Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phate27
    Deti? Co tu placete? Ja nejakou nahodou pred tejdnem nahral Hitmana 2 a blood money s tim ze dvojka kdyz se to zesere jde dohrat snadno jako call of duty ale blood money uz je na tezkou obtiznost vazne hardcore hra jak jen to jde a to i na normalni obtiznost nerikejte ze ne prakticky odhaleni znamena restart kdo tvrdi opak tak tu hru nehral.
    To same ue jednicky prakticky nehratelna hra pro nehardcore hrace.
    Dvojka mela nekdy smesne prehnane ukoly jako beha 20minut nez najdu spravne dvere k neoznacenemu tlacitku.
    Trojku jsem hral prakticky jen kvuli reminiscenci kazdopadne mi prislo ze presne todle je ten smer kam chteji seri dotahnout protoze 4 je vazne trosku vic hc.
    • Já jsem hrál Hitmana právě stealth stylem, protože za zabití jen cílové osoby a nikoho jiného, bez poplachu byly pěkné odměny v podobě zbraní. A už jen ze zběratelskýho popudu jsem to tímhle stylem hrál a extrémě mě to bavilo. Takže jsem restartoval, i když bych mohl misi úspěšně dokončit, ale bez odměny. Když se to povedlo, tak to byl parádní pocit.......kde jsou ty časy?
    • "prakticky odhaleni znamena restart"
      A to je jako špatně? *7*
      Myslel jsem, že to hlavní, čeho chce hra v hráči dosáhnout, je pocit z dobře odvedené práce...
    • Dvojka mela nekdy smesne prehnane ukoly jako beha 20minut nez najdu spravne dvere k neoznacenemu tlacitku. -Vážně si 2 díl hrál?
      • Tak to jsem musel pak asi hrát jinou hru s názvem Blood Money *1* 4. díl byl sice trochu náročnější, ale velmi zábavný a promyšlený. Bohužel, jak tu někdo řekl, 12letí fanoušci CoD se u takové hry zřejmě bavit nebudou a budou mít velký problém dohrát 1. misi. Dnes jde vývojářům bohužel jen o peníze a snaží se zaměřit na masy, proto musí hru maximálně zjednodušit a peníze nacpat hlavně do marketingu. Takto zničily už několik dobrých her *10*
  • neeeeeeeeeeeeee :D
  • dalsi dobra serie v riti ...
  • Jeb*t
  • GuruSerpent
    Nepovažuju se za bůhvíjakého hardcore hráče, ale tohle je opravdu smutná zpráva. Blood money hrál i můj kamarád, který za PC jen tak nesedne, nevím jestli bych hře přišil nálepku ,,hardcore". No ale třeba se povede, nepředbíhejme.
  • Mám chuť říct něco sprostýho! *10*
  • dalsi skvela serie znicena.. btw. jak ted budem oznacovat hry jako dwarf fortress, IL-2, arma, nebo lock-on kdyz nam redefinovali "hardcore" na bezne hry?
  • další pro mě mrtvá herní série. Hru si určitě nekoupím, nebudu podporovat opičáky. A to sem se tak těšil :(
  • Mainstream rakovina si urvala další oběť.
  • To snad ne, vždyť např. takový díl Blood Money měl velmi dobrou a nenáročnou hratelnost, jen to chce používat mozek. Nevím jak ostatní, ale já osobně jsem si vždycky myslel, že jeden z hlavních pilířů hry je vyšší požadavek na hráče co se týče přemýšlení a logiky. Hitman je přece postaven na tiché, nenápadné likvidace cílů s nabídkou více možností, jak cíle dosáhnout a jak zlikvidovat danou osobu. Pokud chce někdo "kosit" nepřátele po stovkách, ať si sežene nejnovější CoD nebo Medal of Honor. Obávám se, že nový Hitman zklame skalní fanoušky... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit