Přejít na výpis diskuzí
Drsná lekce přežití z The Last of Us vás uchvátí
5.6.2012 | Aleš Smutný
140 příspěvků
-
Graficky je to moc pekny ale i tak si rikam co je tak super na koridorove jakoby survival hre. DayZ me teda laka mnohem vic i kdyz to je asi trochu jinej zanr.
-
Zase se tu děti hádají co je lepší a že tohle by PC nezvládlo a podobný kecy? PC je prostě PC, ale tohle se mi vcelku líbí, hry prostě nejsou o tom na jaký platformě běží. Sony má nejlepší exkluzivky a ikdyž z Beyond jsem byl daleko víc užaslý a těším se na něj víc, tak i kvůli tomuhle asi opráším svoji PS3jku. Ta grafika je taková normální, nic neuvěřitelnýho, kluci z Naughty dog prostě umí, ikdyž si často pomáhají tou až přilišnou barevností. Počkáme jaký to bude, určitě to na mě pusobí daleko líp než Uncharted série :-)
-
Vypada to fakt naslapane, ale bude to jen na PS3 ne ? To je tak de*ilni dnes aby si clovek zahral kazdou dobrou hru ktera obcas vyjde to aby měl doma sklad herních konzolí + PC ktomu :/ chjo.
-
-
Nevím, co se ti na tom nezdá, Sony si vydržuje vývojáře, aby tvořili software prodávající jejich hardware. Vždycky tomu tak bylo, je a ještě nějakou dobu patrně bude. Chjochat si můžeš toho minima multiplatoformních her, které bezdůvodně minou PC, jako třeba RDR. Jinak má PC má vše, co jiné platformy a ještě hromadu vlastní tvorby...
-
-
Vše? tak např.
Top Spin 4 :)
NHL 12 :)
Tohle jsou pro me TOP sportovni tituly o kterych si na Pc muzes nechat jen zdat :)
Vlastnim PC/X360, tituly excluzive Ps3 me pekne prudi pac vypadaji fakt mocne :) Kupovat dalsi krabicy kvuli jedne hre za rok ale asi nema smysl. -
-
Ano stále "vše" i proto, že pro mě a slušnou řádku lidí sportovní tituly neznamenaj vůbec nic.
No pro ty PCčkáře které sporty baví, tu je třeba Football Manager, který zas není na konzolích pokud vím. A z nám PCčkáře, který ač maj třeba to 360, tak FM kupujou každej ročník a hrajou to měsíce.
Já mám zase PS3 a ty mocně vypadající exkluzivky mě snad s výjimkou KZ nezajímaj. -
-
Njn pro mě zase neznamená vůbec nic min 95% dnešní tovrby mimo sportovní žánr, chujovinka za chujovinkou.... Taže jsme tam kde jsme byli :) V manageru si asi moc nezasportuješ .) v Takovým NHL můžeš mít celej tým složenej z kámošů a zábava je to asi tak o 100000000000000000000% lepší než u kdejaké řitní hry na s SP na 5h za full prize :)
peace.
-
-
*krabicY* *1* *13*
-
-
-
-
proč to video nejde přepnout do fulscreenu?
-
*14* *14* *14*
-
konecne gameplay a uz se nebojim ze by to dopadlo spatne,fakt pusobiva a brutalni ukazka.detailnost prostredi,pohyby postav,nebo kdyz joel dostane na hubu a lezi na zemi zacne mu tict krev z nosu a je to in game,sebere revolver a vynda z nej dva naboje ktery drzi v ruce,nebo kdyz srazi borce s brokovnici k zemi ktery vystrelil a kdyz mu vezme brokovnici natahne dalsi brok do komory,ja proste ocenuju tyhle drobny detaily ktery delaji hry lepsi.opet se potvrzuje ze naughty dog je top studio a umi,kez by takto k hram pristupoval kazdy,mam predobjednano
-
na PC to asi nevyjde ze? *12*
-
-
nevyjde a vis proc? protoze jak sony tak microsoft a nintendo vi, ze konzolu prodavaji hry (platformni exkluzivity)
-
Urcite ne.
-
-
To je mi lito, ze se nelibi, ale urcite ne! :)
-
-
-
Tak to bylo drsny a surovy. Asi to bude linearni koridorovka, coz moc nemusim, ale u U2 mi to nevadilo (u U3 uz jo, ta me tak nechytla). Taky mi neni uplne jasny, jak se to bude ovladat, asi tam bude tlacitko bojuj a on uz pak bojuje sam podle sveho, coz vypada efektne, ale z herniho hlediska to bude nejspis primitivni konzum. Jeste nevim co si o tom mam myslet.
-
-
Jak ti nemuze bejt jasny, jak se to bude ovladat, kdyz si hral Uncharted? ;)
-
-
Watch Dogs!!!!
-
Tak hry od Naughty Dog jsem vždycky považoval za trošku přehodnocené a i když je grafika u jejich her vždy na té nejvyšší úrovni v rámci konzolí (nejsem člověk pro kterého je grafika na prvním místě) a celkově řemeslná kvalita se jim nikdy nedala upřít, tak herně se vždy jednalo o tupou, koridorovou střílečku, bez ohledu na to jak dobrý měla příběh a výpravu (mluvím o sérii Uncharted). Nicméně to co jsem teď viděl mě posadilo na PRDEL! Jestli dokáží to napětí udržet takto po celou hru tak se hluboce klaním (au moje záda) a smekám! Protože něco takového jsem asi zřejmě ještě neviděl! Fantazie!!