno v něm bylo, ale pokud bych psal článek po půhodině hraní, vyzníval by podstatně jinak. Při úvodním sestřelování vrtulníků jsem si říkal, jestli mám tohle zapotřebí..
  • mirekdusinojc
    Nice, tohle mi stačí, abych hru zařadil na svůj wishlist.
  • Mustaffa
    Demo je vážně slušný a hru už mám dávno objednanou, protože vypadá velmi slušně a to je prostě všechno. Ale tento "hluboce filozofický článek" o hledání ve videohrách konfrontace typu filmu Četa a Komando je prostě neuvěřitělně k smíchu...
    • LamacJoysticku
      Komando???
    • Proč je k smíchu?
  • Anal.S
    No, taky tu ještě je série Brothers in Arms :)
    • janchor
      Šlo mi o hry, který se otírají o moderní války. Druhá světová je přecejenom jinej kalibr, už pro to vcelku jasný rozvržení pozic "dobra a zla".
      • LamacJoysticku
        Neni jasny nikdy. Obycejnej nemeckej vojak, klucina s bodakem odtrzenej stovky km od domova v nejakym pekle mel Hitlera a jeho kecy u zadnice. Stejne jako Amik v Evrope. Nejakymu klukovi z Arrizony prisel povolavak do pekla. Jdes vrazdit Nemce, nevadi ze doted jsi ani zadnyho nevidel. Nakonec vsichni chteji jenom prezit. Valka se nikoho nepta. Nakonec to odserou rozumni, obycejni lidi. O ochranu tech -hodnych- statu pred fasismem nemuze byt taky rec. Kazdej hajil svoje zajmy, urvat co nejvic. Zadna strana nebyla ta dobra. Hodnej a zlej je v politice pohadka.
        • janchor
          Jde o to, na které straně byla vina. Spojenci hájili zájem zcela jasnej: bránili se. To, že zlo fašismu neztělesňoval každej německej klučina s bodákem ještě neznamená, že to zlo nebylo. A naopak spousta těch kluků z druhý strany bitevního pole (včetně těch, kteří Němce v životě neviděli) narukovala dobrovolně, protože cítila povinnost se tomu zlu postavit - a to v té době ještě nevěděli nic o plynovejch komorách..
          • LamacJoysticku
            No a ty priciny japonske agrese: http://cs.wikipedia.org/wiki/%C3%9Atok_na_Pearl_Harbor
            Neexistujou ve valce hodni a zli. Samozrejme po kazd valce zacne vitez pet ody sam na sebe a vrhat hov.a na nepritele, aby lidi vedeli, ze to bylo pro uslechtilou vec a ne pro....
          • LamacJoysticku
            No to by byla nekonecna debata. Ruzny uhly pohledu. Uprimne jsem jinou odpoved moc necekal. Ale s tema dobrovolnikama bych byl opatrnej. Jsem uplne klidnej, ze naprosta vetsina se nikam nehrnula. I do Vietnamu sli dobrovolnici. Lidi maji ruzny pohnutky. Amerika je obrovska. No vzpomnel jsem si na protivalecnej roman Mladi lvi, kde se toto resi z pohledu jedince. Z obou stran. No a taky se treba muzes mrknout, kdo Hitlera zasponzoroval. Treba sem: http://www.youtube.com/watch?v=J8BdpBRHdHs Je to proste mazec, umiraji lidi. Ve svetove vojne nejde ukazat na jednoho. Predstav si, ze ses Lukas Grygar z Berlina. A co? Uplne ten samej kluk. Tem co rozhoujou o lidi nejde a ja na jejich hru my jsme ti jedini spravni osvoboditele a proto to delame nepristoupim. Vzpomen trebana Mnichov. O dnesnim vedeni valek zastitenych pod vlajkou OSN pomlcim. Jen tolik, ze je povazuju za zlocineckou organizaci.
            • LamacJoysticku
              No mas pravdu takhle celkove, jenom se snazim rict, ze to nema s zadnym dobrem a zlem nic spolecnyho. Mohlo se to zamotat jinak, kdyby Hitler chtel mohl se domluvit se stranami, ktere ted vnimas jako protifasisticke bojovniky. Urval si proste moc. Zamotalo se to jak zamotalo. Divat se na konflikt z pohledu cloveka, jedince je myslim spravne. Obetujeme leve kridlo :) Ostatne, kdyby po Mnichovu mu stacily jeho naroky, mohl si udelat z ČS jeden velkej koncentrak a Anglii a spol. by to evidentne moc nevadilo. Tedy pokud by zustal na pridelenym pisecku, coz bylo dost naivni. Pro nas dobre, ze byl roztahovacnej a chtel dobit svet. Tu fasistickou kurvu, dostali k moci prachy, jejich prachy. A vzdycky dobre vedeli jaky ma idealy. Pak uz bylo pozde. Na zly Nemce, hodny Anglicany atd nepristupuji. Vsechno jedna verbez.
            • janchor
              Představuju si a co? Nijak to nesnižuje, že fašismus byl zlo, kterýmu se někdo rozhodnul postavit, což s příhledem k historickejm faktům hodnotím jako veskrze správný. Individuální příběhy jsou pak individuální příběhy. Někdo byl mladej kluk z Berlína, někdo kovanej nácek, někdo pragmatik, někdo kolaborant, někdo československej pilot, riskující v Anglii kejhák pro svobodu celýho kontinentu.

              Ve chvíli, kdy jsou na jedný straně koncentrační tábory a genocida, mám v těch "správných osvoboditelích" zcela jasno.
      • Anal.S
        No možná je druhá světová právě kvůli tomu o to zajímavější. Jen by se nesměli všichni vyhýbat jak čert kříži jakémukoliv polidštění německého vojáka.
    • Pevně doufám, že tohle bude po stránce reflexe války a násilí na trochu vyšší úrovni než BiA...
  • Whoossain
    Parádní článek, který posunul tuhle mnou trochu opomíjenou hru do středu zájmu. A zmíňka o Black Ops a Zdeňku Troškovi nemálo pobavila *1*
  • Phillios191
    Skvělá hra, tohle si pořídim na PS3 tam mě to víc zaujalo
    • Izmæl
      Zaujalo tě to víc na PS3, protože jsi to na x360 nehrál a na PC to ještě nevyšlo? *1*
      • Phillios191
        Ne, prostě se mi líbí víc PS3 verze
  • koho že to hledaj? Johna Connora?
  • Teda Pavla Dobrovského bych se na ty střílečky vážně rád zeptal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit