Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem rád, že jsem BF3 přestal hrát. :)
    Nejsem rád, že to nejde rozumně prodat/vyměnit:(


    Podívejte, B3 je stejný kohoutí zápas jako CoD, bohužel ona zbraň s minimálními nároky a předvídatelností a nulový obsah (nevím proč, ale hratelnost mi doteď příjde u B3 prázdná... možná to je jenom tím, že má hrozné mapy, nebo tím, že za těmi opravdu dobrými efekty se nikdo nevěnoval mechanikám hry... prostě mám pocit jako bych hrál Crysis 2 bez obleků... - špatný mapdesign, žádná hlavní vychytávka....

    Jediné co je fajn, je hrát s dalšími lidmi, ale to je zábava hrát v podstatě cokoliv... tudíž... B3.. jak to co nejjednodušeji prodat?

    (mám dobrý net, vynikající pc a fps hraju od D1/Q1 přes U/UT, HL, CS až po ARMU ap. Ve většině těch her jsem byl schopen najít to jádro zábavy (třeba ultra skill v Q3 pomocí znalostí zbraní a map+teamplay při CTF, moji oblíbenou CS nemluvě a od ARMA1 i onu simulaci v 60+ lidech na serveru s 25km2 mapami...) akorát... B3 prostě nemá obsah, chtělo by to šikovné modery vytřískat nějákou dobrou hru z toho enginu, v současné podobě je to akorát notně vylepšené COD (killstreaky a podobně pryč + nový engine, jinak to stejné). A je to smutné, protože COD neumí nic lépe než COD....
  • Hele a co rikate na kickstarter a prachy dopredu? To je totiz temer podobna zalezitost jako s dlc v bf3. Nikdo vam dopredu nezaruci ze se hra bude zrovna vam libit..
  • At jdou už do p*dele s těma moderníma válkama. Nikoho to nezajíma, trh je tim přehlcenej. My chcem zase 2sv. v moderni grafice!!
    • A nebo první světová a napoleonské války. To by bylo teprve maso *5*
  • Procetl jsem vetsinu komentu a prislo mi zabavny, ze se vi kolik DLC budou stat, ale nic o tom co v nich bude. A EA mi pro jistotu rekne, at radsi zaplatim vetsinu predem, protoze usetrim.
  • Tak tady to máte. Dříve se vám o zábavu starala modařská komunita, mapy a mody jste měli zadara a v mnohem lepší kvalitě. No a teď si za těch pár mizerných map zaplatíte tůčné výpalné...
    • Nj, driv existovali i datadisky :-)
      • nj, driv existovali lide, co uměli i česky.
        • nj, dřív existovali i hry co člověka bavili *6* *15*
  • chlapci, chlapci, a kdo vas ten premium nuti kupovat? nejak to nechapu? ea drzi u hlav pistole a kdo nehraje jejich hry toho popravi nebo co? protoze u me doma z ea nikdo nebyl.. LOL
    • A on tu nekdo psal neco takovyho?
      • ja osobne nvm, ale vidim ze se tu vsichni rozcilujou jak je cq a premium spatny - tak proc to ty lidi kupujou? a pokud neco nekupuju tak to nehanim, ne?
        • Je spatny, protoze dava vyhody za prachy, preskakovani que pro premium hrace atd. Na zbytek se re pes.
          • Za prachy si ale rutinu a skill nekupis ;) Mozes mat najlepsie zbrane aj tak budes padat dole hubou pretoze nemas "nahrane " *1*
          • A co za takový výhody ti premium dává, to mi řekni. Nevěř tomu, že zbraně z premium jsou ultimátní masomlejnky. Všechny zbraně balancují s přesností, poškozením a kadencí víceméně tak, aby žádná z nich neměla absolutní výhodu. Záleží jen a pouze na hráči. Výmluvy...
            • Radioaktivni_surikata
              @tec: špatně mě chápeš. O čem mluvím je, že každá zbraň má vyváženy klady a zápory. Takovej SCAR má damage jako sviň a je i v celku přesnej, ale zase má malou kadenci. Magnum vs. G18, EMR vs. M98 apod. Každou výhodu vykupuješ nevýhodou. Proto není žádná ultimátní zbraň a záleží na hráči, jeho schopnostech a stylu hry.

              Jinak to s předbíháním ve frontě skutečně je kálení na hlavu, ale absolutně mě to netrápí, protože si ze svejch záložek volnej server do minuty najdu vźdy. Kdyby to bylo věčně ucpaný, tak jsem taky naštvanej.
            • Shaker
              Zrovna premium samo o sobe zadny zbrane nema... zatim, podle me je to otazka casu. A jde tu o to, ze nekdo si koupi premium a dostane v tom levnejsi DLC balicky + nejaky kamuflaze a jinak vypadajici nuz, to vsechno je v pohode, kdyz chteji, at si to koupi, proc ne? Ale zrovna ta prednost ve fronte? To jakoze sem si predobjednal BF3 uz nekdy v breznu minulyho roku, dal sem jim tim duveru a oni mi ted reknou, ze sem nezaplatil dost na to, abych mel stejny podminky pri pristupu na servery jako nekdo, kdo si ted koupil levnejs vsechny DLC? Ja si od nich takhle s*at na hlavu nenecham a proto proste na BF3 kaslu. Jediny, za co sem od EA jeste zaplatit je nekdy v budoucnu mozna nejakej novej dil Mass Effectu a i tak si to svinsky rozmyslim. Neni divu, ze lidi porad hromadne pirati, kdyz tenhle hnus vidim, tak mam na to chut taky!
            • Dovolim si oponovat, ale nemas pravdu. Kazda zbran v BF3 by mela byt dobra na neco, a v necem slabsi. Pak se podivam realne do hry, a zjistim ze je tu par "extremu", kdy je zbran uplne k nicemu (pomala, slaba, velky bulet drop, na blizko nizke dps, apod. [tim myslim tyto vlastnosti zaroven, takze ani na close/middle/high range nepouzitelne]), a nebo naopak velmi obstojna ve vsech smerech.
  • Shaker
    Za ty recenze EA plati co? Asi jo, protoze takhle nadsenecky kecy 3/4 roku po vydani hry, u ktery kazdej patch prinese hromadu dalsich bugu a pomalu postupne dodava veci, ktery mely predchozi dily uz od zacatku jsou nepochopitelny... Ze zacatku sem se na hru tesil, vkladal sem do ni velky nadeje, pak to vyslo a rikal sem si, ze to urcite opravi. Po vydani back to karkand, kdy se nektery veci chovaly v puvodni hre jinak nez v tomhle DLC (viz IRNV) sem pomalu zacal ztracet viru a pri oznameni a zavedeni premium uctu (prednost ve fronte na plnej server, reset statu na battlelogu, kterej ani zdaleka nedosahuje kvalit http://bf3stats.com/ ) muzu s klidem prohasit: "SE*U NA VAS EA, STRCTE SI TU P*COVINU DO P*DELE!"

    Dik za pozornost
    • Ja jsem taky byval zdrzenlivy a BF3 hajil a trpelivost mi dosla s patchem ktery nedokazal opravit ani pulku toho co mel v changelogu. Mozna to jeste zkusim zapnout az vyjde armoured kill nebo jak se to dalsi DLC ma jmenovat.
    • BF3 neni dokonaly ,ale porad je to hra ktera mam aspon trochu ducha teamove akce. Nejradsi jsem mel armu ,ale od dob BF3 jsem ji nezapnul, schazi mi u ni lepsi grafika a animace coz BF3 ma. AE nebudu hatovat,protoze to tu dela kazdej a DICE si respekt zaslouzi uz jenom proto, ze PC zanr posunuli dal, ne jako MW3 konzolova sra*ka. Vsichni porad mluvili o PC jak je mrtve a najednou to same naopak rikaji o konzolich.
      • Shaker
        rozhodne v DICE meli napady dobry, ale to provedeni proste pokulhava a prijde mi, ze to multiplatformni hrani stoji za prd, sice to asi nejvic nese, ale kvalita provedeni tomu pak odpovida...
    • prof. hater, nic víc.
    • Není to bezchybné to není, ale která hra je? Je to na tobě jestli se dokážeš bavit u hry, která má sem tam nějaký nedostatek, ale pokud si jeden z těch choleriků co řvou a brečí v průběhu hry jak je někdo nesmyslně zabil tak to je mi tě líto protože je to pořád jenom hra a pokud se někdo u hry nedokáže bavit tím, že si hraje tak ať ji nehraje. Ohledně battlefield premium jsem měl taky velké výhrady ale ono to není zase tak špatné když uvážíš kolik by si dal za všechny dlc zvlášť ( cca 1500 Kč-2000 Kč) a s battlefield premium jen 969+ Kč. Je to jen na tobě jestli zavrhneš hru kvůli nedostatkům nebo si na ně zvykneš nebo nejlépe je přehlédneš a užiješ si hru takovou jaká je.
      • Větší problém je platit 2500 Kč (s premiem řekněme 2000) za sice kompletní (se všemi DLC), ale nevyladěnou hru + nemožnost vědět co budou vůbec DLC obsahovat (Aftermath, End Game).
      • Shaker
        Premium se vyplati za predpokladu, ze chces s hrou dal pokracovat, ale nechapu, kdyz se clovek rozhodne, ze mu staci verze hry jakou ma, proc premium zvyhodnuje treba tou frontou na server? Sorry, ale ja si taky zaplatil za to, abych mohl hrat a oni mi po 3/4 roce reknou, ze sem si evidentne nezaplatil dost na to, abych mel stejny podminky jako ostatni... Je mi lito (ne, to bych kecal, je mi to uplne fuk), ze tohle nevidis. A ano, priznam, ze sem jeden z tech choleriku, co je nastvanej, kdyz ho nekdo sunda za pouziti cheatu nebo bugu a neverim, ze existujou lidi, co se u takovy hry dokazou bavit a ze po nejaky dobe neodejdou znechuceni.

        Edit: nehlede na to, ze prednost ve fronte je jen prvni zvyhodneni, sam schvalne sleduj, jak to bude u dalsich titulu EA apod spolecnosti, zacina to smrdet...
        • genki.sudo
          Tiež sa mi to nepáči.. Namiesto toho, aby premium hráčom dali niečo naviac, znevýhodňujú tých bez prém. účtu...

          Ale počkať, je to EA, takže asi ok...
  • To je Smutný skočit do hry bejt 7krat mrtvej *15*
  • Nejak nechapu proc se tu pise recenze na DLC, ktere pridava par map a mozna nejaky mod ?
    • ZvacA
      Je fakt, že zrovna u BFka to dává vzpomenout snaze o další rozšíření k původnímu 1942. Tenkrát se tomu ještě pohodlně říkalo datadisky, ovšem například takový rozšíření Road to Rome nabízelo vesměs jen taky pár map a s nimi spojené bojující strany a sem tam novou techniku, ovšem celek se paradoxně vymykal tehdejšímu náhledu na datadisky k původním titulům takovým způsobem, že šlo o rozšíření hodné lejna. Zajímavý na tom je, že se taky recenzoval a tenhle první "pack" si odnášel průměrně kolem 4,5 z 10, protože na to, že se reprezentoval jako datáč přinášel hoooodně málo a ještě k tomu se prodával jako jiný tituly za obdobnou sumu. Tenkrát z toho byl kolem Bf docela humbuk, ovšem dnes - dnes je to nepostradatelná záležitost, která se stále hraje společně se Secret weapons packem. Tyto rozšíření jsou pro Bf typickou záležitostí a vždy se recenze a pozornosti dočkaly, byť svým obsahem stály na první pohled za velký kulový...
      • Recenze pro mnohé lidi určují (nebo jim pomáhají při rozhodnutí) zda hru koupit či ne. A tady jde o nějaké čtyři stovk, a v recenzi najdeš zhodnocení, zda je utratit či nikoli. Podle mě úplně logické...
  • Tagy: FPS, dlc, multiplayer, válečná - ztrata casu
    • náhodou... má pravdu ten chlapec *4*
    • genki.sudo
      cool story, bro

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit