Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak s tim "dynamickym prelevanim akce" mi to autor recenze vzal primo z ust. *1* http://awesomescreenshot.com/0259elv7d
  • Taky už mám premium a jsem naprosto spokojený, každe dalsí dlc dostanu s predstihem a az pod nos, takže žádná starost s objednáváním. Taky mám odehrano celkem dost. CQ se podle mého povedlo, ale CoD to rozhodně neni.
  • Jak je to s bugama?

Slyšel jsem, že je tam několik výrazných a dlouhodobě neopravených.
  • JohnyTheZik
    Myslel jsem, ze se DLC nehodnoti cislem O.o... Ponevadz v textu je vicemene sama chvala a vysledek 7. Je jasny, ze se tohle DLC nebude libit vsem, ale podle me si ho ty, co nechtej takovyhle CQC nekoupej.
  • Ako zazehnane obavy ze sa z toho stane CoD? Ved to dlc je ciste CoD, vsetky mapy som si odohral povinne a aj trapny gun game a je to ciste cod, samy usas, c4 a rpg party...CoD ma aspon poriesenie ako tak normalne spawny, ale tuto na tychto mapach sa vam enemak naspawnuje aj hned za chrbtom a moze vam dat hned knife alebo ked do neho strielate, tak prd z toho, lebo ma spawn protection...Nedoriesene ako cely BF3..A HD destrukcia? Dovolte sa mi zasmiat, par znicitelnych stien..
  • ja som si kupil prémium ovladanie dobré ako call of duty tak prečo nie tato hra je na roky rokúce ,odporučam každemu
  • Veľmi výstižná recenzia ale chýba mi pointa. Recenzia na DLC pack? Príde mi to ako hlúpa reklama ale to je iba môj názor. K Premium poviem iba toľko že je to trochu prehnané ale určite sa to vyplatí ak máte v kuse zaplatiť menej než rozdelene viac.
  • já koupím až si to vývojáři zaslouží = opraví bugy. a nebo po prázdninách *7*
  • Ked chcem akciu tak idem radsej CoD ale MP *1*
  • rancor1223
    Já Premium koupil už jen proto, že zaplatím mnohem méně za DLC než kdybych je kupoval samostatně. A zatím nelituji. I když jsem o koupi dlouho uvažoval, přeci jen BF3 má k dokonalosti pořád daleko, je to zábava a to dost velká.
    Osobně preferuji spíše malé mapy (ne nejsem CODkař) a z Close Quaters jsem docela nadšený. Gunmaster není nic moc, hlavně díky výběru zbraní, ale taky se to občas dá. A mapy, ty se povedly snad všechny!
  • Nein, nein, nein, nein, nein! Je to nefunkční ukradená blbost!
  • Ataker
    Parádní je režim Gun Master
  • No, asi nakonec půjdu do premium verze. Je mi jasný, že se tu najde hodně jedinců s dost vyhrazeným názorem vůči týhle službě, ale já počítám - za cenu původní hry dostanu 5 DLC, což mi vychází nějakejch 50 Kč za mapu. To není zas tak špatná cena a pár novejch zbraní navrch taky neodmítnu. Vzhledem k tomu, že jsem v tý hře strávil už nějaký 2 týdny vkuse (to musím napsat takhle, bych se skoro až styděl. Fuj těch hodin *1* ), díru do kapsy to neudělá, takže pro mě je to tak nějak nutnost. Sice bych si příl míň bugů, ale jinak mě to fakt chytlo.

A co se týče Close Quarters - proč ne. Osobně preferuju velký mapy, ale když mám chuť si střihnout něco akčnějšího, tak Metro už mám vcelku ohraný. Doky mi moc nepadly do oka a přechod přes Seinu je bohužel naprostej chaos, kde nikdo neví, odkud na něj kdo střílí. Takže dostat zásobu takovejch map není vůbec od věci. Ono i když se to hraje nablízko, tak je to pořád BF a to je proti CoD vcelku rozdíl...
  • Pro mě to postrádá logiku, když je v blízkých soubojích ta hra ještě rozbitější než třeba na takovym Caspianu 64 :)
  • jindra.veliky
    Pro me zbytecnost. BF hraju kvuli technice a velkym mapam. *6*
  • Paradni pridavek, vzdy kdys dostanu chut na rychlou akci tak pustim Close Quarters.
  • no_matter
    Tak tomu se vyhnu. Neříkám, že je to nutně něco špatného, ale pro mě to postrádá "battlefieldovský feeling"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit