Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3: Close Quarters - recenze
1.7.2012 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
CQ je paradny. Len Premium je predrazeny... ked si kupim vsetky 4 DLC tak ma to bude stat max 45 EUro... za Premium mam platit 50E len kvoli tomu aby som to mal o 2 tyzdne skor? Takto si vzdy mozem pockat ako bude vyzerat kazke DLC a rozhodnut sa ci ho kupim... Malo to byt riesene inak. 50 E je brutal vela.
-
lol. cy. gut najt.
-
:D ja to hraju v praci, ve sve dobe mega hra.
-
dik. prave sem to vyguglil a jednoznacne PECKA ! uz se nemuzu dockat a doufam ze recenze nelzou ! *1*
-
Miserius: kecy já jedu na 4 roky starém PC všechny nové hry téměř na plné detaily. *7*
-
Dporucuju hru Rise of the Triad, tam nepotrebujes zadne patche a hra je plne funkcni bez chyb. ;)
-
Miserius -> jsi vedle jak ta jedle.
-
a nastav si zabezpeceny servry. to by taky melo pomoct.
-
Ohledně střílení přes vzduch...
Viděl jsem na YouTube takové video, kde je ukázáno a dokázáno, že hráči vidí některé na první pohled nedůležité objekty ve hře jinak. To může vést k situaci, kdy se za něco schováš, protivník tě vidí volně, ale stejně tě netrefí skrz tvou skrýš - tedy z jeho pohledu skrz vzduch.
Bohužel už to video nemůžu najít. -
antivir? mozna se neco nelibi tomu slavnymu originu.. ja mam krome par mp3 a filmum vsechen sw origo a ani jeden pad. zkus reinstal a podporu - pokud se ti ozvou :D
-
*7* Co bylo pred rokem herni pc je ted prumerna sunka
-
hele moje auto melo byt taky lepsi. co bys mi teda radil?
-
Tak já zase musím upozornit, že s bugy je to občas celkem na ránu. Jednak anténa na Kaspický hranici je prošpikovaná neprůstřelnejma zónama, skz který je ale normálně vidět. Prostě nejde střílet skrz vzduch. Navíc Dice podezřívám z toho, že tam umístili nějakej tajemnej magnet, co přitahuje blbečky. Po půl roce nedokázali zamezit tomu, aby na ní lidi běhali vysloveně ve vzduchu a podobný prasečiny. Dál takovej mortar nezohledňuje stropy. Můžeš kldině střílet z uzavřený místnosti hezky ven, a klidně i ze spodního patra metra kosit vojáčky venku před hlavním vchodem. Několika tunový vozidla mají až nepříjmně často problém projet hromádkou bedýnek apod. Prostě některý zóny se deformují, jiný zase zcela nelogicky ne. Animace probodnutí nožem je zabugovaná a občas nefunguje tak, jak má. Na dost místech můžeš prostrčit zbraň různými předměty, třeba bednou za kterou se kreješ a střílet - přitom tě nikdo téměř nemůže zastřelit, protože ti kouká leda tak čupřina. Dost často máš problém přeskočit plůtky, kameny a podobný ptákoviny. Spawnovací systém se dá označit za jeden obrovskej bug - prostě tě klidně hodí mezi 5 nepřátel a vůbec se s tím nepáře. Dlouhou dobu se dal používat MAV jako výtah (ani nevím, jestli už opravili tohle, to budu muset zkusit). Už dvakrát mi po nově vydaným patchi začala zlobit grafika a musel jsem počkat, až to nVidia v novejch ovladačích opraví. Nepřítel tě klidně sejme vteřinu po tom, co zaběhneš do krytu - to se taky dost zajímavě počítá a ping můžeš mít vzorovej...
Jako, je toho fakt hodně. BF prostě je zabugovanej a řekl bych, že skoro až celkem nezdravě a hlavně s tím DICE nic moc nedělá. Ty si jako správný dobráci pohrajou leda tak se statistikama, takže se polovina zbraní najednou začne chovat jinak, stíhačky vydržej pomalu co tank apod. Ono to takhle zní strašně (a občas taky je), ale je tam zábavnej základ a pokud se naučíš s některými chybami počítat nebo je obcházet, tak si na žádný bugy přes zábavu ani nevzpomeneš. Třeba ta pitomá anténa. Tam se jednou dvakrát proletím ve stíhačce kolem a mám +5 killů, když je dobrá úroda blbečků *1* Rozmanitost boje, solidní feeling ze zbraní, jejich modifikovatlenost a samozřejmě audio-vizuál... Jak začneš vnímat hlavně to dobrý, tak je to hned o něčem jiným. Teď už ta hra ani nestojí majland a myslím, že kdo má rád FPS s ní chybu udělat nemůže. Jen nehraj SP, to je blbost s dementní AI. -
Klan 8 lidí a padá to 3 (včetně mě). Všichni ten samý problém - brrrrrr a sek hry = nutnost restartovat PC. Hra originál koupená velmi brzy po vydání. Vše opatchované. Vyzkoušeny "zaručené postupy" a nic nepomohlo. No aspoň mám čas na jiné hry. Jen škoda toho litru. A PC herní koupení před necelým rokem za nekřesťanské peníze.
-
Myslete si, co chcete, ale CQ je naprosto zbytečné DLC, které vůbec nezapadá do konceptu Battlefield her. Jen to dokazuje, že tvůrci už neví co by, a tak prostě našoupou do hry všechno možný a vyberte si. Takový přístup ale nemám rád. Hra by měla být nějak jasně zaměřena a měla by si uchovávat svého ducha. BF3 je ale taková dě*ka mezi FPS hrama - podbízí se všem. To aspoň CoD si udržuje stále ten samý koncept.
V BF3 je dost věcí dobrých, ale zároveň hodně věcí naprosto špatných. Chybí mnoho detailů, co bylo ve starších dílech. Hra měla být lepší a měla být vydána dokončená a ne že hodně věcí chybělo i celé měsíce od vydání. *7* -
pada ti to? a splnujes pozadavky - jako treba original hru a tak podobne? protoze me to nespadlo ani jednou a mam nahrano +150 hod.
-
Ale vždyť DICE říkala, že Beta a full verze budou velmi odlišné! Dice/EA klamali. To je prostě fakt. V BF komunitě jsem už hodně dlouho a tohle sleduju a jen kroutím hlavou nad těma nováčkama, co přináší nové názory (mnohdy naprosto zcestné) do diskuze (nemyslím nutně tebe).
-
Já za cca 20 hodin hraní (více jsem nezvládl, protože mi hra neustále padá), jsem narazil na 4 naprosto jednoznačné cheatery. Takže buď si měl kliku, a nebo nesleduješ hru.
-
Jen jestli si nepleteš kvalitní taktiku s hide&seek. 4x4 km v 64 lidech je fakt masochismus. Obzvlášť u ne zrovna simulátoru, jako je BF...
-
Nesouhlasím, třídy MAJÍ význam. Taky nesouhlasím, že do hry nepřináší vůbec nic, to prostě není pravda. God mode jsem zatím nepotkal, a že mám nahráno až nezdravě moc. Pár cheaterů jo, ale poslední dobou vůbec nic. Bugy souhlasím, za to bych nakopal DICE do rici jen co je pravda a spawnovací systém taky dělal někdo s nudlí u pusy a kyjem v ruce. Občas to zamrzní, ale když to člověk vstřebá jako celek, tak si myslím, že se v tý hře schovává kopa zábavy.