Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DangerousDave
    trailer z minulého roka sa mi páčil viac ale tento bol tiež super, SONY by za túto hru malo vývojárom z naughty dog ruky bozkávať... a vlastne za všetky hry od tohoto štúdia.
  • Hra to bude asi pěkná ale kupovat si kvůli tomu konzoli ještě navíc s tím,jejich super patentem na reklamy v protřed her?To ať jdou do háje s celým PS ono časem vyjde nějaký emulátor, který převede PS3 hry na PC.
    • Hodně štěstí s čekáním na ten emulátor *3*
  • No nějak se jim nepodařilo odstranit ten "Uncharted pocit" ze hry jak slibovali. Ale tleskám za ten inventář a za neregerativní hraní. Konečně bude hra snad výzvou.
  • Pěkné...opravdu mne todle zaujalo...škoda, že to bude jen na ty archaický křápy s 8 let starym HW...
  • Krasně přeskinovaný uncharted:)...naughty z toho udelaj postapokaliptickej blockbuster...,ale co...uměj to.
  • PS3 a XBOX360 vlastním, takže doufám, že hra bude taková jak zatím dle videa vypadá a nebude na novou verzi konzolí. držím palce *1*
    • dokup si jeste nejake modernejsi pc a nintendo wii, aby ten seznam byl kompletni *7*
      • Tohle mi stačí *3*
  • Ha ha, konecne nadesla ta doba, kdy vsechny PC hraci si mohou tak utrit nos! Jenom my, hrdi vlastnici konzoli si tento skvost zahrajem, a vy muzete mit jakekoliv nadupane masiny za 50 klacku a budete jen slintat, bezte se vybrecet do rohu, vy, vy pc krysy, kteri jen kradete na torrentech a podovbnych hanebnych sytankach!
    • Prosim nekrme trola! *4*
    • az ti bude aspon 15 zjistis, ze se na tu tvoji uberkonzoli da za tejden vydelat a snad prestanes bejt takova pi*a :)
    • Drž ústa chlape, lidi jako ty dělají nám konzolistům špatnou pověst :(
    • A co ostatní vlastníci konzolí. Ti si to také nezahrajou?
    • To je hodne slabej trolling... priste to musis udelat tak aby ty srac*y co pises byly alespon trochu uveritelny.
  • Překvapivě bych řekl, že té hře chybí více skriptů - v tom prostředí je celá řada slepých cest a zajímavostí, ale on kolem nich jen tak projde a nic neřeší. Nevadí mi, že je jen jedna cesta dopředu, je to očividně (moc hezkej) koridor, ale vadí mi, že to perfektní prostředí neskýtá víc možností k rádoby objevování, nebo k interakci. Nebo to tohle video neukázalo...
  • Vypada to moc pekne, grafika na konzole fajn, zahral bych si i na PC.
    Na druhou stranu vetsina veci budou skripty,takze pri druhem hrani uz to asi nicim moc neprekvapi.
    Koridor s postupem stale vpred taky mozna neni uplne idealni z meho pohledu, ale neco podobneho asi (nehral jsem) bylo uz u Uncharted a jaky to melo uspech.
    Osobne si toto nahradim DayZ, obrovska herni plocha a pribehy,ktere si pisou hraci sami me zabavi na delsi dobu, nez je jeden dohrany singleplayer, i kdyz muze byt velmi kvalini, ktery asi nebude delsi nez dejme tomu 10 hodin.
  • Grifus
    Jo zahral bych si to, byt konzolista. Jen me celkem vydesila ta sikma kamera za postavou jako byla presne v Alan Wake...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit