Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LamacJoysticku
    (zeptejte se kolegy Pavla Dobrovského, proč nemá rád střílečky podle skutečných konfliktů). Uz jste se ho nekdo ptal :) ?
  • Nějak mi to připomíná Uncharted..
    • RakeW
      Uncharted znám jenom z videí, ale řekl bych, že tohle je přece jenom o něco méně filmovější a "vtahující" (omlouvám se za debilní slovo, nějak mi to "po ránu" nemyslí). Nicméně, i kdyby to Uncharted připomínalo hodně, tak proč né, když je tohle multiplatformní, že jo...
      • Nemyslím tak stylem hry, ale Enginem, zvukama, a taky tím piskem..
        • janchor
          On taky Walkera mluví Nolan North, dabér Drakea.
  • RakeW
    Demo právě dohráno. A dobrý, na Lukášových dojmech něco bude. Nebudu tvrdit, že hlavní herní náplň, tedy ratatabum, není standardně tupá (hlavně co se počtu nepřátel týče), ale všechno okolo má fakt koule. Potěší spousta maličkostí, třeba vyklánění a střílení přes zábradlí, nebo pranice po sjezdu lana (jak jinak než jen v rukavicích a půl kilometru nad zemí), voják darující spolubojovníkovi svojí poslední žvýkačku (v životě)... Atmosféra Dubaje je výborná, vyschlé mrtvoly správně odpuzující. Připomnělo mi to Dead City z Rage, ale "reálné" kulisy tomu dávají zase jinou šťávu. Jen škoda, že to prostě poskakuje mezi krutopřísným zážitkem a moorhunem (snajpování, chjo).

A tečka nakonec v podobě (silne protiválečného, ironie?) songu od Black Angels... V tu chvíli jsem se rozhodl, že si tu hru koupím. Asi ne za plnou cenu, ale koupím :).

Mimochodem, na současný poměry je to demo dost dlouhý.
  • Autorovi dekuji za snahu ale nakonec bude demo i na PC takze radeji dam na vlastni dojmy. *6*
    • LamacJoysticku
      to nakonec uplne vsichni.
  • Anal.S
    Báj d wej, nevzpomíná si někdo na místo v Operaci Flashpoint, kdy se z ničeho nic proberete v lese mezi těly padlých členů vaší jednotky, rusové prohledávají okolí na všech stranách a vy se zcela sám musíte bez jakýchkoliv prostředků dostat pryč k evakuačnímu bodu, abyste následovně mohli opustit ostrov a vrátit domů?

Ani nevím kolikrát jsem misi opakoval a i když už je to hodně dávno co jsem OFP hrál, pořád je to jeden z mých nejsilnějších herních zážítků.

Vůbec OFP se k tomu tématu války stavěl taky celkem střízlivě, ale nebylo to na škodu. A i když byl takový odtažitý, o to víc byl mrazivý.
    • ano, naproprvé to bylo peklo, ale když jsem už kampaň 1985 sjížděl tak potřetí, v podobných misích jsem na ostrově dělal vždy nehorázný bordel, zlikvidoval kde co i vrtulníky jsem trefoval RPGčkama (třeba i na 10.pokus ale jo), nikoho jsem nenechal...

...zvlášť v misích s Gastovskim jsem se vyřádil dosyta a chyba Rusů (a missionmakerů) když někde nechali odemknutý Hind :D :D :D
      • Hairy_Ass
        Jj, třeba v misi, kde jsem měl zničit tanky na základně na Everonu. Místo, abych se tam proplížil a v potichu položil nálože, tak jsem vlezl do opuštěnýho Mi-17, a celou základnu i s jejím vozovým parkem neřízenými střelami komplet vystřílel. Tajné operace ať jdou k šípku.

A vrtulníky jsme taky sestřelovali, ale hlavně v mulťáku, v té misi za partyzány v poušti na Maldenu. *1*
        • Misia Saboter, moja najoblbenejsia, po tolkom zakradani som do toho tanku vliezol a vsetko tam roztrielal na maderu, vcetne prilietajuceho Mi24 a BVPcka co sa premavalo o dve dediny dalej. Ach zlate spomienky :D
        • Jo, v jedný specops misi byla dokonce uprostřed základny příhodně umístěná šilka, to byl teprve masakr:-D.
        • Ach,to boli casi... *7*
      • njn, Ivan zabudol kluciky v zapalovani, necudo, po tolkej vodke
    • Hairy_Ass
      Napoprvé to bylo hodně hardcore, kam se na to všechny dnešní "válečné hry" dohromady hrabou. Nikdy nezapomenu, jak jsem se kryl za každým keříkem v hrůze, aby mě nějakej Ivan nezmerčil. No, a pak jsem se naučil běžet zpět do Provins, kde jsem ukradl UAZ a ujížděl k místu evakuace, pak se z toho stala překvapivě jednoduchá mise. *1*
      • Já vždycky ukradl škodovku v tý vesničce kousek od lesa. Akorát člověk musel trochu kličkovat zatímco po tobě střílelo BVP:-D.
    • Táto Medvěde, Táto Medvěde, jsem sám!
      • Jo, to bylo peklo. Ale celkem mě tehdy naštvaly dvě věci: ačkoliv předchozí mise byla vysloveně dělaná tak, aby člověku vychcípala celá jednotka, mně se to povedlo projít bez ztráty vojáčka, takže mě pak pěkně nakrklo, když jsem se probral mezi jejich mrtvolama, ale co hůř: tu misi s evakuací jsem asi na 80-tý pokus splnil v časovém limitu, z čehož jsem měl pekelnou radost, ale hra očividně ne - nebyla na to stavěná: takže ačkoliv měl podle rádia z náměstí odlétat poslední vrtulník, tak se tam promenádovali Rusové. Nu co, přesto to byl jeden z vrcholných herních zážitků.
        • no ona je aj druhá varianta té mise kdy se evakuujete v nakladácích na bod evakuace
  • Pokud to nebude stejne primitivni jako posledni dily CoD ,MoH atd,tak by to mozna mohlo i za neco stat.
    Urcite budu sledovat.
  • No ten vrtulník na začátku já myslel, že je to nějaká fanmade hra na Unreal jedničce enginu,který je myslím free... protože tohle by možná bylo cool před 10ti lety , tragedie ... absolutně nezájem.
    • Tvůj nezájem nás tady nezajímá. Je dobře, že se konečně někdo pokusil vykročit z davu a jít proti proudu. O Spec Ops: The Line jsem četl před nějakým tím měsícem preview a už tehdy mě zaujalo to pojetí. Rozhodně vyzkouším . . .
      • Zatímco ty tu plácáš a nevíš o čem, já už dávno vyzkoušel. Každýho věc čemu věnuje svůj čas v životě ... gl hf .
  • Vidlec
    Bude to na PC? Bude? Panebože bude?
    • NEboj, budeš si to určitě moct ukrást...
    • Ano, bude, už od začátku to ohlašovali na všechny tři hlavní platformy.
    • Určitě časem jo.
  • Dost už bylo musulmanie, řekl bych...
    • RakeW
      Ten rmt z České pozice?
    • Jaké musulmanie? V článku ani ve hře žádnou nevidím... nebo ti vadí že se to odehrává v Dubaji?
      • Blízký a střední východ jsou snad křesťanské země či co?
        • A jak souvisí to že nejsou s nějakou mánií??? To jako když se bude hra odehrávat v Grónsku tak je to eskymománie?
          • http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/musulman a z toho odvozeno že...
            Prostě je to už jak s Medal of Honor, skvělá hra, ale potom se rozjelo ohromné množství her s tématikou druhé světové války (překvapivě proti němcům), dnes je to zase skoro jen překvapivě proti muslimům, což je v pořádku ale už je toho moc....

PS: Jsi pravděpodobně hlupák, takže nemá cenu tě poučovat, ale stejně se o to pokusím...

http://en.wikipedia.org/wiki/Divisions_of_the_world_in_Islam#Dar_al-Islam_.28House_of_Islam.29
            • No moje příspěvky alespoň jakýs takýs smysl měly, tvoje pouze komentují mě, děkuji za pozornost...
            • Prakticky jakejkoli čas vyšší než 0 sekund je v poměru ke kvalitě oněch příspěvků příliš. Takže si můžeš pogratulovat za to, že jsi neinformovanej ignorant s IQ 140.
            • 2 USER47: Ano jsem, díky za připomenutí... IQ jen lehce nad 140, nic moc, ale lepší než mrkev do zadku... A tolik času? cca 2 minuty? To ani nestihnu cigárgo...
            • Ty jsi sice dozajista génius, ale zjevně naprosto netušíš, o čem ta hra bude. Jinak bys nestrávil tolik času vytvářením příspěvků, který jsou úplně mimo.
  • Wow. Doteď jsem hru absolutně ignoroval v domnění, že půjde o další superstupidní hero shooter. Po přečtení článku jsem si pustil trailery a zírám - ono to proboha vypadá vážně na silný zážitek! Z některých záběrů mi přejel mráz po zádech...Je vůbec možné, že v dnešní době někdo dělá vysokorozpočtovou AAA akci, která by lidem měla říci i něco jiného než "Jsi ten nějvětší supercool macho borec s bouchačkou na světě"??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit