Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady vidíte jak degeneraci recenzentů, tak i lidí, kteří tohle číselné hodnocení akceptují.

Recenzent hře napere 5/10 - což znamená že je to průměrná hra. Jenže celou dobu píše o velmi podstatných chybách a na závěr napíše: "Až se odstraní bugy, změní se hra z problémové a otravné na průměrnou."

To znamená že v době recenze ta hra (podle něj) opravdu průměrná není - Nezlobte se na mě, ale přijde mi to dost mimo a rád bych chtěl znát i vyjádření autora recenze.

Ten se bohužel samozřejmě na nějakou reakci vysere a bude dál plácat hodnocení, které neodpovídá textu.

Jde mi totiž o to, že průměrná hra nemůže vykazovat vlastnosti, které jsou v recenzi zmíněny. Průměrná hra znamená úplně něco jiného. Autor recenze se jmenuje Marný - musím říct že je to trefné.
    • SOUHLAS: http://games.tiscali.cz/tema/jak-hodnotime-hry-na-games-cz-56776
    • jindra.veliky
      Ale dneska je prumer 7 *4*
      • S tím ale nemůžu souhlasit - hodnotící škála je od 1 do 10. Kdyby 7 mělo znamenat průměr, tak by se muselo hodnotit od 5 do 10 což je nesmysl.

Jak potom mám brát hodnocení vážně když ho autoři takhle nepoužívají. Jednou se rozhodli že budou hodnotit takhle tak ať si za tím stojí.
    • Souhlasím, ale zase bych řekl, že pokud jde o "průměrnýho" hráče, tak se obvykle o hry s pětkou radši moc nezajímá a nějakou váhu v tomhle smyslu to má. A pro vydavetele a vývojáře je podle mě hodnocení 5 pěknej fail (i když se říká, že 5 je průměrný)
    • Máš pravdu. Ale musíš počítat s tím, že EA jim dá hru a oni by jí ohodnotilli totální propadák. Příště by si EA hodně rozmyslela jestli jim dá další hru na recenzi... Bohužel tak to chodí.
    • Zerathus
      To máš marný *1* ono je to spíš že se přidává bonus za firmu vždy.Pokud ta firma dělá samý průšvihy dostane 0 bonus pokud je něčím slavná dostane 2 bonus pokud to je Blizzard Bethseda nebo Bioware nedostane méně než 8.
      • Jestli to nebude tím že ty jejich hry za něco stojí?
  • Nedočetl jsem, ale musím reagovat. První třetina článku se dá úspěšně naroubovat na Call of Duty MW1,2,3 i BOps. Proč tedy nedostávají taky tak nízké hodnocení (a to mají navíc strašnou grafiku). CODMW3 má na metacritics 88/100.
    • walltar
      Třeba by Tomáš Marný (No to máš marný) dal i MW3 5/10 ... ten co píše renezi dává hodnocení.
      • Doufám, že si napíše recenzi i na Black Ops 2!
  • ti co tady brecite nad hodnocenim se nad sebou zamyslete, pokud se spokojime se vsim tak ty hry pujdou dosracek! uplne, nestaci vam ze dnes je to stupidita! vedle stupidity! jedna jednodussi nez druha a kopie vseho to co uz tu bylo? Nebo ste si to jen vypiratili a zadarmo vas to tak bavi ze vam vadi hodnoceni? Tak jako tak je to fail stejne jako tahle dalsi sra*ka!
    Je mi smutno z toho s jakyma brakama se dnesni hracska verejnost spokoji...pokracujme v obhajovani takovych odlfaknutych paskvilu ktere maji zaucel jen vytahnout prachy z kapsy, trosku si za parazitovat na slavne znacce v tomto pripade MOH (ktera uz je diky temto recyklacim take davno mrva jako spousta ostatnich) a tim to tak konci. No a pak tu clovek cte jak lide nadavaji na recenzenta kdyz to proste napise.... trochu kocourkov :)
    Kazdopadne simply_stupid era pokracuje :) *11* *11* *11*
    • PS:
      problemom nie je co napisal recenzent ale ako a za akych okolnosti.
      Problem je ze recenzent nema vlastny nazor na veci.
      Taka seria CoD sa tiez zasekla pri CoD 4 : MW, to bola posledna hratelna a vtedy inovativna hra (vo svojej dobe). Vsetko po tom bol otras a recyklacia a predsa dostavali 9/10 , 8/10 , 7/10. Vsetko co napisal recenzent ako chyba v MoH vychvalovali v CoD ale radsej vobec nespomenuli. Povedz mi jediny FPS strielacku ktora nie je stupidna ale ma nejake unikatne prvky ? Nehovorme teraz o subzanroch FPS ako Deus Ex , Dishonored atp....
    • Bolo by fajn keby si pochopil jednu vec.
      FPS strielackove hry boli odjakziva o stupidite.
      To uz i prvy Doom alebo Wolf bol len o behani vystrielani par nepriatelov , pripadne najdi kluc a tak podobne. FPS strielacky su dnes len o stupidity o nicom inom.Trosku is zaspal este takde v rokoch ked Pong bola absolutna bomba...Taky Dishonored , to je uz ina kava , tam mas trosku RPG prvkov,dej , pribeh plus kvalitnu strielacku k tomu.Ale to uz odbacame do inej subzanrovej kategorie. Kto chce mat "nestupidne zazitky" tak nehra PC hry ale zije "realny" zivot.Ked uz. To vsetko co si napisal je tiez len jedna velka stupidita o stupiditach...nema cenu sa tym ani zaoberat.
      • nemyslim si :) jen odmitam vse co mi dnesni konzumni masinerie nabizi. Mame sice next gen .) (1 graf. engine v 10 hrach cimz pusobi dost podobne) ale hratelnost se od dob, ktere si pamatuju vyrazne zjednodusila. A to nemusis sahat ke korenum kdy vsichni brali za vdek i Wolfa 3d ne proto ze by byl pribeh strasne hluboky a duchaplny ale proto ze nic lepsiho v te dobe nebylo. Progres naslednych let a v podstate meho mladi byl ale znatelny.... veci jako napr. HL.... puvodni COD.... Moh !!! "I've seen french school girls shoot better!" ... se na me nezlob ale jediny kdo zaspal eru kdy hry mely svou dusi jsi ty.
    • DangerousDave
      takisto súhlasím a zároveň dúfam, že negatívne ladené recenzie na MOH sú takými prvými vlaštovkami nového trendu - a to konečne triezvemu a kritickému pohľadu recenzentov na dnešnú hernú fastfoodovu potravu. Pokial budú tieto scriptrecykláty dostávať bežne 5-6/10 možno sa konečne niečo pohne aj v hlavách kupujúcich ... i keď veľkú šancu tomu nedávam.
      • Pockaj na BO 2 ktory uz teraz vyzera ze bude dostavat najmenej 9/10 pretoze sa odohrava v buducnosti , no WOW @!
        • neboj, pockam. Moje ocekavani - 0%.
          Nasledne se samozrejme k samotnemu hodnoceni vyjadrim paklize bude mimo misu :) .)
          Takze se muzes treba jit kralovsky bavit s MOH, ja to ale holt vidim takhle. A neboj, nemyslim si ze by v globale nacokoliv melo hodnoceni mistnich recenzentu vliv vyjma trollu v tehdle diskuzich .)
    • Súhlasím na 100 percent.
  • a CoDům dáte 10? -.-

kde jsou ty časy Allied Assaultů a CoD 2 :-(
    • USER47
      Jseš si jistej, že v případě CoD 2 z tebe nemluví nostalgie? Zrovna nedávno jsem ho hrál a musím říct, že zlatý Modern Warfary. Příšerně zdlouhavý bludišťoidní a monotónní levely, u kterejch se dýlka natahuje běháním tam a zpět, do každýho nepřítele musíš vysypat dodatečnou dávku když je na zemi, celý je to díky neměnnýmu tempu neskutečně ubíjející. To třeba ten Allied Assault je výrazně lépe nadesignovaná hra se slušnou dynamikou. CoD 2 je snad nejhorší díl série (nehrál jsem ovšem trojku).
      • Zlaté cod 1 ty vole co já se v té době nahrál zápasů (troufám si říct kvalitní hry .. 2ky ta serie šla dosraček ... je mi jedno co kdo řekne ale 1dničku cod nikdy nepřekonalo všechno ostatní bylo jak kdyby si vitnamčíci hráli na trhu s kuličkovkama ..
        • palcov
          CoD 1 měl skvělý SP i MP! Jedničku včetně datadisku jsem dohrál několikrát (tak 5x) a furt mě bavil. A to samé multiplayer, sniperské souboje na mapě Pavlov třeba v pěti lidech byly celkem zábavné. I když ten MP byl spíše k takovému pobavení, velké mapy mi trochu připomínaly GTA (koneckoců, americká hra), trochu dělej si co chceš, ale nějaké taktické orgie se nekonaly, spíše jen bum bum. Každop, souhlas s názorem na CoD1, CoD:UO, MoH:AA (i když tam si pamatuju jen tu misi z Omaha Beach a pak nějaký naprosto šílený průchod městem plným snajprů). CoD2 byla blbost, jen slabý odvar s lepší grafiou a divnýma misema v poušti. No, konec nostalgického okénka, k této sračce tu se ani nebudu vyjadřovat :D
      • Ne, nemluví z něj nostalgie, druhý díl je podle mě spolu s prvním to nejlepší, co v této sérii vůbec vyšlo a kvalitou jim sekunduje maximálně první Modern Warfare.
  • trolo
    http://www.youtube.com/watch?v=q2zySk-T0ZA
    • To vypadá jako Total Recall *1* ...
    • Mato1987
      hahahahha, tak to ma naozaj povbavilo :D
  • Jeff
    Docela mě fascinuje dnešní pohled na akční střílečky. Milion nudných map, miliony (ve výsledku jen jeden) skriptů, samé slowmotion záběry, a "ultimátní" rozhodnutí á la otevři dveře
    a)brokovnicí
    b)páčidlem
    c) C4
    d)klíčem.
    Nakonec mi to připadá, jako drahý a nudný tutorial pro začínající hráče, co se seznamují s funkcionalitou myši.
    Až mi připadá škoda všech těch peněz, technologií a lidskýho potenciálu. Zasadit tem MoH do jedné větší lokace a dát tomu silný příběh a atmosféru (Apokalypsa, Četa, Bratrstvo neohrožených...), tak je to o něčem jiném. Je mi jasný, že se to snadno říká a ve výsledku by to mohla být stejně špatná hra, ale aspoň ta snaha by byla sympatická.
    Sice by to pro mě nebyl must buy titul, ale časem bych si ho třeba, za menší peníz, koupil. Takhle si to nekoupím, nezahraju a ještě mě to naštvalo. :D
    • Přesně a přitom je na každých dveřích klika. *1*
    • Kdyby udělali část hry podle nějakého filmu, museli by si zaplatit práva. Když si vymyslí svůj vlastní stupidní příběh tak je to nic nestojí a prodává se to stejně.
      Ale jinak souhlasim, pro mě nezapomenutelný mise byly např. Den D v MoH:AA, nebo prvním CoD, nebo třeba dobývání Stalingradu v CoD, ale to bylo ještě tehdá, kdy SP nebyl jen tutorial pro MP a byl neodmyslitelnou součástí hry, ke které se člověk rád vracel.
      • Jeff
        Né, tak já nemyslel kompletní kopírku nejznámějších vojenských filmů, nebo seriálů. Dal jsem to tam jen jako inspiraci toho, jak bych si asi tu atmosféru, nebo příběh, představoval.
        Jinak máš ale pravdu. SP u dřívějšího CoDa, nebo MoH, byly mnohem lepší.
        K dnešním recenzím akčních stříleček bohatě stačí surfer dude.
        http://www.youtube.com/watch?v=n-5F_7DwPpo
        Příbeh, gameplay a akci popisuje více, než dostatečně. *1*
  • N7N7
    Mrdal of Honor
  • walltar
    LOL .... *1* Tak to nikdo nečekal, že to dostane 5 potom, co byla redakce "uplacena" pobytem na střelnici, který pořádalo EA. *1*
  • Magister_Peditum
    Jednou se to ucho muselo utrhnout, ovšem teď očekávám, že podobná vlna kritiky dopadne i na CoD a BF. *15* Nový MoH je esencí toho nejhoršího, co trend "moderních" stříleček přinesl.
  • kostejnesmrtelny
    Totalbiscuit to celkem pěkně sepsul tady.
    http://www.youtube.com/watch?v=JOHyD49DaeA

Ke konci už zní fakt vztekle a co slovo, to distilovaná pravda. *1*

"You know what is sad? The sad is when the next Call of Duty game looks like it's gonna blow you out of the water in terms of interactivity. That's the sad state of affairs; that we have to wait for Treyarch of all people to innovate."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit