Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nj, dřív existovali i hry co člověka bavili *6* *15*
  • A nebo první světová a napoleonské války. To by bylo teprve maso *5*
  • Jsem rád, že jsem BF3 přestal hrát. :)
    Nejsem rád, že to nejde rozumně prodat/vyměnit:(


    Podívejte, B3 je stejný kohoutí zápas jako CoD, bohužel ona zbraň s minimálními nároky a předvídatelností a nulový obsah (nevím proč, ale hratelnost mi doteď příjde u B3 prázdná... možná to je jenom tím, že má hrozné mapy, nebo tím, že za těmi opravdu dobrými efekty se nikdo nevěnoval mechanikám hry... prostě mám pocit jako bych hrál Crysis 2 bez obleků... - špatný mapdesign, žádná hlavní vychytávka....

    Jediné co je fajn, je hrát s dalšími lidmi, ale to je zábava hrát v podstatě cokoliv... tudíž... B3.. jak to co nejjednodušeji prodat?

    (mám dobrý net, vynikající pc a fps hraju od D1/Q1 přes U/UT, HL, CS až po ARMU ap. Ve většině těch her jsem byl schopen najít to jádro zábavy (třeba ultra skill v Q3 pomocí znalostí zbraní a map+teamplay při CTF, moji oblíbenou CS nemluvě a od ARMA1 i onu simulaci v 60+ lidech na serveru s 25km2 mapami...) akorát... B3 prostě nemá obsah, chtělo by to šikovné modery vytřískat nějákou dobrou hru z toho enginu, v současné podobě je to akorát notně vylepšené COD (killstreaky a podobně pryč + nový engine, jinak to stejné). A je to smutné, protože COD neumí nic lépe než COD....
  • Hele a co rikate na kickstarter a prachy dopredu? To je totiz temer podobna zalezitost jako s dlc v bf3. Nikdo vam dopredu nezaruci ze se hra bude zrovna vam libit..
  • nj, driv existovali lide, co uměli i česky.
  • Za prachy si ale rutinu a skill nekupis ;) Mozes mat najlepsie zbrane aj tak budes padat dole hubou pretoze nemas "nahrane " *1*
  • At jdou už do p*dele s těma moderníma válkama. Nikoho to nezajíma, trh je tim přehlcenej. My chcem zase 2sv. v moderni grafice!!
  • Radioaktivni_surikata
    @tec: špatně mě chápeš. O čem mluvím je, že každá zbraň má vyváženy klady a zápory. Takovej SCAR má damage jako sviň a je i v celku přesnej, ale zase má malou kadenci. Magnum vs. G18, EMR vs. M98 apod. Každou výhodu vykupuješ nevýhodou. Proto není žádná ultimátní zbraň a záleží na hráči, jeho schopnostech a stylu hry.

    Jinak to s předbíháním ve frontě skutečně je kálení na hlavu, ale absolutně mě to netrápí, protože si ze svejch záložek volnej server do minuty najdu vźdy. Kdyby to bylo věčně ucpaný, tak jsem taky naštvanej.
  • Shaker
    Zrovna premium samo o sobe zadny zbrane nema... zatim, podle me je to otazka casu. A jde tu o to, ze nekdo si koupi premium a dostane v tom levnejsi DLC balicky + nejaky kamuflaze a jinak vypadajici nuz, to vsechno je v pohode, kdyz chteji, at si to koupi, proc ne? Ale zrovna ta prednost ve fronte? To jakoze sem si predobjednal BF3 uz nekdy v breznu minulyho roku, dal sem jim tim duveru a oni mi ted reknou, ze sem nezaplatil dost na to, abych mel stejny podminky pri pristupu na servery jako nekdo, kdo si ted koupil levnejs vsechny DLC? Ja si od nich takhle s*at na hlavu nenecham a proto proste na BF3 kaslu. Jediny, za co sem od EA jeste zaplatit je nekdy v budoucnu mozna nejakej novej dil Mass Effectu a i tak si to svinsky rozmyslim. Neni divu, ze lidi porad hromadne pirati, kdyz tenhle hnus vidim, tak mam na to chut taky!
  • Prvni vec - kecas
    Druha, ukaz ze nekecas, a hod svuj battlelog profil.
    Tak ci tak, ze u neceho sedis x hodin neznamena ze jsi na to profik. Pokud hrajes profesionalne, pak je to jina.
  • Dovolim si oponovat, ale nemas pravdu. Kazda zbran v BF3 by mela byt dobra na neco, a v necem slabsi. Pak se podivam realne do hry, a zjistim ze je tu par "extremu", kdy je zbran uplne k nicemu (pomala, slaba, velky bulet drop, na blizko nizke dps, apod. [tim myslim tyto vlastnosti zaroven, takze ani na close/middle/high range nepouzitelne]), a nebo naopak velmi obstojna ve vsech smerech.
  • Nj, driv existovali i datadisky :-)
  • náhodou... má pravdu ten chlapec *4*
  • Procetl jsem vetsinu komentu a prislo mi zabavny, ze se vi kolik DLC budou stat, ale nic o tom co v nich bude. A EA mi pro jistotu rekne, at radsi zaplatim vetsinu predem, protoze usetrim.
  • A co za takový výhody ti premium dává, to mi řekni. Nevěř tomu, že zbraně z premium jsou ultimátní masomlejnky. Všechny zbraně balancují s přesností, poškozením a kadencí víceméně tak, aby žádná z nich neměla absolutní výhodu. Záleží jen a pouze na hráči. Výmluvy...
  • Je spatny, protoze dava vyhody za prachy, preskakovani que pro premium hrace atd. Na zbytek se re pes.
  • Pozdě - už jsem to koupil. Nehodnotím hry, které jsem sám nehrál. *3*
  • 4000+ hodin. Tak si to přepočítej. *1*
  • Tak tady to máte. Dříve se vám o zábavu starala modařská komunita, mapy a mody jste měli zadara a v mnohem lepší kvalitě. No a teď si za těch pár mizerných map zaplatíte tůčné výpalné...
  • ja osobne nvm, ale vidim ze se tu vsichni rozcilujou jak je cq a premium spatny - tak proc to ty lidi kupujou? a pokud neco nekupuju tak to nehanim, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit