Přejít na výpis diskuzí
Největší příběhové DLC do Mass Effect 3 vyjde 27. listopadu
12.10.2012 | Adam Homola
72 příspěvků
-
Neje, že byla v komiksu, ale navíc vypadala příšerně. Vypadala jako male více než skuteční male turiani. Snad tu podobu do hry vymyslí znovu a lépe.
-
Like za odstavec s Avatarem, Dislike za odstavec s ME
-
CoD je sice recyklace staryho enginu a MP je v podstate porad to samy, ale svete div se, singl je proste skvelej (jen MW3 uz se mi moc nelibilo). Mozna sem divnej, ale i ten hate na black ops mi prisel prehnanej, nahodou je to jeden z nejlepsich pribehu :)
-
Ano, ano ME3 je jak equalizér někde ve vyšinách někde níž..
BTW kdyby někdo hrál multiplayer této hry klidně si mě přidejte Ryd3rCZ mám sice ve hře takovej svůj svět a hraji si svoji hru.. ale jinak myslím, že by nebyl problém semnou zahrát. *1* -
Za Ariu se Sheprdem by to bylo lepší :)
-
Aha. Děkuji. Asi jsem si to sám špatně přeložil. Děkuji za osvětlení;)
-
"Méně chytrý", rýpej bez chyb ;-)
-
*1* Na druhou stranu, mít ve hře takového bosse by byla opravdu výzva! *1*
-
Turianka byla v komiksu ;)
-
Výńatek z kodexu: Bánší jsou přetvořené asarijky, které Smrťáci často pověřují vedením svých úderných oddílů. Smrťáci je záměrně vytvářejí z asarijek s genetickou predispozicí k proměně v Ardat Yakshi. Ardat-Yakshi trpí genetickou mutací, které posiluje jejich biotické schopnosti a zabíjí každou bytost, jejíž genetický materiál se asarijka pokusí použít k reprodukci.
-
Představil jsem si proces křížení Petra Poláčka a Pavla Dobrovského.... a varuju všechny ostatní, aby to nedělali! *1*
-
Když jsem v novince četl o generálovi Petrovském, první, co mě napadlo, byl kříženec Petra Poláčka a Pavla Dobrovského. Něco mi ale říká, že toho se v DLC bohužel nedočkáme.. :)
-
Díky moc za upozornění. Detaily Mass Effectu znám jen okrajově a několik zdrojů, ze kterých se při psaní vycházelo, to měli taky nepřesně. Opraveno.
-
Ja sa teším, žiaden hate, žiadne fanboy, proste mám rád príbehy, dobré, zlé o je jedno, len si rád prečítam/pozriem/zahrám niečo nové, vždy ma to nejako obohatí, toto aspoň zlepšením angličtiny ked ničím iným
-
Divné, já s ním problémy nemám...
-
Až 27. listopadu?:(
Těším se, snad to bude stát za to. -
Nope, mluví se o tom v BDTS.
-
V samotné hře se o tom zmiňovali až v druhém díle v jednom z rozhovorů s Thanem, jestli se nepletu. V jedničce si nic takového neuvědomuji.
-
Vubec bych se nedivil, kdyby se tady objevil nekdo z redakce, nebo nekdo prudce inteligentni typu Franta a vysvetlil nam, ze pokud chteji psat o hre, nemusi ji hrat ani znat... jak to obhajovali vcera u Riders of Rohan...samozrejme, ze nemusi, ale pak to tak vypada...
-
Bioware už z principu plnou cenu za cokoliv k ME3 nedám. To bych si ohledně těch konců třepil hubu zbytečně, protože každýho mluvku, co zároveň koupí, má Bioware v ř...i. Až to bude za dva roky stát dva dolary, potom se nad tím znovu zamyslím. *4*