Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jooo to byla doba kdy blizzny ještě dělali dobry hry
    • ja nepovazuju warcraft 2 a starcraft za spatny hry, naopak nejlepsi to co kdy blizz udelal
    • Ach ta nostalgie...
    • čekal jsem jak dlouho bude trvat než se komentář tohohle typu objeví... upřímně jsem to čekal trochu rychleji *2*
  • Warcraft 3 FT je naprosto luxusní RTS, 10/10, dodnes to denně hrajeme na gareně, někteří na bnetu.
    • seš na fetu? W1 i 2 >>>>>>>>>>>>> W3 a pokud nedejbože někdy vyjde W4, tak to už radši nechcu ani vidět, slyšet a znát
      • presne tak !
    • Kam se hraboe LOL, HON, D2 na W3 Dotu *4*
      • h0p3
        Jenže W3+TFT jsou RTS .. LoL+HoN zas MOBA. To máš trošku jabka a hrušky *7*
        • Když za hrušky a jabLka dosazuješ typ hry, pak možná jo. Jinak W3 + DotA + Garena/Battle.net = MOBA ARTS... například.
      • JohnyTheZik
        D2 > DotA :).. Kdo hraje, tak ti to potvrdi. Je to vymazlena jednicka. W3 TFT je samozrejme skvela hra, ale DotA 2 je lepsi jak jednicka.
        • Jo, určitě *4* Ale prostě ten pocit a atmosféra z W3 při hraní Doty už se nezažije. Jinak jim fandím, D2 se mi líbí daleko víc než LoL nebo HoN.
      • Přesně tak, W3 Dota je skvělá, a hlavně původní.
        Přesto mě zaujalo LOL, dokáže hráče donutit, aby si ho prostě zahrál, různými IP bonusy.
  • Ellendwayi,to ti nestacilo,ze ses mohl vyblit v diablo specialu?! Hry od Blizzshitu uz davno nikoho nezajimaj... FAIL! *6*
    • troll diskuzní.... ty už se jdi fakt zahrabat spis než hry od blizzardu nezajimaj lidi tvoje retardované komentáře.
    • JohnyTheZik
      Tak tohle byl ten nejvetsi for od tebe za posledni dobu :D.. Smekam, vyborne jsem se pobavil :D.. jen tak dal, trolle :D
    • Bizzard minimálně nás dva už nezajímá ... v tom s tebou souhlasím .
      • A proto bývá nejvíce komentů kolem Blizzardu od vás dvou+...
    • trolle mlč běž si hrát Fifu a nech pořádný hry pro normální lidi *15* war 1čka byla pecka
  • Warcraft IV!
  • Brutalitka *14*
  • smejki
    http://forum.madbrahmin.cz/images/smilies/iconcheersm.png

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit