Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No dost by mě zajímalo, jestli budou postavy tak duchapřítomně reagovat na dění v hře i mimo tohle demo.
  • Len pre tych co dufaju v PC verziu. Studio Naughty Dog patri pod Sony cize je to ich inhouse developer.
    Takze bohuzial PC verzia nehrozi.
    (neporovnavat s LA Noire, Rockstar nevlastni Sony)
  • fallout
    No... tak musím říct, že už dlouho na mě žádný herní trailer takhle nezapůsobil. Představa, že by šlo o skutečnou situaci, ve mě vyvolává opravdu nepříjemný pocit. *4* Snad to bude dostupné pro všechny platformy... *3*
    • kvuli tomuhle koupim klidne i konzoli z druhy ruky, stoji to ani ne bura a po dohrani zas prodam dal :) nicmene tohle chci proste hrat za kazdou cenu , jediny ceho se bojim bude naucit se ovladat hry tim joypadem *13*
    • To je správný přístup k věci. Pěkné pozitivní myšlení ! Tak, tak na všechny platformy, aby se dostalo na každého.

A jinak, já bych byl v té skutečnosti strašná nepoctivec :) rád bych viděl vycházet i zapadat Slunce, tak bych bojoval, jakýmakoliv prostředky :)
    • Ty lidi se snad nikdy nepoucej. Ne, nebude to nikdy na ostatni platformy, jen na PS3. Protoze Naughty Dog sponzoruje Sony. Protoze je to Sony exkluzivita. Protoze Naughty Dog v zivote nikdy neudelali nic na PC, takze by museli engine vytvorenej ciste na PS3 tezce predelavat a ucit se DirectX. A hotovo :)
      • fallout
        Robotron3

Takových ,,nikdy,, už sem slyšel... u GTA IV nebo naposledy La Noire. Dovol abych ti zopakoval co se tenkrát psalo: ,,Pravděpodobnost, že by La Noire vyšlo na PC, je asi tak stejná, jako že přiletí Elvis v létajícím talíři a každému dá milion,,. A hle půl roku na to byla PC verze La Noire venku.

Vy konzolisti jste nepoučitelní... pořád nechápete, že o tom jestli bude hra na ostatní platformy rozhodují prodeje, peníze... NÉ VY... *1*
        • A ty vubec nechapes, ze tady je dulezity faktor i technologicky, takze i kdyby chteli nahodou zvysit prodeje a dat hru na ostatni platformy, neudelaji to, protoze je to moc velka technicka prekazka. Naughty Dog je ciste konzolova firma, ktera se soustredi od pocatku na vyvoj na konzolich, posleze jenom na PlayStation 1, 2, 3. A zrovna Playstation je oproti PC a Xbox360 nejvice odlisna platforma, na kterou se programuje nejvic jinak. To znamena, ze kdyby chteli udelat engine i na PC a X360, bylo by to takovy prace, ze by museli uplne prehodnotit svou strategii firmy jako takovy, coz se urcite nestane, kdyz delaji hry pro Sony.
          • fallout
            I to se může stát... potom fakt škoda, vypadá to hodně dobře, ale konzoli si kvůli tomu kupovat nebudu.

Přiznám, že tuhle hru budu konzolistům závidět...
      • Vypadá to, že ty z toho máš obrovskou radost, že to stále píšeš! Ha láska a pravdy zvítězí, asi v tvém sloganu chybí.
        • Nemam z toho radost, naopak neradost, ze si lidi nectou informativni prispevky a zase napisou neco, co se nikdy nestane :)
          • A říká ti něco: Kdo doufá, ten žije. Naděje umírá, jako poslední ? Asi, ne..... Já budu doufat, že se to někdy podívá na PC, a ty si piš že ne :D mě je to šumák, ty psí čumáku :)
            • Ty ses snad nake verici clovek, ne? :D
  • dámy a pánové, první hra z třetí osoby roku 2012 kde (alespoň podle ukázek) A.I. konečně není na úrovni kačenek na střelnici.
    A pozor, herní avatar dokonce reaguje na zásahy střelnou zbraní!

Konečně, konečně se někdo probral....škoda že to asi bude PS3/4 exclusive. Ale i tak jsem rád. Jen víc takového přístupu.
  • xixixao
    Tohle vypadá příliš dobře než aby to nebyl jasnej tunel + hodně neovladatelnejch sekvencí. I tak pěkný.
  • Gameplay parada,jen me trochu mrzi,ze to zrejme bude silne linearni a naskriptovana hra.
    Prece jen volnejsi pohyb po okoli by tomu jako survival hre sluselo vice.
    Ale atmosferu to melo,animace taky parada a hra to bude nejspis i tak kvalitni.
  • Naskriptované jak Marija.
    • A to je co? Nebo kdo? :)
      • Ja nevim, co je to za ty lidi, co se vyzivaj v minuskovani a neodpovi nic...
        • Izmæl
          Myslíš dementy? Z tich si hlavu nedělej.
    • sharapova ?
  • Ja si koupil v na zacatku roku ps3 kvuli uncharted, MGS a killzone a tohleto pujde okamzite do me sbirky. Jinak nechapu ty co pomlouvaji konzole ja sam mam doma PC na pc jsem vyrost a vetsinu her na nich porad hraju (Max Payne3, MW 4-6, Skyrim atd atd atd az do prdele:D), ale nejsem nejakej zaujatec co si porad haji to co pouziva sam nejvic. nejake hry proste patri na PS3 a s tim se musime smirit. Ja mam rad i PS i PC a nemuzu si to vynachvalit. BTW predobjednano spolu s ACIII freedom edition:D Tak se tu dohadujte dal, dostal jsem chut na Uncharted:D
    • musis si uvedomit ze nejvic jsou slyset ti co nejvic rvou, v tomhle pripade jsou to decka co se hadej kdo ma vetsiho pindika , jestli xbox nebo ps3 , pamatuju na dobu kdy jsem se do krve hadal jestli je lepsi sega master system nebo mega drive , pak psx VS 3do VS neco od segy atd atd ... je to porad stejny, vetsina lidi to neresi a ty co to resej zaspamujou celou diskuzi, pak to vypada ze konzolari nemaj radi pc hrace a naopak. Pravdou je ze 90% hracu je uplne u zadele na cem hrajou, hlavne ze se skvele bavej, a tech 10% bude brblat vzdycky :)

jinak planuju koupi ps3 at uz kvuli tomuhle ci uncharted , prodat to muzu vzdycky a v nejhorsim budu mit br prehavac :D
  • Hm... Vypadá to velmi slibně :-) Mě by nejvíce zajímalo, jestli hra bude, jen v koridorech, které se budou zdát, jako by otevřené. Jinak je boj opravdu zajímavý, a excelentně jsou zpracované souboje na blízko. V nich je vidět pravá syrovost, spojena s chutí přežít. Z vide jde vyčíst, že bychom se při hraní mohli vyhýbat přestřelkám a nepřátele likvidovat pomocí zákeřných taktik. Ale otázka je ta, jestli vytáhnu pistoli na přeživšího, který drží v ruce klacek, tak jestli bude couvat, uteče nebo zaútočí ? Doufám, že si dají vývojáři s umělou inteligencí pořádně zabrat.

Ve videu je vidět, jak si vyrobí primitivní molotov koktejl, je tam vidět i další věci které má v batohu a co si dále může vyrobit. Teď vystává otázka, jak bude získávat předměty, jakým způsobem a také kde sežene plány na další předmět. Očíhne ? Přečte si to někde v knize ? Potká spřátelené přeživší ? A zajímavá myšlenka je ta, že si do svého báglu bude moci dát, jen omezený počet věcí a hráč bude muset dumat co se mu hodí a co ne, skvělá představa.

A ještě to udělat a PC a budete nejlepší :) Není to útok na konzolisty ! Ale PC má lepší možnosti, a já bych chtěl mít velký svět, ve kterém bych musel přežít, jako DAY Z :)

Váš Werdes, alias Werde
    • Souhlasím, ale prakticky mě stačí pouze vidět Lets play :) . Stejný sem to měl jako s prvním DLC na Borderlands, když vyšlo jen na Xbox, podíval sem se na lets play a tiše záviděl, časem vyšlo i na PC, tak sem si ho pořídil a zahrál :), ale i tak by mi jen ten Lets play stačil.
    • Ne, nebude to na PC, proste nebude a nic se s tim neda delat. Kombinovani predmetu mi pride jasny jako v kterykoli jiny hre, kde se predmety kombinuji. Neco je logicke, a co neni, na to si proste prides sam. Jako to bylo napriklad v Alone in The Dark. Co se tyce rozlehlosti, po zkusenosti s podobnymi hrami si myslim, ze to bude takovy o neco rozlehlejsi koridor s iluzi otevreneho sveta :)
    • Na PC to nebude na 110%. Naughty dog je vlastnen Sony.
      Jinak to zcela urcite bude koridorovka, ale me to treba az tak neva.
    • Jasne, od ND hra na PC...nemyslis vazne
      • Já jsem PC hráč, tak se ti omlouvám, že nevím kdo je ND . Tak se klidně osyp, že bych to rád viděl i na PC. Pfff..... achjo je to stále ta samá písnička, s vámi je to únavné, kdo a co, konzole vs. PC, bla bla bla *15* Jen se mi ta hra moc líbí, a chtěl bych jí vidět na PC, to je toho tolik ? Asi, pro některé ano. A konzoly si nebudu kupovat, byly by to pro mě vyhozené peníze ani tolik nemám, byl jsem a zůstanu PC hráč :) ale konzolisty mám rád ! :)
        • tak to je jasný že tu hru chceš na PC abys jí moh ukrást a hrát zadarmo

PC je mrtvý a konzole vládnou světu tak si na to už zvykněte
          • Ty si opravdu retard, já bych tomuhle druhu konzolistů nakopal, uvědom si chlapče, že nebejt PC, tak si na tý sví uberkonzoly nezahraješ nic a ani v televizy se nebudes moct divat na ty fancy exploze a animace. Než tady začneš kdákat tyhle sračky, tak se zamysli, kdepak se ty hry asi programujou a vytváří *7*
            PS. Proti konzolistům nic nemam, ale tyhlety tardy bych opravdu nakop.
          • uvedom si ze na svete existujou i lidi ktery maj praci a vydelavaj love . Z jedny prumerny vejplaty koupis obe dve tvoje slavny konzole a dalsi mesic mas na prumerny pc . nechapu sasky co se porad hadaj co je lepsi, doma maj jednu 4roky starou konzoli, kterou dostali k vanocum a myslej si jaky sou mistri sveta... *11*
        • Pokud ti to umozni hrat hry po kterych touzis, tak proc vyhozene penize? PS3 v bazaru koupis uz za nejakych 3400 Kc: http://pocitace.aukro.cz/sony-ps3-konzole-60gb-bere-i-ps2-hry-i2397212937.html a novou za 5200 Kc: http://www.levneelektro.cz/p100881-herni-konzole-sony-ps3-160gb-slim To neni zadny extrem, ktery by si hrac nemohl dovolit.
        • To je jako bys ocekaval, ze si zahrajes na PC novyho Maria, nebo Zeldu. Nemozne ;)
  • jsou dvě hry které konkonzolistům fakt závidím: heavy rain a tahle :)
    No až za pár let budou emulátory PS3 pro PC ta si to také zahraju *5*
    • A jak dlouho vydržíš na ty tvé vysněné emulátory čekat 10 nebo 20 let?
    • Hele nevyplati se ti ted dat 5k za konzolu nez za par let 30k za pc ktery bude vykonove schopen tu emulaci utahnout?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit