Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žánr hrdinný Američan vs terorista bude problémem i u dalších budoucích her typu BF, CoD a dalších. Fakt že se nám snaží herní studia vecpat toto nudné, dávno vymyšlené překombinované a vystydlé téma ohrožení něčí svobody, nejlépe té americké bude mít za následek, že recenze s hodnocením 5/10 budou přibývat i u titulů na které dnes zatím nepliveme. MoH:W jsem si zahrál a efekt Wow to už jsou 3 ráno se nedostavil. Ano příjemně jsem si u toho bez myšlenek zastřílel. No to bylo vše.
  • Tomáš Marný je skutečné recenzantovo jméno nebo je to jen nějaký pseudonym?
  • Ach jo, kam až musí tahle série padnout *9*

Jdu stáhnout emulátor a pustit si úplně první (nejlepší) díly na PSX.

zde ukázka soundtracku:
    http://www.youtube.com/watch?v=DqO4wHrP1HA
  • budem suhlasit ak CoD dostane rovnaky pocet bodov..mna hra bavila..graficky bola na tom velmi dobre - sice ziaden crysis bo BF3, ale stale lepsie ako CoD. skriptovanie ma sralo menej ako v CoD a pribehovo sa to da prirovnavat k CoD..priemerna hra to jednoznacne..ale preco nadavat na nieco co je u inej znacky vyzdvihovane..len to nechapem
    • Nemám rád COD, ale můžu prosím vědět, jak můžeš souhlasit jen tehdy, pokud COD dostane tohle hodnocení, ale ještě si ho ani nehrál? A musim říct, že tohle na mě nepůsobilo dobře ještě před vydánim, novej COD je mi daleko sympatičtější (hlavně díky příklonu k sci-fi) a obávám se, že rozhodně bude lepší než tohle...
  • carlosac
    Kur**a, vždyť ta hra dosahuje asi tak minimálně stejných kvalit, jako všechny předešlé moderní FPS (ano, MWx..) + audiovizuální zpacování(1-2 body) a dostane 5, zatímco ty ostatní 8,9 ? Kde je, do p**e chyba? může mi to někdo vysvětlit jako pětiletému dítěti?
    • Vysvětlení:

Je to naprostá sra*ka!
      • To COD *** taky *1* *2*
        • Caincz
          No ano, jenže aby se něco změnilo, tak prostě musí nadejít čas, aby tyhle hry začaly dostávat nízká hodnocení. Předpokládám, že Black Ops 2, pokud bude na stejné úrovni, taky dostane stejnou známku. Nemá cenu donekonečně dávat 8 nebo 9 hrám, který nechceme hrát.
          • Magister_Peditum
            Někdo to asi hrát chce, když to má milionový prodeje. *3*
            • Caincz
              Neřekl jsem, že to nikdo hrát nechce, řekl jsem "nechceme hrát" a tím jsem měl na mysli náročnější hráče ;) Justin Bieber má taky obří prodeje :D
  • Whoossain
    Poznámka o ošklivé ženě a ošklivém děcku pobavila, jejich screenshoty vylekaly. Začínám být rád, že jsem nepodlehl davové psychóze a MoH si neobjednal...
  • Jediný MoH který mne okouzlil byl Allied assault...od té doby "čím dál tím hůř"
    • Jinak na tyhle "hry" kadí Bílej Tesák. Já chci pokračování SWAT a Rainbow Six s podpisem a kvalitou Toma Clancyho!
      • DangerousDave
        podpis Toma Clancyho žial už žiadnu kvalitu nezaručuje. Ale tiež by som dal niečo taktické a keďže R6 je už fičí trati na ktorej dobehol MOH treba už len dúfať v SWAT5 a veriť na zázraky.
  • spook.y
    Co jsem si zjistil tak hra je opravdu špatná a zabugovaná a když to ještě podtrhne věta : "Rozhodně nehrát, pokud ztrácíte víru v moderní akce - budete na tom ještě hůř." a dostane 5 což je průměr tak se mi to nezdá. Ale to je fuk. Tak to asi dopadlo katastrofálně jak jsem čekal. Rád bych si zase střelil WWII protože ta jim šla lépe.
  • No zase po delší době hra, kterou jsem koupil a omlátil si ji o hlavu jakej jsem blbec *1* Předchozí díl, který byl restartem celé série nebyl žádný zázrak, ale bavil mě o dost víc než tohle. Nikomu nevnucuji názor, ale když se tu zmiňuje série CoD, je to sice pořád dokola, pořád to samé, ale aspoň tu hru pokaždé dohraji. Není to kdo ví co, ale v každém díle jsou některé mise, které mile překvapí a aspoň trochu dokáže vtáhnout do děje. U CoD série mě baví takové to filmové pojetí, zkrátka ta filmovost pokud jsem to nazval dobře :-) Tuhle hru jsem spustil celkem 4x, poprvé když jsem ji zapnul a prošel nastavení, 2x jsem si ji zahrál a došel do mise s honičkou v autě, po čtvrté to už z donucení jsem načetl poslední pozici a hodilo to chybu tak jsem okamžitě odinstaloval. Hra naprosto bez nápadu, bez takovýho toho vtáhnutí do děje co člověka nutí hrát dál a dál. Kdyby radši vyšlo za rok pár her, ale za to pořádných titulů a ne "hafo" kravin, které stejně nikdo nechce hrát. Kde jsou ty časy kdy jsem hru dohrál třeba 10x *3* Hold uspěchaná doba, vidíme to všude....je potřeba vyrábět co nejvíc, na kvalitu se dnes už nehledí opravdu nikde. Ještě je potřeba, aby filmy byly natočené za měsíc a zpěváci vydali každý druhý týden nové album. Pak všichni řeknou, že pc scéna je mrtvá pojďme všeci bouchat hry jen na konzole a vlastně nejlépe hry na feeeejsbuuuk a mobily tam je přece potenciál
  • me bylo divny ze too davaji pro BF premium se slevou *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší