Přejít na výpis diskuzí
Největší příběhové DLC do Mass Effect 3 vyjde 27. listopadu
12.10.2012 | Adam Homola
72 příspěvků
-
A nejvíce by měli vyřešit ten pitomý Origin, co žere výkon jako bych vypočítával dráhu pro přistání na Měsíc......Sice už to není Beta Origin, ale když to srovnám se Steamem, co mi běží na pozadí a žere naprosto minimálně výkon a Origin, co běží taktéž na pozadí a žere to, jak při výpočtu toho letu a přistání na Měsíc, tak bych moc rád potkal toho debilla, co to navrhoval a tvořil.....
P.S: Omlouvám se za offtopic, jenom teď mě to tak napadlo v rámci EA a série ME a bežel mi na pozadí v pc. -
Trole:mohl bys už konečně držet p*ču?? Já být redakcí tak tě banuju do alelůja, fakt co slovo to sra*ka od tebe. To jak si vyje*anej v hlavě taky naznačuje pod které tituly se podepisuješ. Jen pod ty největší tituly s největším feedbackem. Ubohá existence jsi nic víc.
-
No později přišla Liara na to, že jsou to všechny Asarijky, co disponovaly biotronickými schopnostmi, nejenom ty s chrámu (podle Samary jich tam nebylo ani tolik, říkala něco jenom o desítkách, což při vyhození chrámu do vzduchu značně prořídlo jejich řady). Banshee tedy jsou Assarijky, stejně jako "Záškodnící" jsou Turiané a a "Bestie" jsou kombinace Kroganů a Turianů.
-
Nahlášeno na najbližší stanici VB
-
Jen pro ujasnění Bánší jsou přeměněné Ardat Yakshi.
-
A nebylo to nekde v prvnim dile vysvetleno?Neco ve stylu nejakeho implantatu,ktery prekladal zname jazyky? Takova variace na babylonskou rybku? *1*
-
V kodexu se píše, že všechny druhy a národy mají zabudovaný automatický překladač. Pokud se objeví nový druh, musí se nejprve ručně přeložit jajich jazyk aby mohl být poté implantován do aktualizace softwaru.
-
Shadow Broker FTW ! :-)
-
No např. v KOTORech mluvila každá rasa jinak. Ale jejich mluvená podoba se stále opakovala. Tak teď jen co je lepší, mně to osobně nějak zásadním způsobem nevadí, klidně ať mluví anglicky.
-
Asi maj automatickýho tlumočníka jako ve Star Treku :)
-
Je to tak ve většině hrách:) U mě třeba můžou mluvit všechny rasy polsky atd.:) Jestli řešit ještě to, aby se vymýšlely mimozemské jazyky a to minimálně pro 8 ras:)
-
To nebylo tobě. Ale pro příspěvek níže
-
Kdo koho doji?
-
Vůbec nechápu co píšeš
-
Zajímavé,že v ME je mnoho ras a každá mluví anglicky.
-
Někdo, kdo dokáže napsat EKSISTUJE, bude asi méně chytřejší než ten spojovací kabel....
-
Co pak si jako nahlasil? To že píšu o tom že ME serie je dobrá?
-
Eksituje obrazek, ze jak se doji ovce a a tam apple kabel, tak jak se doji ovce v podani EA - mass effect dlc...
-
jn sem si řikal, to budem hrát za Ariu nebo co?
-
Nahlášeno. Jeden blbý trol stačí....