Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Může mi někdo říct, kde je ten souboj? V tom video jen pobíhají po autobusu a potom vejdou do nějaký budovy, toť vše...
    • http://youtu.be/8ZYkj0glnqs tady je odkaz na cele video
    • Tak tak...šel jsem do fora kvůli stejnému problému :)
    • Stejný tady. A zírám na to jak blbej že co je to...
    • vyzera to tak ze nam odstrihli video...
  • ales.smutny
    test test

(toto není příspěvek který hledáte, pokračujte dál)
  • God-of-War
    Ty p*čo...Ta grafika je fakt mega. Bude to těžkej mazec *14*
    • Malleth
      A čekal někdo něco jinýho?
    • hmm, bohužel jen na PS3...
      • a přesně proto sem ps3 věrnej *16*
        • věrná jen ovce
  • Ten dabing ty holky mi pripada, ze se k ni moc nehodi je takova mlada a ten starsi hlas pro ni je takovej divnej.
    • Toho sem si taky všimnul...holce 15 a hlas tak 25
  • Hanzales
    Já se na TLoU těším hodně moc. U Naghty Dog je skvělé, že stále překonávají sami sebe a tenhle gameplay mně v tom jen utvrdil. V Uncharted 3 se třeba Nathan začal opírat o zdi atp. ale tady už se mi zdá ta pohybová interakce s prostředím i nepřáteli dotažena téměř k dokonalosti. No, přinejmenším mnohem dále.
    Námět a zpracování taky výborný a grafika, nasvícení... opět smekám nad schopnostmi tohoto studia. Nezbývá než čekat a doufat, že to dopadne tak, jak to zatím vypadá, že to dopadne.
    Survival, kde každý náboj nad zlato já můžu.
  • No tesim se moc. MOC.
    Jen mam problem s dabingem ty holky. Obcas je fakt evidentni, ze ji mluvi tricetileta zaba... : /

Ale neco mi rika, ze to bude pecka i tak ; D
  • Pre tých, ktorí hľadajú celé (neodstrihnuté) video:
    http://www.youtube.com/watch?v=e7Bdrb1Vkq0

Atmosférickejšiu a reálnejšie pôsobiacu hru som už dávno nevidel... Tá animácia, keď idete do inventára, by mohla byť aj v kope ďalších hier - pôsobí to omnoho osobnejšie
    • exmaxx
      Moc dik. Tak uz konecne chapu, o cem vsichni mluvi! Animace postav a interakce vypada uchvatne.
  • Vypada to herne lip nez Uncharted, i kdyz pro me je to tema a design dost podobne Enslaved, coz byla taky super hra. Urcite to ale bude jedna z nejlepsich vychazejicich her. Dokonce inventar to ma. Mam rad fuzi zanru.
  • Kdo to má pořád hrát ty hry... ještě že to nevyjde na pc *1*
  • strabo
    McCormack by měl radost, povedená variace na jeho CESTU.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit