Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - recenze
29.10.2012 | Vilém Koubek
310 příspěvků
-
Tahle "hra" si nezaslouží ani 3 natožpak 5. Těd už nezbývá než jen čekat jaký sh*t se vyklube z Black Ops 2.
-
-
Proč by se z toho měl vyklubat sh*t? Vypadá to milionkrát líp jak ostatní COD... Mě se nové MoH líbí a dal bych tomu tak 6...
-
-
boha jeho, co keby miesto takychto modernych sraciek ktory je v poslednych par rokoch viac nez dost na svete spravili nieco z prvej svetovej ? No ved kolko FPS-iek mate spravenych z 1 svetovej ? 2 ? A z toho 1 ani nieje vpodstate vojnova ale hororovka ?....
Fakt uz ma unavuju tie sragory, stale je to len o teroristoch, o zlom vychode alebo Rusku a o dobrej Amerike, este my v tom trailery chybala niekde vlajuca americka vlajka... -
-
v prvni svetove se nestrilelo, jen se jezdilo na koni a sermovalo nebo bojovalo lopatkama, cetl jsem o tom
-
-
Haha tady je nekdo chytrej, v prvni svetovy uz byli pusky opakovacky, kulomety, dokonce i prvni samopali, a prvni tanky plus letadla
-
Tak tomu si nasadil korunu kamarade... a ve Vietnamu se necekane objevil letec na draku a nebojácný pojídač rýže v podobě samuraje...Vid? :D :D :D
-
By si sa divil, taka 1 svetova pre FPS by bola pomaly lepsia nez hry z tejto ery, mas tam siroke vyuzitie zbrani a ide hlavne o boj na male a stredne vzdialenosti, okrem toho kone sa pouzivali tak prvy rok pokial sa to dalo potom sa tieto konske pluky uplne zrusili.
Len pre informaciu Cerveny Baron bol na zaciatku clenom Nemeckych Hulanov /- elitne jazdecke jednotky/
ADD2: Ako tu niekto spomenul, tak tvoja ucitelka by mala fakt radost... -
Tvoje učitelka by měla vrátit diplom a všechny výplaty. Takovýhle slint, to se jen tak nevidí.
-
-
*učitelka dějepisu
-
-
sive byli nejake strelne zbrane ale ty moc nefungovaly
-
-
to si delate srandu oba dva :D viz Kar1898K Mauser, Springfield nebo skvělý český Bren, navržený po první světové válce!
-
-
-
-
SP je sra*ka ale MP je daleko lepší než v mw3! Zatim jsem hrál přes víkend a z toho SP jen první misi... dávat k hře hodnocení v číslech.. nevim asi nee. Mě to prostě baví. Fans BF3 budou dál hrát BF3, codkaři si počkají cca2 týdny.. kritici a hateři se uonanujou k smrti *6*
-
Půl hodiny, víc ani ťuk FPS biznis je totálně ve srač*ách dal bych tomu 2 z 10 mám pocit že mi při hraní v mozku praskla nějaká céva...
-
-
Byznys FPS není ve sračkách, pouze koridorové FPS.
-
-
Doufam, že do těchle sraček nezapadne třeba další HL, to už bych to asi zabalil :/
-
-
Halo 4 me celkem nenudilo, zas tak hrozne to s tim busnism nebude
-
*1* no doprdele *1*
-
-
Já teda zatím hrál jen singleplayer. Na MP jsem ještě nenašel čas. A musím říct že mě to docela bavilo. Jasně, není to žádnej zázrak, nic extra, ale to od toho snad ani nikdo nečekal ne?
Díky Frostbite 2 to bylo samozřejmě hodně alá BF3, na druhou stranu, to je dobře. Boje v různých ruinách,... hrál jsem to na Normal obtížnost a myslím že obtížnost byla vyvážena slušně. Člověk si užil jízdy v autech, s "bojovým vozítkem na dálkový ovládání", ale nic se nepřehánělo. Herná doba samozřejmě krátká, ale tak to už holt bývá. Jsem zvědavej na MP, až pak budu hodnotit jestli se mi to za ty prachy vyplatilo. Ale po dohrání SP zatím říkám že mě to bavilo. -
Upřímně - pokud se tohle "nakoupí" u Fairlight, a člověk neví čím jiným zabít čas, dá se to. jinak ani náhodou ....
-
Říkejte si co chcete ale on aby byl člověk nakonec rád za to pořád stejné CoD, sice je to rok co rok defakto to samé ale aspoň to funguje, a oproti tomuhle je to úplný zázrak.
-
-
Já si nepředstavuju "to funguje" tak, že je něco neskonale stupidní. CoD je stupidní, dávám 5/10. MoH stupidní a zabugovaný, dávám 3/10.
-
-
Ten slavnej Frostbite 2 engine sice hezky vypadá, ale neni použitelnej pro FPS hraní. Navíc s kvalitou síťovýho kódu mistrů z DICE... Pokusim se vyhýbat se hrám od EA.
-
-
Bože tady je to jeden žvást za druhým....
-
Svata pravda, to chcipani za rohem je otresny. Nastesti me to uz par mesicu netrapi a BF4 jedine ve vyprodeji.
-
A důvod proč je nepoužitelnej pro FPS? Protože na něj vyšla jedna zabugovaná a špatná hra? Za bugy můžeš vinit vývojáře, ne engine.
-
-
Vite co nechapu? Proc se porad snazi vecpat mezi CoD a BF.. proc proste neudelaji hru z 2. svetove? Vzdyt MoH byl vzdycky o 2. svetove, tim proslul a prorazil. Kolik je ted her z 2. svetove? ano, zadna. Kdyby oni udelai hru z 2. svetove tak by se prodavala daleko lip. I kdyby byla na stejne urovni jako tohle, lidi by si nasla prave diky originalite..
-
Ta hra zosobňuje všechno, co je špatně v dnešních válečných střílečkách...
-
-
to zosobňovalo už MW3 a to dostávali devítky , tady je to v podstatě stejný jen MOH má lepší grafiku a je tam CNN styl místo "Michael Bay" stylu jaký je u cod
-
-
Já nevim. Já bych sem postnul to, co jsem si napsal na FB a to sumarizuje můj názor:
Ve správný současný střílečce na vás musí spadnout aspoň tři mrakodrapy, jinak to nemá šťávu. V EA si řekli, že to vokoření, takže během prvních dvou minut spadnou dva obří přístavní jeřáby a asi tucet nákladních kontajnerů. Všude vohně. Michael Bay slintá. Všude hořící lidi. Uwe Boll m*sturbuje v koutku s myšlenkou na filmovou licenci. Speciální jednotky se oslovujou "brotha" a volaj manželkám. Emocionální orgáč. -
-
Je vidět, že jsi nepochopil hru. Není o tom jen jít a střílet miliony nepřátel jako v CoD, kteří ti lezou do rány.
-
-
Proboha, a o čem to tedy je?
-
-
-
-
Tak to bych se hádal... zosobnilo to už MW3... Dohrál jsem to, nejsem sice úplně spokojen, ale dal bych tomu tak 7-...
-