Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - recenze
29.10.2012 | Vilém Koubek
310 příspěvků
-
Stačí si přečíst úvod recenze a člověk ví, že dál už není třeba číst :/
-
Já bych zase s touto recenzi moc nesouhlasil. Mě hra docela bavila, těšil sem se na ní už od toho co sem dohrál první díl, který byl pro mě lepší v druhém mě chyběla taková ta taktika kdy skoro celé kolo šlo udělat potichu to v druhém dílu není je tam víc akce a v každé misi se musí střílet nahlas. Grafika se mi líbila taky na tu si stěžovat nemožu, třeba když střílíte ze zbraně ty odrazy kulek, výbuchy ty se mi taky líbili. Nevím proč v recenzi píšou o tom že mají nějaké směšné přezdívky, tak to je blbost zbytečná kritika. Cut scény byly úplně mega, skoro to vypadalo jako film, klidně bych na takový film zasel do kina kdyby byl aspoň 60min. ........ - Teď trochu k té kritice sice bugy a scriptů tam bylo dost to musím uznat ale bugy a scripty má skoro každá hra. Válka ze současnosti se mi líbí a do novější doby bych nešel, už jenom zpět. Linkin Park zase parádní song. Psát to, že máte neomezeně nábojů to je blbost sak v každé FPS střílečce máte neomezeně nábojů. Není to jedno jestli je pořád máte od svích kolegů nebo hozené na zemi a to tak že v misi vám pořád chodí vaši vlastní vojáci na smrt (př:COD) a k tomu s jménem a v dalším kole to jméno vidíte zas. Tak to kritizují zase úplně zbytečně!! A když se bavíte o tom COD to hodnocení nikdy nepochopím jak může byt lepší jede na zastaralém enginu a nevím jestli přináší něco nového do serie. Pokud vím tak mise v MOH by měli byt podle skutečné události a pokud se v misi na filipínách jednotka Tier 1 dostávala z tama na člunech proč to neudělat!! sice trochu akčnějc ale chtějí se k tomu přiblížit !!! A jestli si myslí někdo že COD:BO2 bude dobré pro to že jde do nové doby tak jsem přesvědčený že Treyarch pokazilo celou serii COD podle mě se budoucnost nikdy do COD neměla dostat. Aspoň v tom Medalovi nechodijá oblečení jak rambové jenom v taktické vestě, tam jsou oblečení jako normální armáda !!
-
-
Mě se líbí COD od IW příběh sem byl zvyklí na Kapitána Price a Soupa a Ghost se mi líbil takové lidi které jsem si zapamatoval. To se mi na Treyarch nelíbí jak teď s tím COD: BO2 přeskočili. Ta doba se mi moc nelíbí, nevím jestli se teď recenzentům líbí sci-fi já bych si vyzkoušel i COD z 1 světové války !!! Z první osoby sem ještě první světovou nehrál. Možná se mnou nebudete souhlasit, ale každý má svůj názor a nenechám se ovlivnit nějakou recenzi. mě se MOH:W líbilo !!
-
"A když se bavíte o tom COD to hodnocení nikdy nepochopím jak může byt lepší jede na zastaralém enginu a nevím jestli přináší něco nového do serie. Pokud vím tak mise v MOH by měli byt podle skutečné události"
+1 -
-
CoD jede na starém enginu, ale pořád se hraje výborně. I to proklaté MW3 se hraje skvěle, myslím hratelnost, grafika je děsná. Což MoH nemůže nabdnout.
-
-
nevim no mě se MW3 nesedlo . Mě asi víc sedí CoD od Treyarchu než od IW
-
-
Jako mě se Black Ops líbilo hodně, ale ještě víc Modern Warfare 2, to je pro mě nejlepší díl. Trojka už je slátanina kvůli problémům ve studiu...
-
-
-
-
-
Delate si pr**l?!!!! Ve verdiktu pisete ze se hre mame vyhnout a dostane to 5/10?! To uz snad neumite davat jina hodnoceni nez 5+?!! 5 je hodnoceni pro prumnernou hru sakra fix!
-
-
Víš jak zjistit průměrné hodnocení her.
Musíš sečíst číselná hodnocení všech her a součet vydělit tím počtem těch hodnocenych her.
-
-
Problem s touto recenziu a jej podobne kriticke hodnotenia vydim v tom ze sa vsetcia tvaria hrozne kriticky a ako keby sme videli tento fenomen po prvy krat a ako keby bola MoH prva hra s takymito nedostatkami.Pritom tie predchadzajuce "fajnovky" dostvali vysoke hodnotenia a "jelo se vesele dal".
Keby boli recenzie vzdy objektivne a cisto profesionalne nemuselo by to takto vyzerat a dobre hodnotenia by dostavali len fakt skvosty.Realita je vsak bohuzial totalne odlisna... *10* -
-
Kdyby tahle hra byla motorka, tak bych řek, že je to primitivní šroubárna. Na tyhle hře mě nechytlo vůbec nic.
-
-
Schválně kolik dostane Black Ops 2.Já doufám že víc *15*
-
a další nafouknutá bublina splaskla *1* hra je místy strašná a občas příšerná
-
Nesuhlasím z vetou - nuda z minula, predchádzajúci diel bol geniálny sice to nebolo nič revolučné ale malo to dobrý nápad a to celu hru zhrnutu do jednej operácie. Mne sa to páčilo. Tomuto dielu sa vyhnem pretože sa snaži o to o čo sa prvý diel nesnažil vobec a to je kopírovanie.
-
Mě se líbí že recenzent mluví o hře která zní tak na 2/10. Možná 3/10 a dá tomu pětku. To se bojíte že vám příště EA nepošle review kopii?
-
-
To je způsobené tím, že herní kritika klasicky hodnotí od 5 do 9 z 10. Pod 5 není skoro nic, nad 9 taky ne. Jinými slovy, když si to člověk transformuje do rozumných mezí, zjistí, že v recenzích 5 znamená tragédii, 6 podprůměr, 7 průměr, 8 nadprůměr a 9 bezchybnou hru.
-
-
Ja jsem zvedav az vyjde SPEC OPS 2 kolik dostane hodnoceni tato sci-fi s.acka. to zas bude urcite 8 nebo 9.
-
Co požadavky na pc???