Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kori
    Kvůli takovýmhle hrám se kupují konzole ...
    • Jo kvůli takovýmto výpravným kusům, né blbinkám na Move, či HD remakům.
    • a nebo kvuli zavesum :D
  • Vypada to moc pekne, grafika na konzole fajn, zahral bych si i na PC.
    Na druhou stranu vetsina veci budou skripty,takze pri druhem hrani uz to asi nicim moc neprekvapi.
    Koridor s postupem stale vpred taky mozna neni uplne idealni z meho pohledu, ale neco podobneho asi (nehral jsem) bylo uz u Uncharted a jaky to melo uspech.
    Osobne si toto nahradim DayZ, obrovska herni plocha a pribehy,ktere si pisou hraci sami me zabavi na delsi dobu, nez je jeden dohrany singleplayer, i kdyz muze byt velmi kvalini, ktery asi nebude delsi nez dejme tomu 10 hodin.
  • Překvapivě bych řekl, že té hře chybí více skriptů - v tom prostředí je celá řada slepých cest a zajímavostí, ale on kolem nich jen tak projde a nic neřeší. Nevadí mi, že je jen jedna cesta dopředu, je to očividně (moc hezkej) koridor, ale vadí mi, že to perfektní prostředí neskýtá víc možností k rádoby objevování, nebo k interakci. Nebo to tohle video neukázalo...
  • Ha ha, konecne nadesla ta doba, kdy vsechny PC hraci si mohou tak utrit nos! Jenom my, hrdi vlastnici konzoli si tento skvost zahrajem, a vy muzete mit jakekoliv nadupane masiny za 50 klacku a budete jen slintat, bezte se vybrecet do rohu, vy, vy pc krysy, kteri jen kradete na torrentech a podovbnych hanebnych sytankach!
    • Prosim nekrme trola! *4*
    • az ti bude aspon 15 zjistis, ze se na tu tvoji uberkonzoli da za tejden vydelat a snad prestanes bejt takova pi*a :)
    • Drž ústa chlape, lidi jako ty dělají nám konzolistům špatnou pověst :(
    • A co ostatní vlastníci konzolí. Ti si to také nezahrajou?
    • To je hodne slabej trolling... priste to musis udelat tak aby ty srac*y co pises byly alespon trochu uveritelny.
  • PS3 a XBOX360 vlastním, takže doufám, že hra bude taková jak zatím dle videa vypadá a nebude na novou verzi konzolí. držím palce *1*
    • dokup si jeste nejake modernejsi pc a nintendo wii, aby ten seznam byl kompletni *7*
      • Tohle mi stačí *3*
  • strabo
    McCormack by měl radost, povedená variace na jeho CESTU.
  • No nějak se jim nepodařilo odstranit ten "Uncharted pocit" ze hry jak slibovali. Ale tleskám za ten inventář a za neregerativní hraní. Konečně bude hra snad výzvou.
  • No dost by mě zajímalo, jestli budou postavy tak duchapřítomně reagovat na dění v hře i mimo tohle demo.
  • Tak hry od Naughty Dog jsem vždycky považoval za trošku přehodnocené a i když je grafika u jejich her vždy na té nejvyšší úrovni v rámci konzolí (nejsem člověk pro kterého je grafika na prvním místě) a celkově řemeslná kvalita se jim nikdy nedala upřít, tak herně se vždy jednalo o tupou, koridorovou střílečku, bez ohledu na to jak dobrý měla příběh a výpravu (mluvím o sérii Uncharted). Nicméně to co jsem teď viděl mě posadilo na PRDEL! Jestli dokáží to napětí udržet takto po celou hru tak se hluboce klaním (au moje záda) a smekám! Protože něco takového jsem asi zřejmě ještě neviděl! Fantazie!!
  • fallout
    No... tak musím říct, že už dlouho na mě žádný herní trailer takhle nezapůsobil. Představa, že by šlo o skutečnou situaci, ve mě vyvolává opravdu nepříjemný pocit. *4* Snad to bude dostupné pro všechny platformy... *3*
    • kvuli tomuhle koupim klidne i konzoli z druhy ruky, stoji to ani ne bura a po dohrani zas prodam dal :) nicmene tohle chci proste hrat za kazdou cenu , jediny ceho se bojim bude naucit se ovladat hry tim joypadem *13*
    • To je správný přístup k věci. Pěkné pozitivní myšlení ! Tak, tak na všechny platformy, aby se dostalo na každého.

A jinak, já bych byl v té skutečnosti strašná nepoctivec :) rád bych viděl vycházet i zapadat Slunce, tak bych bojoval, jakýmakoliv prostředky :)
    • Ty lidi se snad nikdy nepoucej. Ne, nebude to nikdy na ostatni platformy, jen na PS3. Protoze Naughty Dog sponzoruje Sony. Protoze je to Sony exkluzivita. Protoze Naughty Dog v zivote nikdy neudelali nic na PC, takze by museli engine vytvorenej ciste na PS3 tezce predelavat a ucit se DirectX. A hotovo :)
      • fallout
        Robotron3

Takových ,,nikdy,, už sem slyšel... u GTA IV nebo naposledy La Noire. Dovol abych ti zopakoval co se tenkrát psalo: ,,Pravděpodobnost, že by La Noire vyšlo na PC, je asi tak stejná, jako že přiletí Elvis v létajícím talíři a každému dá milion,,. A hle půl roku na to byla PC verze La Noire venku.

Vy konzolisti jste nepoučitelní... pořád nechápete, že o tom jestli bude hra na ostatní platformy rozhodují prodeje, peníze... NÉ VY... *1*
        • A ty vubec nechapes, ze tady je dulezity faktor i technologicky, takze i kdyby chteli nahodou zvysit prodeje a dat hru na ostatni platformy, neudelaji to, protoze je to moc velka technicka prekazka. Naughty Dog je ciste konzolova firma, ktera se soustredi od pocatku na vyvoj na konzolich, posleze jenom na PlayStation 1, 2, 3. A zrovna Playstation je oproti PC a Xbox360 nejvice odlisna platforma, na kterou se programuje nejvic jinak. To znamena, ze kdyby chteli udelat engine i na PC a X360, bylo by to takovy prace, ze by museli uplne prehodnotit svou strategii firmy jako takovy, coz se urcite nestane, kdyz delaji hry pro Sony.
          • fallout
            I to se může stát... potom fakt škoda, vypadá to hodně dobře, ale konzoli si kvůli tomu kupovat nebudu.

Přiznám, že tuhle hru budu konzolistům závidět...
      • Vypadá to, že ty z toho máš obrovskou radost, že to stále píšeš! Ha láska a pravdy zvítězí, asi v tvém sloganu chybí.
        • Nemam z toho radost, naopak neradost, ze si lidi nectou informativni prispevky a zase napisou neco, co se nikdy nestane :)
          • A říká ti něco: Kdo doufá, ten žije. Naděje umírá, jako poslední ? Asi, ne..... Já budu doufat, že se to někdy podívá na PC, a ty si piš že ne :D mě je to šumák, ty psí čumáku :)
            • Ty ses snad nake verici clovek, ne? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit