Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NumberFiveAlive
    Jeste ze me vojensky akce totalne neberou. :D Radsi bych bral nejakou poradnou doomovku bez vsech tech debilnich trendu (auto heal, jenom par zbrani atd.), ale to uz je dneska asi pase. xD
    • Veskoslav
      10 zbraní, tuna krve, krutý a přitom dobrý humor, koridorová akce, zajmavé prostředí, MP po Lanu až pro 32 hráčů:-D:)
      • Ale, ale... Já měl za to, že podle tebe je LAN mrtvá záležitost. Tady je aspoň vidět jaký si dement, že během týdne sám sebe popřeš, jen když se ti to hodí... kkt
        • Veskoslav
          Já jsem to bral jenom jako v potaz v rámci Doom a to byl fonomén LAN v té době a v rámci nostalgie. Chápeš psaný text? Asi ne, že?;) LAN pouze jako nostalgickou vzpomínku, nikoliv jako hlavní atribut MP, který bych ocenil online. A napsal jsem, že LAN je v podstatě mrtvý, což je pravda. V dnešní době kolik hráčů využívá pravidelně LAN pro hru přes síť? 5-6%?

Mimoto jsme se tenkrát bavili o LANu u RTS, který je v dnešní době mrtvý. Málokdo hraje něco přes LAN, povětšinou online.
          • z toho uz se nevykecas kkte
      • NumberFiveAlive
        presne! plus nejaky sileny powerupy :D ale myslim ze od dooma 4 tohle cekat nemuzeme kdyz uz trojka zpomalila gameplay o 50% a pocet nepratel snizila tak o 75% :D i kdyz rikaji ze by se ta ctyrka zase mela vratit k originalum, ale verte jim po bfg a rage xD
        • Veskoslav
          Ale tak Doom 3 není špatný. Teď to smažím s HD packem a s modifikacemi na vzhled (lepší vykreslení, detailnější, nerozpádavající se mrtvoly) a baví mě to. Ale člověk musí ít straý Doom 3, ne tu novou sračku, co teď vydali.
          • Boom best datadisku s neopravenym spawnovanim za chrbtom je akurat ukazka, ako sa hra robit nema, po 15 minutach absolutne repetetivna nuda a miesta strachu akurat frustracia...Ist do rohu po zbroj ci neist, ked na mna zase opat nieco vyskoci len preto, lebo skript...? Tot o tom cely Doom 3. Treba to hrat chrbrtom vpred.

A BFG edicia je ten isty doom ako 3, akurat je svetlejsi a konecne niekomu doslo, ze mozem svietit baterkou pocs strelby.
            • Sry, Doom *1*
          • NumberFiveAlive
            no jasny ale proste je to jiny (nerikam ze spatny), jde tam o tu rychlost, ktera proste pri plizeni se ve tme s baterkou samozrejme nemuze byt takova jako driv a pocty nepratel uz nejsou desitky ale spis jednotky (nejvetsi rezba bylo asi to peklo na konci)
            • Veskoslav
              Pro mě moc ne, já měl tolik nábojů do BFG, že potkat Archona, tři Impy a jedno Hellknight stačil jeden vsyřel a chodba byla čistá. Jsem totiž prolézal a četl každé stupidní pdf, co jsem kdy našel a většinu (jenom jednu jsem neotevřel) schránek jsem otevřel.
  • Veskoslav
    Ksakru. A já doufal, že bude nějaká FPS v tomto roce i na způsob běž, střílej a neohlížej se na ostatní, která bude zábavná a dodělaná. Zatím v tomto roce jsou v rámci FPS pouze Dishonored a Borderlands a ani jedna není "klasická" koridorová FPS.....To zase EA vydala něco, na čem si nedala vůbec záležet, hlavně z toho vytřískat prachy za každou cenu. Co na tom, že je to nedodělané. Ač nerad, tak teď doufám, že na tom CoD BO 2 bude lépe, ať je aspoň nějaká hra v tomto roce ve stylu, kdy mozek můžu nechat v přihrádce.
  • Singl nehraju. Bohužel MP narozdíl od minulého dílu má málo otevřeného terénu. Jsou to mapy jako v COD (které mě nebaví) a to mi vadí. Člověk je prakticky stále za nějakou zdí, zídkou nebo zříceninou. V minulém díle bylo více pobíhání a přebíhání z krytu dfo krytu po volnějším prostranství. Pro mě zklamání, protože jsem čekal opět alternativu stísněných map z COD. Ale je tu zase hodně zbraní. Jenže vyznat se v tom interface je hororo. Vůbec si nevychutnávám povýšení, protože je to strašně nepřehledné a vůbec nevím, co se mi vlastně a kde otevřelo a zpřístupnilo. Chaos. Toť můj názor na MP.
  • walltar
    Hej, ale tak mě teď napadlo ... bude nějaký článeček z té akce "Medal of Hodor" kterou vás "uplatilo" EA aby ste hře dali vysoké hodnocení? .... já bych si to i přečetl pokud by to bylo.

Nebo už to bylo a prošvihnul sem to?
    • ZvacA
      Ale evidentně to fungovalo. Konkurenční grupa údajně vyhrála - a taky to tak vypadalo v recenzi.
    • A kde jsi tohle sebral, že je EA uplatilo? Ty jsi asi hodně zamindrákovaný, co? *1* *1* *1* *15* *15* *15*
      • walltar
        Né to je takový vtip co mě zůstal z té diskuze co byla pod tím článkem kde se ta akce oznamovala ... nejeden člověk je tam z toho osočoval. Proto tam používám uvozovky.
  • Typicke hry od EA,rychlo rychlo vydat a hra je len z polky zrobena a neni poriadne vyskusana
  • No,jak bych tu recenzi shrnul....ta hra zcela naplnila má očekávání :D
  • Co me na hre nejvice vytacelo byly ty priserne automobilove radoby honicky. Nereknu, kdyby slo o nejakou vsuvku na minutu ci minutu a pul, ale ve warfighteru na tom jsou zalozeny cele mise. Az budu chit hrat automobilove zavody s mizernou a naprosto nerealisticky zpracovanou fyzikou, tak si kopim jine hry od EA, ale ve strilecce opravdu nemaji co delat.

Bugy tam byly, ale ty me ani tak neodradily. Odradilo me vsechno ostatni - je to naprosto nudna, nezajimava, stereotypni hra. Boze, kdyz uz chce nekdo napodobovat COD (ktere taky zrovna neobdivuji), tak at to alespon dela poradne.
  • Rovnako zabugovane a totozny nedorobok ako BF3 pri vydani, navyse, bez napadu a len kopirka CoD...
    • carlosac
      Tak tobě bych, milý pane, za tvůj brutálně exkrementální výplod, rozmlátil hlavu o kachličky a poté ti flusl do ksichtu.
    • Kopírka CoD? Děláš si srandu? Tohle vážně nechápu, co je na tom skopčeného z CoD, pověz mi to... =-D To by mne velice zajímalo? =-D Divné, já BF3 po vydání neměl zabugovaný. Vážně směšné tohle tu psát. BF3 je především MP hra... MoH je především Sing... pane BUGU
      • v první řadě je bf 3 v podstatě zabugovaný pořád stejně jako při vydání a že do něj vyšli 2 nebo 3 "mega" patche který nic nezměnili v potaz neberu . a nejsmutnější na tom je že i přez zabugovanost a nedodělanost to je pořádlepší jak cod... *9*
        • Nevím jak vám, ale mne šlape napohodu, jedu na nejvyšší s minimální odezvou a bugy, jsem zasznamenal dva, víc ne a to to hraji den co den...
          • Ta hra má v podstatě bugy už od bety a nikdo s tim nic nedělá... třeba hitboxy metr za hráčem takže když zaběhneš za zeď tak te stejnak zabijou, možnost zalízt po pas do zdi, kdy při utoku an vlajku nebo na mcom stanici na tebe kouka 5 nepratel ze zdi jen od pasu výš a plno dalších věcí... nehledě že třeba v betě byl bug že se běžně stvalo že člověk propadl pod mapu když vlezl do krateru po granatu nebo rpg a misto aby to DICE/EA opravilo tak odstranili dělání krateru v zakladnich mapach.... clovek si an to dokaze zvyknout, ale me spis stve ze nikdo s tim nic nedela. do ted treba neni opraveny vybirani camo takze vsichni vlastne behaj v defaultnim a treba novy super rezimy jako tank superiority a gun game stojej za houno a jsou v podstate nerhatelny....
      • "Divné, já BF3 po vydání neměl zabugovaný"

Jasny dokaz, odporucam pobyt v

http://www.pnpp.sk/
  • A co ze to je kopie toho nebo tamhletoho , nebo ze to nestoji za nic.Litaj tam vojaci s puskama tak se to bude prodavat. Lidi exkrementy kupuji, tak je vyrabeji , az kupovat prestanou tak bude klid. Vzdyt o to jde , podojit nejakej zanr az do dna a rvat to mezi lidi dokud kupujou. Kdyz lidi nevedi kdy prestat tak dojici taky ne. Aby k tomuhle nedoslo tak bylo treba dat 5/10 celosvetove vsem hram tohohle typu tak pred tremi lety :)
  • Tak vcera som to dohral SP. Dopredu som vedel, ze to nebude zazrak, co si budeme hovorit ani BF3 nemalo prevratny single, ale bol urobeny naozaj pekne, prepletene linie, chvilka hry za rusakov, misie aspon trosku konzistentne, hrac nebol kazdy level na opacnom konci zemegule, priznam sa ze vo chvilkach nudy som si ho presiel aj druhy krat a sem tam zahral nejaku oblubenu misiu. Hovoril som si, ked bude MoH aspon trosku podobny, zabavim sa, preco nie. Ani som nevedel ako som sa mylil. Toto...toto co spravil Danger Close, zastrelit kazdeho od designerov po posledneho programatora. Taky hnus som nezazil. To uz fakt som sa viac zabavil pri MW2 alebo Black Ops. Toto je nie ze klon CODu, to je taky nepodareny klon ako ta nepodarena Ripleyova v labaku v Alien: Resurrection. Zacal by som uz od tej grafiky..to mal byt frostbite 2? To si robia fakt kozy. Byt DICE, tak ich zazalujem, pretoze to co dokazali s tym enginom, cize nic, to je neuveritelne. Chapem, ze to nie je ich technologia a nepoznaju to tak, ako ludia z DICE, ale to je otrasne, prostredie take..prazdne, zasle, modely hnusne, tie vrtulniky..sak pomaly vypadali jak kocky s vrtulami, to sa nevedeli s tym trosku pohrat? Pripadalo mi to rovnake ako starsi MOH, ten engine ostal vyuzitiy z 20%. Pamatam si na ten uzas, pri zaciatku kampane BF3 ked som vystupil z toho transporteru, krasne prostredie, prach, zive ulice, kopec objektov, svetelne efekty, vazne orgie, ale toto? Fadne, nezaujimave, miestami vyslovene hnusne. Hratelnost.. koridor, koridor a este raz koridor. NPCka netrafia ani holy kokot, vsetko musim vystrielat sam, zbrane sa ovladaju otrasne, sensitivita mysy je vseobecne nejaka pridrbana. Zbrane.. preco DO BOHA mi pri kazdom "stack-up" a inych naskriptovanych kravinach vzdy zmizne zbran, ktoru som si zobral zo zeme po nepriatelovi? Preco mam furt hrat s tymi default zbranami, ktore su zakazdym rovnake? Nejaka M67, pistol, 3x dostanem do ruky sniperku, ktoru mi samozrejme hned hre "zoberie" akonahle sa skonci sniperovacia pasaz. Uprimne, tie debilne AK X zbrane sa ovladaju ovela lepsie ako defaultne "americke". Jedna vec, co bola zabavna na COD, bol nespocet zbrani, ktore sa dali pouzivat v SP, hrac mal aspon moznost si obohatit gameplay pouzivanim inych zbrani, ktore mohol zobrat a dokonca sa mu aj preniesli medzi niektorymi misiami. V MOH je to uplne trapne. Dalej tie breach&clear zhovedilosti.. to je uuuzasan featura, ze si mozem zvolit akym sposobom odjebem tie skurvene dvere, asi si to zahram este raz kvoli tomu. Pribeh zase trapny, tie cinematic pasaze a ten koniec..skladanie americkej vlajky, klasicky US pohreb..chcelo sa mi fakt grcat. Neskutocny hnus, cela znacka je v prdeli, diky EA, diky Danger close! *16*
    • mne zarazilo hned na zacatku jak ti hra rekne ze mas vzit RPG a sestrelit helikopteru tak na ni strilim jednu raketku za druhou a nic az po chvili marneho snazeni jsem pochopil musim jit tamhle dolu a pak teprv skript zapracuje a staci mirit i mimo jedna rana a helikoptera co se predtim uspesen vyhla 6ti presne mirenym strelam leti k zemi WTF? *1* *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit