Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neje, že byla v komiksu, ale navíc vypadala příšerně. Vypadala jako male více než skuteční male turiani. Snad tu podobu do hry vymyslí znovu a lépe.
  • Like za odstavec s Avatarem, Dislike za odstavec s ME
  • Shaker
    CoD je sice recyklace staryho enginu a MP je v podstate porad to samy, ale svete div se, singl je proste skvelej (jen MW3 uz se mi moc nelibilo). Mozna sem divnej, ale i ten hate na black ops mi prisel prehnanej, nahodou je to jeden z nejlepsich pribehu :)
  • Lawliet
    Ano, ano ME3 je jak equalizér někde ve vyšinách někde níž..

BTW kdyby někdo hrál multiplayer této hry klidně si mě přidejte Ryd3rCZ mám sice ve hře takovej svůj svět a hraji si svoji hru.. ale jinak myslím, že by nebyl problém semnou zahrát. *1*
  • Lawliet
    Za Ariu se Sheprdem by to bylo lepší :)
  • Veskoslav
    Aha. Děkuji. Asi jsem si to sám špatně přeložil. Děkuji za osvětlení;)
  • "Méně chytrý", rýpej bez chyb ;-)
  • *1* Na druhou stranu, mít ve hře takového bosse by byla opravdu výzva! *1*
  • Turianka byla v komiksu ;)
  • Cosi
    Výńatek z kodexu: Bánší jsou přetvořené asarijky, které Smrťáci často pověřují vedením svých úderných oddílů. Smrťáci je záměrně vytvářejí z asarijek s genetickou predispozicí k proměně v Ardat Yakshi. Ardat-Yakshi trpí genetickou mutací, které posiluje jejich biotické schopnosti a zabíjí každou bytost, jejíž genetický materiál se asarijka pokusí použít k reprodukci.
  • Představil jsem si proces křížení Petra Poláčka a Pavla Dobrovského.... a varuju všechny ostatní, aby to nedělali! *1*
  • Když jsem v novince četl o generálovi Petrovském, první, co mě napadlo, byl kříženec Petra Poláčka a Pavla Dobrovského. Něco mi ale říká, že toho se v DLC bohužel nedočkáme.. :)
  • Overwatch
    Díky moc za upozornění. Detaily Mass Effectu znám jen okrajově a několik zdrojů, ze kterých se při psaní vycházelo, to měli taky nepřesně. Opraveno.
  • fizola
    Ja sa teším, žiaden hate, žiadne fanboy, proste mám rád príbehy, dobré, zlé o je jedno, len si rád prečítam/pozriem/zahrám niečo nové, vždy ma to nejako obohatí, toto aspoň zlepšením angličtiny ked ničím iným
  • Cahir
    Divné, já s ním problémy nemám...
  • Cahir
    Až 27. listopadu?:(
    Těším se, snad to bude stát za to.
  • Cahir
    Nope, mluví se o tom v BDTS.
  • V samotné hře se o tom zmiňovali až v druhém díle v jednom z rozhovorů s Thanem, jestli se nepletu. V jedničce si nic takového neuvědomuji.
  • Vubec bych se nedivil, kdyby se tady objevil nekdo z redakce, nebo nekdo prudce inteligentni typu Franta a vysvetlil nam, ze pokud chteji psat o hre, nemusi ji hrat ani znat... jak to obhajovali vcera u Riders of Rohan...samozrejme, ze nemusi, ale pak to tak vypada...
  • Bioware už z principu plnou cenu za cokoliv k ME3 nedám. To bych si ohledně těch konců třepil hubu zbytečně, protože každýho mluvku, co zároveň koupí, má Bioware v ř...i. Až to bude za dva roky stát dva dolary, potom se nad tím znovu zamyslím. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit