Přejít na výpis diskuzí
Největší příběhové DLC do Mass Effect 3 vyjde 27. listopadu
12.10.2012 | Adam Homola
72 příspěvků
-
Včera jsem dojel Leviathana a můžu říct, že za ty peníze mi to stálo. Navíc mě to docela celé překvapilo. Osobně sice stále považuje Shadow Broker za nejlepší DLC v rámci světa Mass Effect, ale u ME3 mě prozatím všechna DLC potěšila a to všetně těch do MP, kdy ze začátku se mi zdálo, že to moc hrát nebudu, ale zmrskat biotronickým bičem Cerberus:)Kdy jindy. A převzetí a zpětné dobytí Omegy? Proč ne, když už jsem tam "lovil" Garruse, co si tak pro změnu zalovit Cerberus. A na trola nereagovat, naoprosto zbytečné. Hru v životě nehrál (ani jednu), ale ty svoje sraččky bude mlít furt.
P.S: Nechci dělat reklamu, ale na alze bylo v akci 1600 BP za 147 Kč;) (což jsou dvě standartní SP DLC) -
-
Shadow Broker FTW ! :-)
-
-
hrat sa bude samozrejme S Ariou, nie ZA Ariu.
-
-
Za Ariu se Sheprdem by to bylo lepší :)
-
-
ME je celkem dobra serie , akorat zacinam mit dojem ze se z nej stava dojna kravka. V EA dobre vedi ze kdyz by to skoncily tak by prisli o hafo penez , takze si myslim ze DLC budou a urcite i dalsi dil , pac lidi co by to hrali je porad hodne. Chystana edice vsech tri dilu je smesna ale lidi co si to koupi bude dost , pak vydaji dalsi,kde bude skoro vsechno a pak treti kde bude vsechno krome ctvrteho dilu..a tak porad dokola..a lidi kupuji..a kupuji...a kupuji...:)
PS:prvni dil mam rad , zbyle dva by byli lepsi jako kniha nebo film..moc ke hrani tam toho neni. -
-
A to si necakal ze niekedy v buducnosti nebude dalsia ME hra? Ved v Bioware stale hovorili, ze sa konci len Shepardov pribeh, na co davat ruky prec od takeho univerza ako je ME? A tiez, to ste necakali DLC na ME3? Ved take nieco sa cakalo snad uz od casov dvojky..
-
Podle mě s novými konzolemi přijdou s nějakou novou sérií, která vlastně bude prakticky to samé jako Mass Effect, nebo Dragon Age, ale s jinými postavičkami, jiným prostředím a rádoby jiným příběhem, a budou minimálně tři díly. A to nepíšu v nějakém negativním duchu. I když je to komerce největší, mě to stejně docela baví :)
-
Bohuzel,to je to,co se posledni dobou stava ze vseho uspesneho v rukach (nejenom) EA.
A to sem si jeste pred par lety myslel,ze se EA zacina obracet k lepsim zitrkum.
-
-
Vypada to ze tahle kr@va (zakazane slovo, to jako fakt? :) pujde jeste trochu podojit a kdyz to nepujde, podoji ji stejne a pak znovu a znovu.. to by se na to kluci z EA podivali aby to neslo :)
-
a já ještě nemám dohranou ani jedničku :-D měl bych se tomu začít věnovat, ať vím, na co všichni tak nadávaj.. .
-
Zmazané, kúpená iba jednotka.
-
Každý kdo tu reagoval nebo bude reagovat na toho idiota trola by si měl dát facku.
-
-
Slavní trollové přitahují pozornost jen ho nech :) Čím větší flamy tu budou tím větší návštěvnost budou mít diskuze a games samotné. Lidé o nich informují na twitteru a jiných sociálních sítích kolikrát. Stejně jako to řekl haterům Bieber. Tím, že jdou na jeho kanál a okomentujou to tím jakej je buzna, tak on z toho má cash od veva. Hateři patří do zdejšího ekosystému, tak je nech si hrát. Štěkaj ale nekoušou.
-
-
To tu zmrvenou sra*čku s duhou ještě někdo hraje? Udělat pořádný konec nedokázali, ale hlavně, že sypou DLCčka, aby měli dollárky, přestože tvrdili, že série s vydáním třetího dílu skončila. *11* *12* *6*
-
-
problem je spis ten ze na to hrozne spechali, nebo spis museli spechat a proto je trojka jen ME2 s modrym interfacem a mnohem horsim pribehem. Na mE1 mam nejlepsi vzpominky, jeden z nejepsich pribehu ve hrach vubec dvojka byla dojemna epicka jizda a z trojky nemam pocity zadne, jen to mnou proletelo, ani me to nebavilo hrat..
-
To ses vazne tak natvrdlej,nebo uz jen nevis,co by si na ME zkritizoval?
Ano,oni rekli,ze Shepardova linka je ukoncena a tedy ME3 je posledni dil.To snad ale nevylucuje DLC,ktere se odehravaji pred koncem ne? *1*
A ze sypou DLC aby meli dolarky?To dnes delaj vsichni,takze nechapu proc tuto praktiku kritizujes jen u BW her.
Uroven tveho trolovani jde cim dal tim vice z kopce hele *1* -
Šak počkej, za chvíli bude nová maxi edice, narozdíl od staré s novým dlc a všemi předchozími! *5*
-
Trol.diskuzni: Přesně tak, moje řeč.
-
Cauky, trole.
Ja si tu zmrvenou sra*cku s komplet DLCckama urcite jeste zahraju.
Co ted hrajes ty? -
A hráls to vůbec?
-
-
Trole:mohl bys už konečně držet p*ču?? Já být redakcí tak tě banuju do alelůja, fakt co slovo to sra*ka od tebe. To jak si vyje*anej v hlavě taky naznačuje pod které tituly se podepisuješ. Jen pod ty největší tituly s největším feedbackem. Ubohá existence jsi nic víc.
-
-
-
A jedem na novo.ME3 duha zkazila celou serii auuuuuuuu *1*
Na nove DLC se docela tesim. *3* -
Jednak bych chtěl upozornit na překlep "půjdete proTI Cerberům" (a mohem vhodnější by bylo Cerberu). A i když o příběhu žádné info nemám, nedošlo náhodou někde k popletení informací? Protože pokud já se pamatuju, tak Aria je Asarijka vedoucí podsvětí Omegy a asi jen těžko nová turianská postava.
Ale pokud ano, tak se ujmeme role nové turianky AriI, ne AriE.
Děkuji za pozornost. -
-
Podle toho co se říká v tom rozhovoru, tak ta postava se jmenuje Aria a je to žena. Takže turianka.
neboli Aria - female turian -
-
Aria je asari, stará známá z ME2 a de facto vlastnila Omegu, kterou při příchodu Reaperů zabral Cerberus, když ji v ME3 potkáš, tak zrovna plánuje akci jak převzít Omegu zpátky, takže sem si docela jistej že mluvili o ni :)
-
-
Já jsem ME dohrál, nezaměňuji Ariu T'Loak (dabovanou Carrie-Anne Moss) s výše zmiňovanou turiankou. Jen z toho videa jsem slyšel jméno Aria female turian. Ale jméno Nyreen by k turianům asi sedělo líp. Když jsme u těch turianů, ví někdo co se stalo se ségrou Garruse?:D
-
-
Okdy člověk hraje za někoho jiného kromě hlavní postavy? A ty jsi někdy viděl nějakou turianku?
-
-
Neje, že byla v komiksu, ale navíc vypadala příšerně. Vypadala jako male více než skuteční male turiani. Snad tu podobu do hry vymyslí znovu a lépe.
-
Turianka byla v komiksu ;)
-
-
To samy co se stalo se sestrou Sulika.
-
-
-
Aria je asari a ta nová turianka by se asi měla jmenovat Nyreen (bylo mu špatně rozumět). Takže Aria rozhodně turianka není :)
-
-
nj, hlavnou postavou bude stará známa Aria, turianka bude postava nová, ktorá s Ariou bude bojovať.
-
co na tom záleží, stejně je to jen nahypovaný klišé mass effect ze kterého táhne falešná americká morálka jak z Remarqua jablečná pálenka... všichni jsou z něj podělaní, protože dnes už nic lepšího téměř nevychází, to samé platí o fantasmagorii assassins creed
mezi slepými jednooký králem a IGN se může posr4t se všemi pubertálními die hard zastánci
z avataru měli taky všichni orgasmy, nešlo před tím utéct a trvalo několik let než on4nisté připustili, že to je jen průměrný holywood s prázdným dějem a efekty za miliony dolarů -
-
Like za odstavec s Avatarem, Dislike za odstavec s ME
-
Souhlas není nad kvalitní filmy typu Морозко
-
Nicméně, lidi, kteří se o to téma zajímají, si zaslouží dostávat pravdivé informace.
-
-