Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - recenze
29.10.2012 | Vilém Koubek
310 příspěvků
-
Hru jsem hrál, dohrál a dál neřeším. Nic, u čeho bych musel zůstat. Stejně jako u CoD nebo BF. Ale až tak kriticky bych to neviděl.
-
-
neresis protože jsi za to neplatil
-
-
Jak to můžeš napsat, když vůbec netušíš, zda jsem si hru koupil nebo ne? Ne každý je chudý pracující robot v ČR.
-
Vsetko mozes refundovat vies ?
Ked si to kupil a nepaci sa napises EA a oni ti s radostou vratia prachy.
Tak sa tu kvoli tomu vsetci nepo*rte.Za to ze ste blbci nikto nemoze.
-
-
-
boha jeho, co keby miesto takychto modernych sraciek ktory je v poslednych par rokoch viac nez dost na svete spravili nieco z prvej svetovej ? No ved kolko FPS-iek mate spravenych z 1 svetovej ? 2 ? A z toho 1 ani nieje vpodstate vojnova ale hororovka ?....
Fakt uz ma unavuju tie sragory, stale je to len o teroristoch, o zlom vychode alebo Rusku a o dobrej Amerike, este my v tom trailery chybala niekde vlajuca americka vlajka... -
-
v prvni svetove se nestrilelo, jen se jezdilo na koni a sermovalo nebo bojovalo lopatkama, cetl jsem o tom
-
-
Haha tady je nekdo chytrej, v prvni svetovy uz byli pusky opakovacky, kulomety, dokonce i prvni samopali, a prvni tanky plus letadla
-
Tak tomu si nasadil korunu kamarade... a ve Vietnamu se necekane objevil letec na draku a nebojácný pojídač rýže v podobě samuraje...Vid? :D :D :D
-
By si sa divil, taka 1 svetova pre FPS by bola pomaly lepsia nez hry z tejto ery, mas tam siroke vyuzitie zbrani a ide hlavne o boj na male a stredne vzdialenosti, okrem toho kone sa pouzivali tak prvy rok pokial sa to dalo potom sa tieto konske pluky uplne zrusili.
Len pre informaciu Cerveny Baron bol na zaciatku clenom Nemeckych Hulanov /- elitne jazdecke jednotky/
ADD2: Ako tu niekto spomenul, tak tvoja ucitelka by mala fakt radost... -
Tvoje učitelka by měla vrátit diplom a všechny výplaty. Takovýhle slint, to se jen tak nevidí.
-
-
*učitelka dějepisu
-
-
sive byli nejake strelne zbrane ale ty moc nefungovaly
-
-
to si delate srandu oba dva :D viz Kar1898K Mauser, Springfield nebo skvělý český Bren, navržený po první světové válce!
-
-
-
-
Problem s touto recenziu a jej podobne kriticke hodnotenia vydim v tom ze sa vsetcia tvaria hrozne kriticky a ako keby sme videli tento fenomen po prvy krat a ako keby bola MoH prva hra s takymito nedostatkami.Pritom tie predchadzajuce "fajnovky" dostvali vysoke hodnotenia a "jelo se vesele dal".
Keby boli recenzie vzdy objektivne a cisto profesionalne nemuselo by to takto vyzerat a dobre hodnotenia by dostavali len fakt skvosty.Realita je vsak bohuzial totalne odlisna... *10* -
-
Kdyby tahle hra byla motorka, tak bych řek, že je to primitivní šroubárna. Na tyhle hře mě nechytlo vůbec nic.
-
-
Vy jste všichni chytří. Kolik z vás hrálo MP a kolik z vás si to koupilo? Proč nepíšete i o MP?
-
-
Tak máš 20% za SP a 30% za MP. MoH vždy byl skvělý na příběh a MP byl jenom vedlejší součást. Tudíž hodnocení odpovídá tomu, jaký brak v SP to je. To, že má průměrný MP, to je fakt k vytržení. Takových MP jsou desítky a nezaobalují se znčkou MoH.
-
já hrál MP
-
-
koho zajima singleplayer omg, a multak je kvalitni, spawnovani mimo mapy jsou jen chybky krasy ktere opravi patch
za me 10/10
zrejme nemate dostatečny skill, btw singleplayer časem stejne zanikne uplne -
-
K.rva to je aspoň názor přesně tak multak je good taky se mi líbí jen blázen si koupí hru která je dohraná za 6 hodin.
-
Bože. Kdysi trolení mělo nějakou úroveň, bylo slušnou, leckdy vtipnou narážkou na článek či diskutéry. Ty jsi akorát debill, co se snaží být zajímavý, stejně tak osvícený. Nejspíš stejná matka....
-
-
zato ty jsi mistr v spamovani a v jednom prispevku stihnes vulgarne urazit (včetne narazek na matku co je nejnižší moralni dno)
když te nebaví tato hra tak sem nelez -
-
Říká jeden z největších lhářů tady na games;)
-
-
jen zavidiš buzerante
-
-
Co ti závidím? Být lhářem a debillem? Ne to ti vážně nezávidím;)
-
-
-
P.S. melo tam byt "stihnes urazit tri lidi"
-
-
-
-
Díky za to hodnocení, tenhle stupidní výplach si nic lepšího nezasluží *5*
-
Jeste ze me vojensky akce totalne neberou. :D Radsi bych bral nejakou poradnou doomovku bez vsech tech debilnich trendu (auto heal, jenom par zbrani atd.), ale to uz je dneska asi pase. xD
-
-
10 zbraní, tuna krve, krutý a přitom dobrý humor, koridorová akce, zajmavé prostředí, MP po Lanu až pro 32 hráčů:-D:)
-
-
Ale, ale... Já měl za to, že podle tebe je LAN mrtvá záležitost. Tady je aspoň vidět jaký si dement, že během týdne sám sebe popřeš, jen když se ti to hodí... kkt
-
-
Já jsem to bral jenom jako v potaz v rámci Doom a to byl fonomén LAN v té době a v rámci nostalgie. Chápeš psaný text? Asi ne, že?;) LAN pouze jako nostalgickou vzpomínku, nikoliv jako hlavní atribut MP, který bych ocenil online. A napsal jsem, že LAN je v podstatě mrtvý, což je pravda. V dnešní době kolik hráčů využívá pravidelně LAN pro hru přes síť? 5-6%?
Mimoto jsme se tenkrát bavili o LANu u RTS, který je v dnešní době mrtvý. Málokdo hraje něco přes LAN, povětšinou online. -
-
z toho uz se nevykecas kkte
-
-
-
presne! plus nejaky sileny powerupy :D ale myslim ze od dooma 4 tohle cekat nemuzeme kdyz uz trojka zpomalila gameplay o 50% a pocet nepratel snizila tak o 75% :D i kdyz rikaji ze by se ta ctyrka zase mela vratit k originalum, ale verte jim po bfg a rage xD
-
-
Ale tak Doom 3 není špatný. Teď to smažím s HD packem a s modifikacemi na vzhled (lepší vykreslení, detailnější, nerozpádavající se mrtvoly) a baví mě to. Ale člověk musí ít straý Doom 3, ne tu novou sračku, co teď vydali.
-
-
Boom best datadisku s neopravenym spawnovanim za chrbtom je akurat ukazka, ako sa hra robit nema, po 15 minutach absolutne repetetivna nuda a miesta strachu akurat frustracia...Ist do rohu po zbroj ci neist, ked na mna zase opat nieco vyskoci len preto, lebo skript...? Tot o tom cely Doom 3. Treba to hrat chrbrtom vpred.
A BFG edicia je ten isty doom ako 3, akurat je svetlejsi a konecne niekomu doslo, ze mozem svietit baterkou pocs strelby. -
-
Sry, Doom *1*
-
-
no jasny ale proste je to jiny (nerikam ze spatny), jde tam o tu rychlost, ktera proste pri plizeni se ve tme s baterkou samozrejme nemuze byt takova jako driv a pocty nepratel uz nejsou desitky ale spis jednotky (nejvetsi rezba bylo asi to peklo na konci)
-
-
Pro mě moc ne, já měl tolik nábojů do BFG, že potkat Archona, tři Impy a jedno Hellknight stačil jeden vsyřel a chodba byla čistá. Jsem totiž prolézal a četl každé stupidní pdf, co jsem kdy našel a většinu (jenom jednu jsem neotevřel) schránek jsem otevřel.
-
-
-
-
-
-
Tady vidite EA, jake ma mineni o hracich, ktere tyto podobne hry hraje... Jsou tak hloupi nebo nenarocni, ze si to koupi stejne.
-
Docela mě fascinuje dnešní pohled na akční střílečky. Milion nudných map, miliony (ve výsledku jen jeden) skriptů, samé slowmotion záběry, a "ultimátní" rozhodnutí á la otevři dveře
a)brokovnicí
b)páčidlem
c) C4
d)klíčem.
Nakonec mi to připadá, jako drahý a nudný tutorial pro začínající hráče, co se seznamují s funkcionalitou myši.
Až mi připadá škoda všech těch peněz, technologií a lidskýho potenciálu. Zasadit tem MoH do jedné větší lokace a dát tomu silný příběh a atmosféru (Apokalypsa, Četa, Bratrstvo neohrožených...), tak je to o něčem jiném. Je mi jasný, že se to snadno říká a ve výsledku by to mohla být stejně špatná hra, ale aspoň ta snaha by byla sympatická.
Sice by to pro mě nebyl must buy titul, ale časem bych si ho třeba, za menší peníz, koupil. Takhle si to nekoupím, nezahraju a ještě mě to naštvalo. :D -
-
Přesně a přitom je na každých dveřích klika. *1*
-
Kdyby udělali část hry podle nějakého filmu, museli by si zaplatit práva. Když si vymyslí svůj vlastní stupidní příběh tak je to nic nestojí a prodává se to stejně.
Ale jinak souhlasim, pro mě nezapomenutelný mise byly např. Den D v MoH:AA, nebo prvním CoD, nebo třeba dobývání Stalingradu v CoD, ale to bylo ještě tehdá, kdy SP nebyl jen tutorial pro MP a byl neodmyslitelnou součástí hry, ke které se člověk rád vracel. -
-
Né, tak já nemyslel kompletní kopírku nejznámějších vojenských filmů, nebo seriálů. Dal jsem to tam jen jako inspiraci toho, jak bych si asi tu atmosféru, nebo příběh, představoval.
Jinak máš ale pravdu. SP u dřívějšího CoDa, nebo MoH, byly mnohem lepší.
K dnešním recenzím akčních stříleček bohatě stačí surfer dude.
http://www.youtube.com/watch?v=n-5F_7DwPpo
Příbeh, gameplay a akci popisuje více, než dostatečně. *1*
-
-
-
EA GAMES, WE SH1T EVERYTHING *5*
http://www.youtube.com/watch?v=oPMzn0KqtFE&feature=plcp